A+ A-

Tengerparti leszbik

A történet ott kezdődik, hogy elmentem nyaralni. Szokásos unalmas nyaralásnak indult. Mindig egyedül járok, mert nincs barátom. Szóval este az étteremben (ahová a csoport járt) kissé sokat ittam. Pityókásan elindultam egy jó kis esti sétára a tengerpartra. Kellemes hűvös szellős éjszaka volt. Nem járt arra senki. Már éppen visszafordultam, amikor megpillantottam valakit. Kicsit megijedtem, mert előtte teljesen néptelen volt a part. Tovább sétáltam. Egy nő jött velem szembe. Szegénynek teljesen kisírt volt a szeme. Megkérdeztem segíthetek - e. Nem kis meglepetésemre magyarúl válaszolt. Elege volt mindenből, mivel a vőlegénye szépen becsajozott a nyaralásuk alatt. Szegénykém, gondoltam beszélgetek vele egy kicsit, hogy megnyugodjon. Leültünk a homokba és beszélgetni kezdtünk. Nagyon aranyos lány volt. Nem elhanyagolható külsővel. Fekete rövid haj, gyönyörű kék szemek. Már hajnalodott mikor próbáltam "hazarángatni". Megkérdezte, hogy aludhat - e nálam, mert nem akar visszamenni a barátjához.
- természetesen. - feleltem. Szépen bebújtunk az ágyba és elaludtunk. A reggel nagyon gyorsan eljőtt, és gondoltam talán keresik már, így visszaküldtem a szobájába. Itt véget is érhetne a történet, de nagyon kellemesen alakult a továbbiakban. Életem egyetlen csodálatos "női" élménye volt. Másnap ismét lenn sétáltam a parton, és kit látok? Ő volt ott. Ott ült a parton egyedül. Nagyon magányos volt és szomorú. Leültem mellé és beszélgettünk tovább, ahol tegnap abbahagytuk. 12 körül járt szép teliholdas esténk volt. Bevilágított mindet. Odabújt hozzám.
- fázom - mondta. Magamhoz szorítottam, és cirógatni kezdtem az arcát. (ez engem mindig megnyugtat) A percek úgy rohantak, mintha kergették volna őket. Ismét eljött a reggel. Másnap este ismét lenn voltunk a parton. Hozott magával egy üveg pezsgőt, hogy iszogassunk. Jól becsiccsentettünk. Az önkontroll az valhogy nem működött. Simogatni kezdtem a vállát, a hátát, gyengéden, érzékien. Erre Ő is simogatni kezdett. De Ő merészebben, a melleim felé indult az újjaival. Talán érezte a vágyat aminek igen látható jelei voltak a melleimen. Megsimagatta, és csókolgatni kezdte a nyakamat.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.7 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 listike 2014. 11. 15. szombat 07:57
Gyenge.
#3 genius33 2013. 03. 1. péntek 07:01
Kellemes. smile
#2 bikmakk 2011. 07. 2. szombat 18:33
Egész jó.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?