A+ A-

Különleges születésnap

Feleségem harmincadik születésnapját egy japán utazással ünnepeltük. Ezt szeretném elmesélni. A szálloda bárjában második este össze ismerkedtünk egy szimpatikus negyvenes japán úrral. Iszogattunk és személyes dolgokról beszélgettünk. Kellő mennyiségű alkohol elfogyasztása után a szex is szóba került. Kiderült, hogy szeretjük a különleges szexet. Erre Ő felajánlotta elvisz bennünket egy speciális szex klubba. Nejemre néztem és láttam nincs ellenére, elfogadtuk a meghívást. Taxival átvitt bennünket egy külvárosi bárba. A bejáratnál japánul beszélt egy alkalmazottal, majd bevezettek bennünket egy szobába ahol rajtunk kívül senki nem volt. Italt rendelt folytattuk az iszogatást. Beszélgettünk mikor kellően oldottá váltunk barátunk előhúzott egy selyemsálat. Szeretné, ha kizárnánk a külvilágot és csak az élvezetre figyelnénk, bekötötte nejem szemét. Semmi kellemetlen nem fog történni különleges élményben lesz, részünk bízzunk benne. Felállitotta nejemet és kérte pörgessük meg. Közben bejött egy húsz év körüli fiú alsó nadrágban megfogta a kezemet egy karosszékbe ültetett és a karfához szijjazot. Nejem ezt nem vette észre öt közben végig pörgették, és kibujtatták kardigánjából, megszabadították blúzától. A fiú hátulról átölelte és egy matracra húzta.
Mellét kezdte simogatni és kiszabadítani a melltartóból. Engem nagyon izgatott a látvány, fészkelődni kezdtem, hogy a farkam elférjen a gatyámban. Ekkor elém térdelt egy fiatal távol keleti lány és elkezdte gombolni a nadrágom. Én le sem vettem szememet nejemről, már csupasz ciciket gyúrta a fiú és a bimbókat morzsolgatta. Közben barátunk ölébe vette a lábát és simogatva szabadította meg cipőjétől-harisnyájától. Szoknyáját felgyűrte a derekáig már nejem tangájánál járt a keze. Közben rólam is lekerült a nadrág és az alsó gatya. Farkam úgy ágaskodott, mint a cövek. Barátunk bugyin keresztül izgatja nejem punciját, majd szép lassan levarázsolja róla. Nejem nem is sejti hogy nem Én izgatom sőt távolról figyelem ahogy egyre nedvesebb lesz. Közben a farkam már az idegen lány szájában duzzad tovább. Feleségem teljesesen meztelen barátunk nyelvével izgatja, és közben ujjazza. A látványtól és a lány szopásától majd eldurranok. Most a fiú két combjánál fogva felemeli és hozza felém. Óvatosan a lány segítségével rácsúsztatják a farkamra. Mindketten annyira fel voltunk izgulva hogy pár lökés után bele élveztem nejembe, éreztem Ö is hatalmasat élvezett. Barátunk leveszi nejem szeméről a sálat és kioldja a kezemet.
A szobában csak hárman vagyunk, nyoma sincs a fiúnak és a lánynak. Miután kicsit lehiggadtunk megmutatta a fürdőt rendbe tudtuk szedni magunkat. Még ittunk pár pohárral és taxival visszamentünk a szállodába. Meg köszöntük a felejthetetlen estét, holnap még itt leszünk, remélem, összefutunk.
Jó éjszakát kívántunk és felmentünk szobánkba. Bezuhantunk az ágyba és már aludtunk is. Másnap reggel a folyóson össze futottam barátunkkal, most Én kértem segítséget tőle. Szeretném, ha örök emlék maradna, ez a szülinap azt gondoltam meglepem nejemet egy tetoválással. A szalon kiválasztásában szeretném segítségét kérni. Van, egy különleges szalon szívesen elkísér bennünket és segít tolmácsolni, mert a mester csak japánul beszél. Ha megfelel, azonnal felhívja és meg kérdezi, tud e fogadni bennünket. Szerencsénk van, azonnal mehetünk. Én bemegyek nejemért Ö kerít egy taxit és már indulunk is. Szalonban a mester fogad bennünket barátunk segítségével elmondtam különleges szülinapi tetoválást szeretnék a feleségemnek. A mester egy színes sárkányt javasol, nejem hátára nagyon tetszik jó lesz, lelkesen elfogadjuk. A mester megkérte barátunkat ismertesse, hogy történik a tetoválás addig Ö felkészül s vár bennünket. Az a különlegessége a szalonnak hogy izgalmi állapotban készül, teljesesen le kell vetkőzni és kell egy segéd, aki tartja a hölgyet. Ha javasolhatom, legyen ön a segéd hatalmas élményben lesz része. Jó megpróbálom átadott mind kettőnknek egy selyem köntöst és kérte vetkőzzünk le és vegyük fel a köntöst. Bekísért bennünket a tetováló helységbe ahol hasonló köntösben várt a mester. Mellette egy kocsin voltak a műszerek mögötte egy matrac.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.95 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 vakon53 2016. 02. 14. vasárnap 16:26
Misi, holvan a Magyarországi írásod?!
#3 listike 2014. 02. 9. vasárnap 14:43
Rövid, de kedves.
#2 Dogio 2008. 03. 8. szombat 08:40
Hát ez elég rövid...
#1 Törté-Net 2008. 03. 7. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?