A+ A-

Tavaszi napsütés

A március végi napsütés csábításának engedve, bepakoltam a cég kisteherautójába a fontosnak ítélt dolgokat és leautóztam a tóparti kuckómhoz elvégezni a tavaszi nagytakarítást és miegyebeket, hogy ne arra az időre maradjon, amikor már mindenki kirajzik a városból a telkekre. Azért is választottam ezt a félreeső birtokot, ahová már nem sétálgatnak le az üdülővendégek sem, mert a vad málnás, ami a telkektől elválasztja, eléggé riasztó hatással bír. A folyó torkolatánál csak egy kicsiny földdarab került eladásra, alig három teleknyi, ezek közül a középső az enyém. A négy kerék meghajtást igencsak ki is használtam, mire a felázott, fűvel benőtt bejárón felküzdöttem magam az Isuzuval. A nyaraló még őrizte a tél hidegét, de a kandallóban gyújtott tűz ropogásától az fejvesztve menekült ki a szélesre tárt ajtókon és ablakokon. A vízre épített csónakház tetején kialakított, egyébként a nappaliból megközelíthető teraszra lépve körültekintettem az ébredező tavaszi tájon.
Lassan sétáltam körbe a deszkakorláttal biztonságossá tett teraszt, és élveztem a szikrázóan tiszta kellemes meleg tavaszi levegőt. Tekintetem a szomszéd ház teraszára kalandozott, ahol a kihelyezett nyugágyakon a szomszédasszony és tavaly érettségizett lánya napozott. Pár másodpercig elrévedt tekintettel néztem feléjük, fejemben a tavalyi nyár történései peregtek. A magát még mindig igen jól tartó Sári és a még érintetlen kis Saci az érettségi vizsgát követően elmenekültek a város zajától, a stressztől, és itt kötöttek ki a szomszéd nyaralóban. Közvetlenek, nyíltak, és az új dolgok előtt nyitottak, így pillanatok alatt olyan közeli ismeretségbe kerültünk, hogy olybá tűnt, mintha évek óta összejárnánk. A délutáni pecázás következménye a nyárson pirult a faszén izzó parazsa fölött, a behűtött bor üvegén apró gyöngyszemek kezdtek sokasodni a lecsapódó párától. Sári komótos, kiszámított mozdulatokkal terített a pergólia kellemes hűsében, a folyó felöl enyhe szellő fújdogált. A levegő nehézzé vált. Farkaséhesen ültünk asztalhoz, kedélyes beszélgetés kezdődött az időjárásról, a munkahelyekről, a pénzről, az élet visszásságairól, majd az alkony beköszöntével a szerelemről. Sári átült a kényelmesebb nyugágyba, melynek most a támlája egészen fel volt emelve, karjait ölében nyugtatva nézte a friss, hűs bort, majd rám emelte tekintetét és ettől a gyomromat egy lágy láthatatlan kéz összeszorította, majd megtekerte. Lángoló tekintetében mérhetetlen vágy tűzét láttam felizzani, ami megindított bennem valamit, amit talán birtoklásvágynak nevezhetnék, magamévá kell tegyem, és ezt ő is akarja.
Kis Saci közben leszedte az asztalt, jó éjt kívánt, majd nyugovóra tért. Sári kinyújtotta felém a kezét, maga mellé húzott a nyugágyra, poharát a kövezetre helyezte, majd kissé lesütött szemekkel szájon csókolt, miközben karjait nyakam köré fonta. Heves, egyre vadabb csókolódzásba merültünk, amikor partnerem mélyen a sortomba nyúlt, megmarkolta merevedő farkamat és kimentette a nadrág fojtogató szorításából, majd szemügyre vette az egyre sűrűsödő szürkületi félhomályban még lilábbnak látszó, keményre duzzadt makkomat. Futó csókot lehelt a hegyére, majd megnyalta, mint egy fagylaltgombócot - szépen, lágyan a gombóc alsó szélétől kezdve, körbe a tetejéig. Utána mélyen a torkába eresztette, majd lassan állandóan szívva, kicsúsztatta a szájából, hogy ezt újra - újra megtegye velem. A kéj egyre erősödő jeleit magamban érezve kissé felemelt feneke alá nyúltam és meglepődve, de egyben gyönyörrel eltelve tapasztaltam, hogy nincs rajta bugyi, apró csókot leheltem vállára és csak ennyit suttogtam fülébe: Boszi. Középső ujjam lazán siklott a bőségesen nedves résbe és azonnal rátalált a forró hüvelyre, ami szinte beszippantotta azt, ujjamat körkörösen mozdítva kitapintottam azt a kicsiny felületet, mely érintésére Sári egész teste görcsbe rándult. Mintha áramütés érte volna. Fenekét még feljebb emelte, hogy két majd több ujjam is beférjen a szűknek nem mondható barlangba.
Miután meguntuk a kölcsönös kényeztetést, lovagló ülésben, arccal magam felé fordítva, dárdámra tűztem őt, de tág puncijában csak kóválygott az egyébként kicsinek nem nevezhető farkam, és miután többedszer csúszott ki, felemelkedett rólam, megfogta a kezemet és a ház felé húzott. A földszinti hálószobába érve a gurulós pipereszekrényt elfordította a faltól és a hátulján felnyitott ajtó mögül vibrátorok és egyéb kellékek kerültek elő. Egy majdnem karvastagságú, puha szilikon gumiból készült, tövénél tapadókorongos mű fütyit mutatott felém. - Ez a kedvencem, pont méretes! A hatalmas szilikon brokit a puncijához nyomva megnedvesítette, majd feltolta magának tövig, Ujjait megmártotta létől tocsogó vájatában, majd rákente még meredező dákómra és egy határozott, de rendkívül óvatos mozdulattal bevezette fenekébe a közben keményre meredt lompost.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.5 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 A57L 2014. 02. 3. hétfő 06:59
Nem rossz.
#2 papi 2013. 07. 16. kedd 06:32
Kicsit kusza, de jó
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?