A+ A-

Toszkán bár

Az este csendesen kezdődött ebben a kis toszkán bárban. Két-három falú, vagy inkább kis város férfiainak igényeit szolgálta ki. Egy csendes, zárt völgyben volt, közel az úthoz. Nem tűnt fel senkinek és ez volt a cél.
A bárban négy lány dolgozott. A feladatuk ivásra biztatni a vendégeket és persze, kiszolgálni a felhevült férfiak igényeit. Itt laktak a közelben, havi fix fizetést kaptak. Borravaló ritkán esett le, mert a vendégek pontosan tudták, benne vannak a fogyasztásban. A vendégek nagyrész parasztok, iparosok voltak, sokat számított nekik a pénz. Keményen dolgoztak és megvetették azokat, akik nem becsületes munkával keresték meg kenyerüket. A férfiak azért csak eljártak ide, szórakozni.
A lányok nem voltak valami szépek, okosak sem és már beletörődtek azokba a mocskos dolgokba, amiket meg kellett tenniük, hogy a vendégek kedvében járjanak.
Mártát, ezt a vékony, fiatal, szőke, kékszemű magyar lányt különösen "kedvelték" a vendégek. Huszonnégy éves volt, ragyogó, okos, művelt fiatal nő. Magyarországról jött, modell szeretett volna lenni. Mint annyian, akik a nyolcvanas évek végén ide kerültek, a prostituáltak között végezte. Megérkezése után megerőszakolták, heteken keresztül állati sorban tartották. Aztán jött az utca, aztán a következő lépcső, a lakás. Most eggyel feljebb léphetett, eladták ebbe a bárba. Mártának már nem voltak gátlásai, senkinek nem mondott semmire nemet, mégis ártatlanság és egy kicsit az áldozat szelleme lengte körül. Ott volt, a leggonoszabb orgia közepén, de mégsem volt ott. Valahol lélekben máshol volt, ezt érezték a parasztok, azt is, hogy felettük áll. Igyekeztek hát megalázni, bármi módon
Először az öregek érkeztek. Ők nem maradtak sokáig, megitták az italukat és eljátszottak a lányokkal. Mártának, mint annyiszor az a gazdag bundagyáros jutott, akinek később a kitartottja, vagy inkább a rabszolgája lett. Idős volt és imádta Mártát megalázni. Szerette nézni, amint mosolyogva, bizakodva, kicsit szerelmesen néz rá. Ilyenkor szokta letérdeltetni a fotel elé, amiben lustán terpeszkedett. Nézte a lányt, figyelte, hogyan változnak meg az érzései. Márta tudta, hogy megalázás vár rá, de reménykedett, hogy a férfi egyszer megszabadítja innen.
- Nyisd ki a szád.
- Ne bántson, kérem.
- Nyisd ki te kis rohadt magyar kurva.
Márta engedelmesen nyitotta a száját és a férfi szép lassan két nagy pohár bort töltött bele. A tulajdonos, aki egyúttal a báros is volt, már ismerte ezt a játékot és mindig felerősítette egy kis grappával a bort. Ott áll a bundagyáros mögött és készségesen adta a kezébe a poharat. Mint a bár tulajdonosának, korlátlan hatalma volt a lányok felett. Talán furcsa, de nem szerette kínozni őket, de Márta megaláztatásának látványa mindig izgalommal töltötte el. Néha ő is beszállt a játékba és olyankor részt vett minden kegyetlenkedésben, de most, ma nem volt rá kedve.
A bundagyáros nézte a lányt. Várt, míg az alkohol elkezd hatni. Ez könnyen ment, mert Márta nem bírta az alkoholt. Az alkoholnak furcsa hatása volt rá. Pillanatok alatt gátlástalan, sexmániás kurvát csinált ebből a csendes, tartózkodó nőből.
- Nyisd ki a szád és gyere közelebb.
Márta már mosolyogva csúszott közelebb, telt, puha ajkai szélesre nyílottak. A férfi beleköpött és cigarettájáról a hamut belerázta Márta nyitott szájába. Felemelte a jobb lábát és Márta nyitott szájába dugta cipője orrát. Márta engedelmesen, ragyogó szemekkel szopni kezdte. A férfi mozgatta a lábát, durván megrázva a lányt, aki azonban erősen ajkai között tartva a cipőt, nem engedett.
- Állj négykézlábra és mutasd a pinád
Mártán fehér rakott szoknya volt, alatta semmi. Vékony kis szandál, melyet szalagok tartottak a vádlihoz erősítve. Elegáns, világoskék blúz volt rajta, alatta nem volt melltartó. Mellei fiúsak voltak, vállai szélesek. Azonban ezen fiús vonások ellenére csak úgy sugározta a nőiességet. Négykézlábra ereszkedett. Felhúzta a szoknyáját és védtelen hüvelyét a férfi kénye kedvére bocsátotta. Márta hüvelyváladéka sűrű, fehér színű és bőséges volt. A férfi cipője orrát a lány hüvelyébe nyomta, lassú, de biztos mozdulatokkal egyre beljebb tolta. Márta hüvelye könnyen tágult és hamar elélvezett, ha így bántak vele. A férfi és a báros élvezték, hogy arca kipirul, hogy remeg a teste, hogy hangosan, zihálva könyörög a folytatásért. Márta kurva volt, de ezt nem játszotta meg. Az alkohol hatására egész egyszerűen megszűntek a gátlásai, és hát tényleg szerette a férfit.
A férfi kihúzta a lábát és belerúgott az előtte védtelenül remegő nő testébe. Márta elesett és lassan sírdogált. A férfi felállt és maga után parancsolta a WC-be. Márta égő arccal, engedelmesen követte. A bár közönsége nézte őket, a lányok csendben, az öregek vigyorogva.
A WC-ben a férfi parancsára meztelenre vetkőzött és az egyik piszoár elé térdelt. Nem először teszi ezt vele a férfi és ma este még sokan meg fogják tenni vele. A férfi eléállt, kinyitotta a sliccét és fonnyadt, enyhén büdös nemi szervét Márta szájába helyezte. Lassan pisilt, a sárga folyadék Márta szájából vékony testére folyt. Kis tócsában gyűlt össze a földön. A férfi, miután végzett, belerúgott és lábával és Márta arcát a tócsába nyomta. Közben, szokás szerint bejött néhány öreg, aki a földön fekvő Mártát körbeállva, levizelték. Nevettek, vicceltek a szerencsétlen lányon, kisasszonynak nevezték a mocsokban fetrengő Mártát. Aztán otthagyták a lányt, akinek fel kellett takarítania a vizeletet, megmosakodnia a mosdókagylóban és felöltözve kimennie a vendégek közzé. A bundagyáros már várta, újabb italt adott neki, újra megígérte, hogy elviszi innen. Miközben a többiekkel beszélgetet, lassan lenyomta Márta fejét, aki tudva a kötelességet, finoman, hosszasan leszopta. Szerette ezt csinálni a férfinak és élvezettel tette. Miközben szopta ragyogó szemét rajta tartotta, arca sugározta a szeretet és a boldogságot. A férfi arca meg sem rezdült, miközben Márta szájába élvezett. Lenyújtotta a lány italát, aki csendesen iszogatni kezdte a lábainál kuporogva. Aztán a férfi távozott, néhány ezer lírát hagyva a bárosnál számára.
Este tíz után a férfiak gyülekeztek. Ma felvásárlók voltak a falujukban, jó üzletet sikerült kötni velük. Már félig részegek voltak, nagy hanggal, feltüzelve érkeztek. Rendeltek is rendesen, a tulaj legnagyobb örömére. A lányok sokat forogtak, a vendégek jól érezték magukat. Mikor már eléggé lerészegedtek, úgy éjfél körül, valamivel emlékezetessé akarták tenni ezt az estét. Összetolták az asztalokat és Mártát felállították meztelenül középre. A báros különböző formájú és méretű üvegeket hozott. Mártának a hüvelyével fel kellett emelnie őket és a vendégek fogadásokat kötöttek, hogy sikerül-e neki és hogy meddig bírja tartani. Közben a lányokat szopatták, dugták és hangosan kiabáltak Mártára. Márta már teljesen részeg volt, arcán néha bárgyú vigyor, néha az összpontosítás komolysága. Mivel a hüvelye gyorsan nedvesedett, egy kendővel minden egyes mutatvány után szárazra kellett törölnie. Aztán a fenekével kellett emelni. Néha, mikor gyorsan kicsúszott, vagy nem sikerült neki, a vesztesek erőszakkal nyomkodták a fenekébe a kendőt és dühösen törölték. Vagy egy fél órát tartott ez a játék, ami nem múlt el veszekedés nélkül. A vesztesek, dühük és felháborodásuk mérséklendő, Mártát tették meg bűnbaknak. Lerángatták az asztalról, egy fotelbe térdeltették és durván, üvegeket nyomtak bele. Aztán dugtak ahol érték, ahányan értek. Egy-egy vendég hangosan kiabált vele, pofozta és az arcába köpött. Végül végigfektették a már majdnem teljesen öntudatlan lányt az egyik bortócsás asztalon és egyenként ráélveztek az arcára, testére, miközben szavakkal gyalázták, sértegették ügyetlenségéért. A vendégek zöme két óra körül távozott. A báros bevitte a lányokat a hátsó szobába, ahol megmosakodtak, erős kávéval magukhoz térítette őket. Márta látvány ma nagyon felizgatta, ezért megparancsolta a fiatal lánynak, hogy szopja le. Márta egykedvűen és szakszerűen megtette, végig mosolygott a tulajra.
Három után a fiatalemberek jöttek. Ők nem ittak sokat, a lányokat sem itatták. Kevesen voltak és csak a lányokért jöttek. Gyorsan kisebb csoportokra oszlottak és a lányok testét élvezték. Mártáért egy kisteherautóval jöttek. Ez ritkán, de előfordult. A tulaj nem szerette, ha a lányokat elviszik. A fiatalok néha begorombulnak és a lányokat olyan állapotban hozzák vissza, hogy eltart néhány napig, míg kiheverik. A lányok sem szívesen mentek és meg kevésbé szívesen beszéltek arról, mit is csináltak velük.
A fiatalemberek erősen győzködték a tulajt, néhány nagyobb címletű bankó is feltűnt. Végül a tulaj röhögve bólintott.
Márta megpróbált ellenkezni, de néhány pofon leegyszerűsítette a dolgot. Aztán egy nagy pohár grappát töltöttek a lányba, levetkőztették és úgy, meztelenül felrakták a kis teherautó platójára. A platón volt néhány szalmabála és négy, tizennégy és tizenhét körüli suhanc. A suhancok röhögve rántották rá Mártát a szalmabálára és rögtön elkezdték fogdosni. Ujjukat a hüvelyébe dugták, forgatták benne. Márta sikítását elnyelte a diesel kerregése, ellenkezését legyűrte a suhancok erős karja és az alkohol. Az út kb. 15 percet tartott, azalatt a négy suhanc ökölnyire tágította Márta hüvelyét és anusát. Időnként megpofozták a részeg és védekezni alig képes lányt. Mikor a teherautó megállt és lenyitották a platót, a fiatalok még nem végeztek. Az idősebbek röhögve biztatták őket, hogy csak nyugodtan fejezzék be a magyar kurva előkészítését. Az egyig fiatal hasra fektette Mártat egy szalmabálán és demonstrálta, mennyire tágították ki. Aztán egyenként eléálltak és leszopatták. A szájába élveztek, valamint engedélyt kérve a szájába is vizeltek.
A legények lerángatták Mártát az autóról és egy fényesen kivilágított csűrbe vitték. A videó felvevő akkor kezdett terjedni és az egyikük gazdagabb legény szert tett egy teljesen új készülékre. Ezt szerették volna most kipróbálni. A csűrt kb. Egy tucat erős izzó világította meg. A méretes videó-felvevő egy háromlábú állványon állt. A gazdája izgatottan nézte a gépen keresztül a színteret és a fiatal srácokat utasítgatta némely izzó áthelyezésére.
Márta meztelenül, remegve várta a sorsát. A csűrben kb. 15-20 fiatal legény volt, néhány suhanc és négy fiatal lány, akik a párjukkal jöttek. Mindannyian izgatottan várták Mártát, aki ismert személyiség volt a faluban. Márta félt és megpróbálta kérlelni a fiatalokat, hogy engedjék el. Senki nem hallgatott rá. Az egyik legény hozott neki egy nagy kancsó bort és ráparancsolt, igya meg. Márta elfordította a fejét, és nemet intett. Pillanatok alatt ketten lefogtak és erőszakkal beleöntötték az alkoholt.
Bedobták a szintér közepére. A csűr deszkája friss szalmával volt felszórva. A gerendáról egy kötél lógott, néhány szalmabála volt egymásra dobálva. Elkezdődött.
Mártát térdre kényszeríttették és a legények sorba álltak. Egyenként odamentek hozzá és az arcába, a nyitott szájába köptek. A köpés után mindenki pofon ütötte, ki szimbolikusan, ki erősen. Arra vigyáztak, hogy még ne csúfítsák el az arcát. Még ne. A lányok a végére maradtak. Ők körbe állták, csúfolták, lökdösték és köpdösték. Az egyikük, aki különösen utálta Mártát szépségéért, dühösen rugdosni kezdte, de a legények elráncigálták.
A szalmabálára fektették, hasra. A fenekébe olajat öntöttek. A már így is tág fenekét egy villa sima nyelével még tágabbra tágították és a legények, és akinek kedve volt, hímvesszejét megjáratta benne. A filmes időnként megállítatta a jelenetet, helyezkedésre biztatta a legényeket, hogy látni lehessen, mi is történik. Mikor megunták, Márta fájdalomtól eltorzult arcát a kamera felé fordították. Márta tekintete fátyolos volt az alkoholtól, bambán, egykedvűen meredt a kamerába. A filmes szerette volna, ha jobban eltorzul és sikít. Márta képtelen volt ebben az állapotában színészkedni, ezért négykézlábra állították, fejét a hajánál fogva felhúzták, a kamera felé fordították. Egy fiatal suhanc a villa nyelét Márta nyitott ánuszába dugta és erősen megnyomta. A fájdalomtól félholt és teljesen részeg Márta felüvöltött, teste meggörbült és elveszette eszméletét. A fiuk a lábukkal a hátára fordították és néhányan levizelték, abban a reményben, hogy meghoz tér. Végül is egy vödör hideg víz, valamint egy kis repülő-só segített.
A vizes Mártát szárazra törölték és egy takaróval letakart szalmabálára húzták. Hármasával váltották egymást. Három legény dugta egyszerre, ki a fenekébe, ki a hüvelyébe, ki a szájába. Addig dugták, míg mind a hárman el nem elveztek, ki hova de többnyire a szájába, az arcára. Aztán jött a következő három. Sokan voltak, a filmes elunta és igazat vallva a fiatalok is. Valami másra vágytak, valami különlegesre. Itt ez a szép magyar lány, a különlegesen fehér bőrével, a finom arcával, vékony testével, szőke hajjal és ragyogóan kék szemeivel. Mindent meg lehet vele tenni, hisz az alkoholtól kábán, magatehetetlenül ki van szolgáltatva nekik. Különben is megfizették. A legények sorba álltak a térdelő Márta előtt is rövid idő alatt mindenki az arcára élvezett. Márta imbolygott, vakon, mert a spermafolyam eltakarta a szemeit, belefolyt az orrába. A filmes nagyon elégedett volt, hosszasan videózta a magára hagyott, fényesen kivilágított térdeplő Mártát. Márta önkívületben volt, lassan imbolygott. A filmes az kívánta, mossák tisztára. Az egyik legénynek jobb ötlete támadt. A legények sorban lepisilték, és a sperma a vizelettel keveredve lefolyt Márta arcán, testén. Utoljára a fiatal suhancok maradtak, akik még rátettek egy lapáttal. A péniszüket Márta szájában tartva a torkába pisiltek. Ketten tartották Mártát, hogy ne tudjon kiszabadulni. Ha nagyon rángatózott erősen megütötték az oldalán. Márta nem tehetett mást, nyelte a sós és bizony bűzös vizeletet. A gyomra kavargott és végül összehányta magát. A filmes hangosan lelkendezett és közelről vette a jelenetet.
A tehetetlen, földön fekvő Mártát több vödör vízzel lemosták és szárazra törölték néhány lótakaróval. A hányástól és hideg víztől Márta kijózanodott. Innentől kezdve már nem takarta el a jelent, a valóságot az alkohol köde. A társaság közben egyre jobban lerészegedett és Márta volt az egyetlen józan a társaságban.
Az egyik lány hangosan azt követelte, hogy nekik is joguk van szórakozni a magyar kurvával. A legények röhögve helyeseltek és azt kérdezték, mit is tudnának vele tenni. A lányok először kegyetlenül megverték Mártát. Már nem volt fontos, hogy vigyázzanak az arcára, ezért először azt verték. Márta orra vére eleredt, szája sarka felszakadt. Sírt és megpróbált védekezni, de ezzel csak jobban felbőszítette a lányokat. A lányok kérésére Mártát szétterpesztett lábakkal, fejjel lefelé lógva felhúzták a gerendára. A lányok nagyon durván beledugták az ujjukat Márta hüvelyébe és ánuszába. Aztán a kezüket, öklüket. Márta rángatózott, üvöltött és kegyelemért könyörgött. Végül az egyik lány megkegyelmezett és a fiuk leengedték. Hálából Mártának mind a négy lány fenekét ki kellet nyalni. Az egyikük a földre parancsolta Mártát, a hátára forgatta és az arcába, szájába engedte a székletét. Márta fuldokolt a híg ürüléktől és hányni próbált, de már nem volt mit. Az egyik suhanc egy vödör híg trágyát hozott és a lányok belenyomták Márta fejét. Addig tartották, míg a fuldoklástól el nem kezdte a trágyalét nyelni. Akkor engedték, hogy kapjon levegőt, és újra lenyomták. Márta végig magánál volt, színjózanon. A lenyelt trágyától folyamatosan hányinger gyötörte, vékony teste görcsökben rángott. Megkegyelmeztek neki. Lemosták, szárazra törölték. Inni nem adtak neki, arról megfeledkeztek.
Márta abban reménykedett, hogy most már vége, hisz kint pirkadt. Azonban nem. Valaki egy nagy korsó bort itatott meg vele és a filmes kijelentette, Márta ki van fizetve egy hónapra előre, mindenki azt tesz vele, amit akar. Nincs korlát, minden le van rendezve. A részeg társaság üvöltözött örömében. Ilyen ritkán fordult elő és Márta azért nem volt akárki. A rémálom Márta számára most kezdődött. A lányok kínozták a nemi szervét gyötörték, fiús mellén cigarettákat nyomtak le, a fiatalok tárgyakat dugdostak belé, óvatlanul. Nem látta mit csinálnak vele, mert többnyire valaki volt a szájában. Lefogták, bántották, indenki igyekezett torkig nyomni, közben ütötték és gyalázták szavakkal. Többen azzal szórakoztak, kit tudja nagyobb sikításra késztetni. Végül a legények körbe vették és pofozni kezdték a meztelen Mártát. Elesni nem hagyták és ügyeltek arra, ne veszítse el az eszméletét. Mindenki tapsolt és üvöltve üdvözölte egy igazán jól sikerült pofont. Miután megunták, a félholt Mártát kezeinél fogva fellógatták a gerendára és fenekébe valamint a hüvelyébe egy-egy vastag rudat dugtak. A rudakat kitámasztották, úgy, hogy Márta súlya nagyrészt a rudakra nehezedett, amelyek egyre mélyebbre hatoltak az ánuszába, szétrepesztve a gyűrűs izmokat, felsértve a méhet. Márta vérzett és üvöltött a fájdalomtól. A társaság üvöltözött és ivott körülötte, néha valaki leköpte és szidalmazta. Akinek kedve volt, egy ostorral ráhúzott és bevett szokás volt, hogy a cigarettát a testén nyomják el. Végül a társaság megunta a szórakozást és oszladozni kezdett. Mártát a suhancok kéjvágya mentette meg. Kiszedték belőle a rudakat, leengedték a földre és a testével kezdtek játszani. Szurkálgatták, öngyújtóval égették, mocskot, szemetet, emberi és állati ürüléket dugtak bele, etettek meg vele. Márta önkívületi állapotban bábként tűrt mindent. Végül az egyik fiú addig ügyeskedett, míg egy madzagot sikerült hurkolnia Márta méhére. A fiuk megpróbálták Mártát a méhénél fogva fellógatni. Márta ekkor ájult el.
Mikor magához tért, még nem volt tudatában teste állapotának. Egy idősebb olasz asszony állt felette, pocskondiázta, és a gumicsizmájával rugdosta. Egyszer csak megjelent egy középkorú ember, Márta a bárból ismerte. Felrángatta a hajánál fogva, feldobta a teherautó platójára. A hirtelen mozdulattól Márta megint elvesztette az eszméletét. Mikor magához tért, a férfi a lábánál fogva cibálta le az autóról. A lányok házának kapujában ledobta a földre, leköpte és elhajtott. Márta meztelenül hevert a ragyogó toszkán napfényben a mocskos földön. Arca puffadt és több helyen beszakadt. Teste tele karcolásokkal, vágásokkal, égési sebekkel kék foltokkal. Fenek szinte szétszakadva, a vér már megalvadt, de a nem záródó fenékből emberi vagy állati ürülék folydogált. A hüvelyéből vér szivárgott, combjai véresek. A méhére kötött madzag véresen lógott ki belőle. A lenyelt emberi, állati spermától, ürüléktől és vizelettől gyomra állandóan ki akart szakadni. Lassan négykézlábra állt és a lakása felé vonszolta magát. A lányok az ablakból nézték, egy kicsit kárörvendve. Velük ezt senki nem akarta volna megtenni. Ezt csak Mártával akarták, Mártával lehetett. Ezzel a szép, gyönyörű fiatal, művelt és okos lánnyal, aki a csábításnak engedve elindult Budapestről a napfény országába, hogy csillogó életet élhessen. Más volt, mint a többiek, másként is bántak vele.
Szavazz Te is!

Átlag: 6.1 pont (110 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 t.555 2017. 11. 30. csütörtök 00:49
Nem tetszik a sztori!
#15 feherkalman1 2016. 11. 24. csütörtök 00:26
Hát ez nem a kedvenc sztorim
#14 barbi81 2016. 06. 29. szerda 17:12
Nekem nem jött be.
#13 A57L 2014. 02. 23. vasárnap 10:49
Nem rossz.
#12 Promi 2013. 10. 5. szombat 21:24
Az hogy bizarr nem kifejezés... Nos, a kategóriát tekintve 10 pont, de ha a tartalmat nézem... Na mindegy. A 10 pont természetesen jár, de ez tipikusan az a mű, amit nem fogok újra meglátogatni.
#11 genius33 2013. 03. 26. kedd 08:52
Hát ez érdekes volt nyes
#10 Zoli bácsi 2009. 10. 17. szombat 18:48
Kedves Enri Biaggi!
A bizarr kategóriában te viszed a koronát. Gratulálok, de nem, azért mert ennyire perverz, vagy hanem sikerült az én gyomromat és szívemet is felforgatni. Ezt nem sokan érték még el nálam.
Művedet nem lehet a durvaság listáján pontozni, mert nincs olyan szám, ami kifejezné. Elolvasni is nehéz volt, mert kemény gyomor kellett hozzá és most először gondba vagyok a szavazással is. Ha azt nézem, hogy majdnem én is hánytam olvasásakor, akkor 1 pontot sem adnék rá, de mivel ez bizarr kategória megérdemli a 10 pontot, mert kategóriájában, mint írtam ez viszi a koronát. 10 pont
#9 Tamara 2009. 10. 17. szombat 17:30
Ezt nem lehet végigolvasni.
#8 Egy lány 2008. 07. 19. szombat 12:17
undorítóóó
#7 valaki 2008. 06. 7. szombat 16:55
asura, te beteg vagy... ez nagyon kemény volt:S az a legrosszabb benne h lehet h igaz
#6 Pöpec 2008. 05. 27. kedd 19:39
"We maybe humans. But we're still animals"
#5 pjotr 2007. 12. 19. szerda 14:09
Nekem nem jött be.
#4 Tina 2007. 11. 30. péntek 21:55
Ez atom durva!alig bírtam végigolvasni!Ede egyet értek veled teljesen.lehet h az író találta ki de az is lehet h talán a valóság?????könnyen megeshet...noshát nekem a gyomrom felfordult tőle...és ha belegondolok h ez akárkivel megtörténhet...
#3 ede 2007. 11. 30. péntek 12:07
Ez tényleg durva, lehet hogy az író fantáziája elszált, de mégsem érzem, hogy távol állna a valóságtól. A gond az, hogy azok a lányok akik tanulhatnának belőle, valószínüleg nem olvassák, vagy nem tudják végig olvasni. És ki tudja, hány lány él hasonlóan szexrabszolgaként és szenved a maga módján...
#2 Asura 2007. 11. 30. péntek 01:03
Ember ez nagyon durva,de jó.Remélem van még a számunkra hasonló pervez történeted.
#1 Törté-Net 2007. 11. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?