A+ A-

A Nőfaló

Amanda épp Daniel farkán bólogatott az irodában, amikor megcsörrent a férfi mobilja. Felvette az asztalról és rápillantott.
- A nejem. - nyögte a farkát kényeztető lánynak.
- Vedd fel, gyanakodni fog... - válaszolta, miután egy pillanatra kiengedte szájából a méretes faszt, ám szinte be sem fejezte a mondatot, ismét rábukott. Dan lenyomta a hívás fogadó gombot.
- Hello baby.
- Szia Édesem. Merre vagy? Azt mondtad ma korábban haza jössz.
- Ahh... Igen, csak bejött egy új ügy és nagyon komoly a helyzet, benn kellett maradnom. - közben Amanda fejére helyezte szabad kezét s ajkaival a "lassíts" szót formázta.
- Értem. Akkor azt hiszem nem várlak meg, TV - zek egy kicsit és lefekszek.
- Tégy úgy Szívem. Szeretlek.
- Én is téged, csáo. - És azzal lerakták a telefont.
***
Danielnek mindene megvolt, amiről más csak álmodozott. Egy jól menő ügyvédi iroda vezetőjeként dolgozott. Tele volt pénzzel, jó kocsi, csodálatos ház és egy fantasztikus feleség. A neje, Joy 25 éves volt és gyönyörű. Vállig érő szőke haja volt, meseszép arca, az alakja tökéletes. Formás cicik és fenék, lapos has. Egy igazi természetes szépség. Persze ezen a téren pont összeillett Daniellel, hiszen a férfi sem panaszkodhatott. 30 éves, és a nők szemében valószínűleg a tökéletes férfit testesítette meg. 185 magas lehetett, rövid barna hajú, barna szemű pasi, igazán jóképű. Teste kidolgozott volt, hála a rendszeres edzésnek. De ha ez még nem lenne elég, nem csak külsőleg volt nagyszerű, hanem belsőleg is. Udvarias, jó humorú, sikeres, vagyis valóban a tökéletes pasi. Azt a nőt kapta meg magának, amelyiket csak akarta. És ő nagyon - nagyon sokat akart, a nők voltak a gyengéi és a vágyait bizony rendszeresen csillapította... és nem csak a felségével...
***
- Mindig beveszi, hogy dolgoznod kell. Elképesztő. - Hitetlenkedett Amanda.
- Ez a mi szerencsének. - mosolygott Daniel, majd lassan verni kezdte a farkát, pár pillanat múlva elementális erővel robbant a lány szájába. Amanda elnyelte a nedűt, majd rendbe szedte magát, s megcsókolta Dan-t.
- Akkor holnap találkozunk. Szia. - köszönt el, s kilépett az ajtón.
- Szia.
Daniel kezébe vette a mobilját és tárcsázott.
- Szia Joy, képzeld, Amanda azt mondta, hogy befejezi a melót, úgyhogy mégis hazaérek.
- Oh szívem ez csodálatos, akkor mégis megvárhatlak és így láthatod a meglepetésem...
- Meglepetés? Milyen meg...? - Többet már nem kérdezhetett, mert a felesége kinyomta. Daniel megvonta vállát, majd elpakolt, s elindul a parkoló felé.
Egész hazaúton csak Amanda járt a fejében és az, hogy milyen csodálatosan szopott a kis titkárnő. Nem véletlenül őt vette fel a tengernyi jelentkező közül. 20 éves kis csinibaba. Hosszú barna haja és szemüvege csak kiemelte szépségét. Átlagon felüli mellei és feszes feneke mindig beindították főnöke fantáziáját és erre csak rátett egy lapáttal, hogy a lány szívesen mutogatta magát. Előszeretettel vett fel miniszoknyát és magassarkút, ami kiemelte formás popsiját és nem egyszer előfordult, hogy a blúza felső két, három gombját elfelejtette begombolni. Persze ez sem Danielt, sem az irodában dolgozó többi férfi munkatársat nem zavarta.
Gyér volt a forgalom, így a férfi hamar hazaért. Leparkolta a kocsit a garázsba és kíváncsian várta azt a bizonyos meglepetést.
- Szia Joy, megjöttem ! - kiáltotta, mikor belépett az ajtón, ám válasz nem érkezett. Körbenézett a földszinten, de feleségét sehol sem találta. Egyre izgatottabbá vált, amikor észrevett valamit a lépcsőn. Rózsaszirmokkal volt felszórva. Szemöldökét ráncolva indult meg felfelé. A virágok egészen a hálószoba ajtajáig vezettek. Daniel bizonytalanul nyitott be, és amit belépéskor látott, az elvarázsolta. Amanda azonnal törlődött fantáziájából, s immár egy új nő alakja vette birtokba gondolatait. Joy mosolyogva feküdt az ágyon és gyönyörű volt. Akkor és ott ő volt a világ leggyönyörűbb, legszexisebb, legkívánatosabb nője. Piros csipke melltartót és tangabugyit viselt, hosszú és formás lábait pedig piros neccharisnya fedte.
- Csukd be a szád, mielőtt belerepül a sültgalamb. - szólt oda kuncogva Joy.
- Bocs... csak... ah. - Daniel nem tudott megszólalni. Leplezetlenül bámulta nejét, szinte felfalta szemeivel.
- Tetszem? - kérdezte sejtelmesen a nő.
- Hogy tetszel - e? - a férfi nem válaszolt, hanem kigombolta ingét és nadrágját. Másodpercek alatt levetőzött, s már csak a boxer volt rajta. Azonnal odalépett a franciaágyhoz és felesége mellé feküdt. Szó nélkül karolták át egymást és érzéki csókban forrtak össze. Nem volt szükség kérdésekre, nem volt szükség szavakra. Egy hullámhosszon voltak. Percekig csak ölelték és csókolták egymást, amikor Daniel megtörte a csendet.
- Annyira kívánlak. - suttogta, majd kezét lecsúsztatta Joy fenekére és masszírozni kezdte a formás popsit.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.02 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2014. 05. 19. hétfő 05:52
Nekem is.
#11 listike 2014. 02. 16. vasárnap 06:59
Tetszett.
#10 papi 2013. 05. 13. hétfő 08:17
Ez nagyon jó volt
#9 Bikmakkocska 2013. 01. 9. szerda 10:15
A szomszédos jobb volt.
#8 genius33 2012. 10. 6. szombat 07:05
Jöhet még smile
#7 tiborg 2012. 03. 7. szerda 05:16
Szerencses frater!!
#6 Shavo 2012. 02. 26. vasárnap 10:41
Jöhet a folytatás, akár több rész is.
#5 v-ir-a 2012. 02. 24. péntek 22:39
van igény rá smile
#4 Pety 2012. 02. 24. péntek 08:39
Ha van rá igény.
#3 Rinaldo 2012. 02. 24. péntek 08:38
Hát nem semmi amit ez az ügyvéd müvel.
#2 Kaszkadör 2012. 02. 24. péntek 07:51
Nagyon jó smile Lesz folytatása?
#1 Törté-Net 2012. 02. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?