A+ A-

Felejthetetlen éjszaka

Úgy érzem magam, mintha egy klipben lennék a főszereplő. Minden annyira tökéletes. Amikor értem jött, és azt mondta, csinos vagyok, amikor megcsókolt. Most, mikor azt mondja büszke rám, hogy így mutathat be a szüleinek. Állítólag én vagyok a legszebb ebben az egész étteremben, pedig azért elég sokan vannak itt. Úgy érzem, mintha már évek óta ismerném a családját, mintha gyerekkoromtól fogva ide tartoznék. Meg kell hagyni ő is kitett magáért. Remek az illata, a haja tökéletes, a ruhája vacsorához illő. Ha nem tudnám, azt hinném, csak le akar fektetni. De tudom, hogy nem így van. Ezt már jó előre tisztáztuk mi ketten. Ma, amikor értem jött, és a szemembe nézett, láttam rajta, hogy mennyire szeret. Láttam, amit nem sokan vesznek észre. Csak úgy ragyogott a büszkeségtől. Bár én nem tudom mire olyan büszke. Én nem tartom magamat sem csinosnak, sem szépnek. Egy hajszállal sem vagyok különb, mint a többi ember. Mégis mit láthat bennem? Nem tudom. Azt viszont igen, hogy én mit látok benne. Nem egy 19 éves menő srácot... Ez számomra egyértelmű!
Amikor megismertem, rádöbbentem, nem az, akinek hiszik, akinek mondják. Van benne fantázia, remek csevelypartner. Egyik percben komolytalanul beszélgetünk, nevetgélünk, a másikban meg olyan komoly, mintha a halálról beszélnénk. Tehát a tényleg fontos dolgokat nem hülyéskedi el. Megbízható, tele van energiával. Tudja mit akar, és tesz is érte. Szeret beszélni, nem kell mindent harapófogóval kihúzni belőle. A szemei nagyon sokszor elárulják, mire is gondol valójában. Szeretem azokat a szemeket. Szeretem őt, úgy ahogy van. Nem kell, hogy más legyen. Ő nekem így tökéletes.
Tehát most itt ülök, vele szemben és nézem, ahogyan az étlapot böngészi. A szülei közben mintha meg is feledkeztek volna rólunk, ami persze cseppet sem baj. Talán pont ezért érzem magam családtagnak. Annyira elegáns, annyira precíz, és olyan vadító. Kitett magáért. A feje búbjától a talpáig egyszerűen tökéletes. Az étteremben van egy tükör. Ahogy elhaladtunk mellette, mindketten belenéztünk. Meg kellett állapítsuk, jól nézünk ki, főleg így, együtt. A bemutatkozás egyáltalán nem volt vészes. Az anyukája nagyon jó fej. Egyből átölelt. Az apukája, nos igen, ő meg egy angyal. Így aztán tényleg egy klipbe illik ez az egész helyzet. El tudnám képzelni ezt az estét Celine Dion My heart will go on című számára is. Igaz nem kettes vacsora, nem olyan romantikus. Mégis van benne valami. A gyertya is az asztalon. Máris imádom ezt a helyet. Már csak az a kérdés, hogy mit válasszak.
A vacsora jól sikerült. A szülők elmentek bulizni, ő meg azt kérdezi tőlem, hova menjünk. Kint hideg van, ezért nincs sok kedvem járkálni, mondhatnám neki, hogy menjünk hozzájuk, csak nem tudom, neki mennyire tetszene ez az ötlet.
- Mehetnénk hozzátok is, ha neked nem gond. Nézhetünk valami filmet. Mivel kint hideg van, nincs sok kedvem mászkálni.
- Egyet értek. Én is ezt akartam mondani, csak féltem, neked nem tetszene az ötlet.
Nem hiába vagyunk mi együtt. Az őszinteség alapfeltétele a mi kapcsolatunknak. Szóval megyünk hozzájuk. Szuper. Már egyszer jártam náluk, de akkor nem volt otthon senki, csak a kutya. De hát miért is aggódok én, hiszen most sem lesz otthon senki, csak mi, meg a kutya. Szép nagy házuk van, óriási kerttel. Ennek mégis ki tud ellenállni?
Felmentünk a szobájába, és persze rögtön bekapcsolta a számítógépet.
- Filmet nézünk, vagy zenét tegyek be?
- Szerintem a zene jó lesz. Mondjuk, amiket a múltkor hallgattunk az mp3 lejátszódon. Azok nagyon jó számok.
- Szuper.
Alig, hogy betette a számokat felém fordult. Közelebb léptem hozzá.
- Annyira szép vagy, és én olyan büszke vagyok rád!
- Köszönöm! Te is kitettél magadért.
- Bizony! Örülök, hogy észrevetted.
- Én... Mindent!
Átkaroltam a nyakát és próbáltam kecsesen magamhoz húzna. Ha létezik ilyen, hogy kecsesen magamhoz húzok valakit. Szeretem őt, amennyire csak szeretni lehet valakit. Az ilyen helyzetekben, pedig kívánom, és alig várom, hogy az enyém lehessen. Erről is beszéltünk már. Megdöbbentette, hogy a lányok is kívánják az együttlétet, nem csak ők. Igen, mondom, ilyen is van.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.25 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 listike 2014. 10. 25. szombat 12:00
Ez semmi.
#1 Törté-Net 2007. 11. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?