Felejthetetlen éjszaka

Szavazás átlaga: 3.36 pont (11 szavazat)
Megjelenés: 2007. november 30.
Hossz: 7 054 karakter
Elolvasva: 945 alkalommal
Úgy érzem magam, mintha egy klipben lennék a főszereplő. Minden annyira tökéletes. Amikor értem jött, és azt mondta, csinos vagyok, amikor megcsókolt. Most, mikor azt mondja büszke rám, hogy így mutathat be a szüleinek. Állítólag én vagyok a legszebb ebben az egész étteremben, pedig azért elég sokan vannak itt. Úgy érzem, mintha már évek óta ismerném a családját, mintha gyerekkoromtól fogva ide tartoznék. Meg kell hagyni ő is kitett magáért. Remek az illata, a haja tökéletes, a ruhája vacsorához illő. Ha nem tudnám, azt hinném, csak le akar fektetni. De tudom, hogy nem így van. Ezt már jó előre tisztáztuk mi ketten. Ma, amikor értem jött, és a szemembe nézett, láttam rajta, hogy mennyire szeret. Láttam, amit nem sokan vesznek észre. Csak úgy ragyogott a büszkeségtől. Bár én nem tudom mire olyan büszke. Én nem tartom magamat sem csinosnak, sem szépnek. Egy hajszállal sem vagyok különb, mint a többi ember. Mégis mit láthat bennem? Nem tudom. Azt viszont igen, hogy én mit látok benne. Nem egy 19 éves menő srácot... Ez számomra egyértelmű!

Amikor megismertem, rádöbbentem, nem az, akinek hiszik, akinek mondják. Van benne fantázia, remek csevelypartner. Egyik percben komolytalanul beszélgetünk, nevetgélünk, a másikban meg olyan komoly, mintha a halálról beszélnénk. Tehát a tényleg fontos dolgokat nem hülyéskedi el. Megbízható, tele van energiával. Tudja mit akar, és tesz is érte. Szeret beszélni, nem kell mindent harapófogóval kihúzni belőle. A szemei nagyon sokszor elárulják, mire is gondol valójában. Szeretem azokat a szemeket. Szeretem őt, úgy ahogy van. Nem kell, hogy más legyen. Ő nekem így tökéletes.

Tehát most itt ülök, vele szemben és nézem, ahogyan az étlapot böngészi. A szülei közben mintha meg is feledkeztek volna rólunk, ami persze cseppet sem baj. Talán pont ezért érzem magam családtagnak. Annyira elegáns, annyira precíz, és olyan vadító. Kitett magáért. A feje búbjától a talpáig egyszerűen tökéletes. Az étteremben van egy tükör. Ahogy elhaladtunk mellette, mindketten belenéztünk. Meg kellett állapítsuk, jól nézünk ki, főleg így, együtt. A bemutatkozás egyáltalán nem volt vészes. Az anyukája nagyon jó fej. Egyből átölelt. Az apukája, nos igen, ő meg egy angyal.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 4 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 3.36 pont (11 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. április 27. 14:41
#6
Vívódásos,de jó.
1
én55
2022. október 23. 08:13
#5
Szép történet, csak ide ez kevés .
1
a
A57L
2019. február 24. 04:43
#3
Semmilyen.
1
l
listike
2014. október 25. 12:00
#2
Ez semmi.
1
T
Törté-Net
2007. november 30. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1