A+ A-

Születésnapi buli

Egy évtizeddel ezelőtt esett meg velem az egyik legkülönösebb kaland, amiben részem volt. Peti barátommal egy születésnapi buli szervezésének kellős közepében voltunk. Az egyik havercsajnak, Andinak csináltuk a meglepetésbulit a 18. születésnapjára és szerettünk volna valami extrával kirukkolni. Még a gimnáziumból ismertük egymást, összetartó haveri banda kovácsolódott az évek alatt, ami évfolyamokat fogott át. Mi akkor múltunk 19 évesek, mindketten egyetemre jártunk és a barátságunkon kívül félszegségünk és viszonylagos tapasztalatlanságunk is összekötött minket. Se Peti, se én nem voltunk az a tipikus jóvágású, lányok kedvence típus, ő az átlagnál alacsonyabb és testesebb volt, vörös haja és szeplős arca se könnyítette meg a dolgát. Én akkoriban kifejezetten sovány, szemüveges srác voltam, hosszúra növesztettem szőke hajamat, hogy vagányabb legyen a külsőm. Mit mondjak, nem volt túl sikeres próbálkozás.
A társaságban voltak nálunk idősebbek is, fiatalabbak is, Andi például egy évvel alattunk járt, akkor érettségizett le. Alacsony, vékony, de formás testű lány volt, érdekes arcát vállig érő fekete haj keretezte. Nem volt az a klasszikus szépség, mégis döglöttek utána a pasik és ő élt is a kínálkozó lehetőségekkel. Sokat lógtunk együtt hármasban, a kamaszkorból kinőve akkor kezdtük kóstolgatni az életet - barátok voltunk, semmi több.
A bulit nálam tartottuk egy szeptemberi napon, elég nagy volt a lakás, a szüleim pedig még a telken voltak, a mienk volt az egész. Összejöttünk vagy huszan, volt torta, szendvicsek, pezsgő, de semmi nagy ivászat vagy durvulás, elég szolidak voltunk, 11 körül haza is szivárgott mindenki, csak mi hárman maradtunk, előre megbeszéltük, hogy Andi és Peti nálam alszik, hogy ne kelljen éjszakai buszozniuk, mert mindketten a külvárosban laktak. Leterítettem az ágyam mellé két polifoamot, arra pokrócot, kigöngyölték a hálózsákjukat (nagy kempingezők voltunk), majd szép sorban letusoltunk. Én voltam az utolsó, mikor visszatértem a szobába pólóban és alsónadrágban, ők már a hálózsákjukon hevertek hasonló szerelésben, csak éppen Andin alsónadrág helyett egy bugyi volt. Épp a maradék pezsgőt itták az üvegből, mikor ledőltem az ágyamra, Peti nekem is odanyújtotta az üveget. Meghúztam, édes volt és meleg, szénsav se volt benne sok, de nem zavart.
- Pont azt próbálom kiszedni belőle, meddig jutott Petrával - villantott felém Andi egy mosolyt. Petra Peti barátom friss barátnője volt, még gimnazista, épp a szüleivel volt egy görögországi nyaraláson. Elvigyorodtam
- Hát, én esetleg tudnék mesélni...
- Ne legyél már geci - háborodott fel Peti. - Én se részleteztem, te mit alkottál Enikővel!
- Nyugi, már mindent elmeséltem Andinak - vágtam vissza. (Enikő addigi egyetlen csajom volt, csak két hónapig tartott az egész dolog. ) - Nincs benne semmi különös.
- Naaa, Laci! - kérlelt Andi. - Mond már el, Peti meddig jutott!
Csak vigyorogtam sejtelmesen és a vállamat rángattam, nem akartam a haverom helyett beszélni. Peti vörös fejjel hallgatott.
- Na jó, tudjátok mit, részletesen elmesélem a legutóbbi kalandomat, de akkor ti is mindenről beszámoltok!
Összenéztünk Petivel. Andival már korábban is megbeszéltük egymással aktuális ügyeinket, de a részletekben sose mélyedtünk el. Izgalmasnak hangzott.
- Felőlem - vágtam rá, és Peti is bólintott. Andi meghúzta az üveget és belevágott.
- Az egyik osztálytársammal volt, a táborban. Mi maradtunk kint legtovább, mindenki bement aludni. Ott csináltuk, kinn a fűben, egy pokrócon. Nagyon izgalmas volt - nevette el magát.
- Mi volt benne az izgalmas? - kérdeztem.
- Hát, nagyon jól csinálta... Isteni volt, ahogy nyalt. Aztán kiderült, hogy egyikünknél sincs gumi, de akkor már állatira be voltunk pörögve, úgyhogy megkérdezte, mi lenne, ha hátulról csinálnánk.
- Mármint fenékbe? - kérdezett rá Peti.
- Jaja, fenékbe.
- És?
- Hát, mondtam, hogy be voltam kattanva, úgyhogy belementem. Először fura volt, de aztán nagyon jó, simogatott is közben és végül oltárit élveztünk. - Éreztem, hogy merevedni kezd a farkam, az volt a szerencsém, hogy hason feküdtem és így nem lehetett észrevenni. Peti az oldalán feküdt Andi felé fordulva a polifoamon és láthatóan mocorgott.
- Hogy csináltátok? - érdeklődtem.
- Oldalról - fordult Andi a bal oldalára, a fenekét kitolva Peti irányába, arccal felém fordulva. Lábait összezárta és kissé felhúzta, a lábfejeit megfeszítette. (Ő feküdt középen. ) A póló felcsúszott a derekára, a fehér bugyi rásimult a fenekére. Határozottan jól nézett ki.
- Így nem is lehet rendesen odaférni - vizsgáltam meg. - Az én farkamban legalábbis nincs ekkora kanyar - húztam el a számat.
- Már hogyne lehetne! - vágott vissza, még jobban kitolva kis popsiját, és hátrahúzódott Peti felé, így mutatva, hogy is gondolta. - Hoppá... - merevedett meg egy pillanatra, ahogy feneke a barátom ágyékához ért, majd a hátára hengeredett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.75 pont (32 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 01. 24. péntek 06:52
Egész jó.
#3 Gatyo 2008. 01. 25. péntek 00:12
nem rossz,kicsit több tartalom jó lett volna
#2 lajla 2008. 01. 23. szerda 20:34
jo
#1 Törté-Net 2008. 01. 23. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?