A+ A-

A hetedik napon

Ültem az autóban és szerettem a csendet veled. Ma van a hetedik találkozónk. Ma különösen gondosan öltöztem. Ma megpróbálom a lehetetlent, elszakítom magam tőled. Szeretném gyorsan és fájdalommentesen megtenni. Tudom, hogy nagyon rossz lesz utána. Nézem az arcod, ahogy meséled, milyen heted volt. Mindent, mindent szeretnék az emlékezetembe vésni rólad. A gyönyörű, figyelmes szemed kékségébe mélyedek. Fáradt vagy és én egyre jobban merülök lelkileg, míg hallgatlak. Átveszem tőled a teher egy részét. Nem is igazán jó szó a hallgatlak. A hangod minden rezdülése mintha bennem visszhangozna. Egy idő után a már nem elég belőle ennyi. Kinyújtom a kezem, a válladra fektetem. Egyszerre érzem a lélegzeted, a szívverésed és a hangod. Hogy lehet valaki ennyire erotikus? Te vagy a kísértés maga!
Figyellek, és felfokozottan érzékelek mindent, ami veled kapcsolatos. Ma is vékony pulcsi van rajtad, egy olyan, amit már a vonaton is irtó dögösnek találtam. Szeretnélek megölelni és szorosan hozzád bújni. Szeretném érezni a bódító illatod, bőröd fűszeres ízét. Ha kinyújtanám a kezem és megsimogatnám a nyakad, érzem, elvesznék.
Egyszer azt mondtad, az ember gyarló. Én azt válaszoltam rá, hogy önzők is vagyunk. Rendben, ha így kell lennie, ha tényleg ez az utolsó estém veled, akkor szeretnék még egyszer megmerítkezni a figyelmedben. Abban a végtelen önzetlenségben, amivel elkábítottál és elvarázsoltál az első éjjel.
Nagyon belemerültem a saját kis világomba, megkérdezed, mit nézek annyira. Sosem játszmáztam veled, most sem fogok.
- Őszintén? Három órája szemezek az ajkaiddal, nagy kihívás. Gyarló vagyok én is. - A szívem a torkomban dobog, és elmondhatatlan gyomoridegem van. Látom rajtad, hogy nagyonis talált a mondat. Kezed a nyakam simogatja, beleolvadok a szemed kékségébe. Mint egy végtelen mélységű tó, nézem és megbabonáz, húz a mélye. Úgy érzem, az egyetlen vagyok a Földön számodra. Most nem akarok arra gondolni, hogy ez nincs teljesen így.
Ajkad annyira finoman kóstolgatja az enyém, mintha még nem lennél biztos a viszonzásban, mintha most csókolnál meg először. Beleszédülök ebbe a gyengédségbe. Mire feleszmélek, ajkad már a fülem puszilgatja, leheleted finoman borzolja a bőröm. Egyik kezeddel átkarolsz, és szorosan tartasz. Imádom a mozdulataidban megbújó erőt. A másik kezed otthonosan indul felfedezőútra a testemen. A kéj végighullámzik rajtam. Muszáj megkóstolnom a bőröd. Arcom a vállgödrödbe fúrom, és mélyet lélegzem. Érzékeimet ezerrel árasztja el a semmihez sem hasonlítható szédítő férfiillat. (Egyszer azt mondtam neked, olyan vagy, mint a kábítószer, könnyű rádszokni. Hetekig "kis drogosom"-nak hívtál. ) Csókolom és a nyelvemmel ízlelgetem a bőröd. Fel tudnálak falni.
Közben úgy döntesz, minden fronton támadsz. A célpont a fülem és a csókolnivaló ajkaiddal elsuttogod, mit fogsz velem tenni.
- Érezni akarom, ahogy remegsz a vágytól! Ahogy a mellbimbód megkeményedik, ahogy teljesen átadod magad az érintésemnek, a simogatásomnak! Fel akarom fedezni minden érzékeny pontod a számmal! Végigcsókolom a hátad, a fantasztikusan érzékeny tarkódtól kezdve a gömbölyű popsidig! Közben a kezemmel a melled és a combod simogatnám...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.6 pont (10 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 03. 27. vasárnap 12:31
Nemrossz.
#2 papi 2013. 08. 3. szombat 08:02
Jóóóó
#1 Törté-Net 2008. 01. 17. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?