A+ A-

Reggeli élvezet

Szokásos reggeli teendők: lecuccolás, gép be, egy kis kávé és a napi hírek. Bevallom, mikor beérek a munkahelyemre, nem egyből a munkába vetem bele magam. Kell 10-20 perc, amíg ráhangolódok mindenre és ebbe beletartozik, az hogy elolvasom a főbb híreket, megnézek pár kedvenc oldalt.
Mostanában szoktam nézegetni az egyik hazai szexoldalt is. Kíváncsiság, titkos élvezkedés, valami ilyesmi. A sok fénykép egy kicsit felráz az éjszakából, megmozgatja a fantáziámat és bármily hihetetlen is, segít belefolyni a napba, elindít. A kollegáim sehol és nem is lesznek jó darabig, de amúgy sem számít sokat, hiszen nem látunk bele egymás monitorjába.
Mindig elvarázsolnak ezek a képek. Állati ösztönök által vezérelve bambulom végig és elmerülök a látványban. Tetszik a naturizmus, a kemény szex, a magamutogatás. Hosszabban időztem el az oldalon, mint szoktam. Ma valahogy más volt az egész.
Nem is tudom miért, fogalmam sincs, megmagyarázhatatlan, mert ilyet sose szoktam csinálni, biztos veled is történt már ilyen, de a székemmel egész közel húzódtam az asztalhoz és előbányásztam a farkamat. Az asztal lapja eltakarta, de a pénisz hálásan szökkent elő a barlangból és préselődőtt alulról neki az asztal lapjának.
Sose csináltam még ilyet, nem is tudtam mit akarok, hiszen azért itt bent csak nem fogok önkielégíteni! Csak elővettem, élveztem a kicsit szokatlan, perverz helyzetet és be kell valljam , jól esett, hogy a merevedésemet most nem korlátozta be a nadrág és az alsó, mint egyéb esetekben szokta.
Nyugodtan kattintgattam tovább az oldalon. Mindig vannak újabb képek profi modellekről illetve amatőr magamutogatókról, akiknek persze csak az ölük, mellük látszik. Megnéznék pár ilyen kitárulkozó egyént a valóságban is, a hús-vér embert, nem csak a feltöltött képeit. Milyen, hol él, kivel, mivel foglalkozik, hogy néz ki, mi a kedvenc kajája, stb. szóval teljesen általánosan érdekelne csak a dolog. Abszolút nem vetem meg és nem ítélem el, ha valaki így kitárulkozik, csak érdekelne lényének másik oldala is. Valószínűleg sosem fogok találkozni olyanokkal, akiknek a képeit nézem, de ilyenkor mindig eszembe jutnak ezek a dolgok.
Soha, érted, soha senki nem szokott bejönni hozzánk, vagy ha be is jön, nem engem keres. Én ülök legmesszebb az ajtótól, így nemigen szoktak mögöttem elhaladni, lézengeni emberkék. Szóval mégegyszer mondom, soha nem szoktak hozzám jönni személyesem. És most mi történik? Ki nem fogod találni! Kip-kop-kip-kop, hallottam a folyosóról az ajtón keresztül beszűrődő lépteket, de gondoltam úgyis elhalad az ajtó előtt, ahogy az ilyen léptek szoktak. De nem! Érted? Nem haladtak el, hanem egy rövid kopogás után, választ sem várva benyitott. Egy nő.
Ismertem, tetszett - naná, majd egy ilyen történetben olyan jön be, aki nem tetszik;) - de viccet félretéve, csinos 40-es lehetett. Nem nagyon kerültünk közelebbi kapcsolatba eddig, csak köszönés és viszont.
- Szia.
- Szia - feleltem gyorsan - Nincsenek itt a többiek - mondtam azonnal, reménykedve, hogy magamra hagy
- Hozzád jöttem, tudnál segíteni egy kicsit?
Páff! Ha tudná... Ott ültem szorosan az asztal előtt, a farkam teljesen mereven ácsingózott és erre azt kérdik tőlem, hogy tudok menni-e segíteni! Esély sem volt arra, hogy a péniszt visszatereljem a karámba, túl nagyra nőtt, makacsul ágaskodott.
- Nem.
Gyors, pontos, egyértelmű, határozott választ böktem ki azonnal. Kérdőn vonta fel a szemöldökét, hiszen nem megszokott egy ilyen merev visszautasítás a kollegák között. De értheted, nem volt más választásom.
- Miért? Gond van?
- Nem, nincs semmi
Jaj, csak nehogy idejöjjön! Csak nehogy... Késő. Most mi legyen? Amennyire tudtam közelhúzódtam az asztalhoz, hogy elrejthessem az elrejtenivalót, a böngészőt pedig lecsuktam alulra.
- De mi van? Miért nem tudsz jönni? - kérdezte mikor ott állt mellettem. Kíváncsian vizslatta a monitoromat, de semmi érdekeset nem látott, mivel nem láthatott. Azaz én azt hittem nem lát semmit. Miért van az, hogy a nők egyből kiszúrják, amit rohadtul nem kellene nekik?
- sweetpussy.hu?
Most erre mit feleljek? Nem, sweatybuilding.org, www.csirkebelekszerek.hu vagy gobelin.lap.hu? Csak nyökögtem, mint egy 60 éves bakkecske, vagy talán még azt se. Megsemmisülten ültem a székemen, az asztal lapja pedig már a gyomorszájamnál járt, annyira magamba préseltem. Csak azt fel ne fedezze, csak azt ne! És érted, nem megy ki, ott áll mögötted, némán, nem tudom mi a francra vár, csak vár. Nem mertem ránézni, gondolom, továbbra is a monitort vizslatta, hátha felfedez még valamit. Ráadásul megütött kellemes parfümjének, kölnijének illata és ez csak olaj volt a tűzre ágaskodó szerszámom számára.
- Szoktad nézni? - csilingelte.
Szerinted? Mi a francért van nyitva a weboldal?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.94 pont (33 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 Andreas6 2015. 06. 29. hétfő 18:14
És következik Mozart D-dúr fuvolaversenye...
#6 listike 2015. 05. 17. vasárnap 10:35
Jó nagy ökörség.
#5 papi 2014. 03. 28. péntek 05:35
Tetszik
#4 A57L 2013. 07. 11. csütörtök 06:26
Nem rossz.
#3 sihupapa 2008. 10. 23. csütörtök 21:42
basszus.
#2 utb8rmju 2008. 03. 12. szerda 07:55
Nagyon tetszett. Jó szöveg..
#1 Törté-Net 2008. 03. 11. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?