A+ A-

Nyáron veled

Júliusi nap volt, tisztán emlékszem, kimentem napozni egy kicsit a kertbe, de nem sokat sikerült nyugton feküdnöm, mert átjöttél a szomszédból, szokatlan módon fürdőruhában. Azt mondtad beszélgetni akarsz velem egy kicsit, mert olyan ritkán tesszük ezt, de ami ezután történt, annak nem sok köze volt a beszédhez...
Mondtad menjünk ki a kertbe napozni, és úgy beszélgessünk, de mikor megláttam a kezedben galád módon elrejtett napozó olajt már sejtettem, hogy mi lesz. Felfeküdtél az ágyra, és egyből megkérdezted, hogy nem segítenék e bekenni a bőröd. Mondtam persze hogy segítek, de te csak a kezembe nyomtad a flakont és felfeküdtél hassal a napozóágyra. Mikor odaültem melléd egy laza mozdulattal, megszabadultál a melltartódtól, kicsit zavarban voltam, mert eddig nem volt ilyen kettőnk közt, de nagyon magabiztosnak látszottál. Gyorsan megszabadultál a melltartótól, mondván, hogy csak akadályozott volna engem.
Kezembe nyomtam egy kis adagot, de te hallgatóztál, és mondtad, hogy tegyek rá nyugodtan, és én nem ellenkeztem, jó nagy adag olajt engedtem a kezembe, a hátad fölött összedörgöltem a kezem, de annyi volt benne hogy lecsurgott a hátadra. Magabiztosan kezdtem kenni a hátad, gondoltam egyet és felültem a fenekedre, a farkam közel hozzád, szinte éreztelek. Kezem lassan simogatta a bőröd, néha az oldaladon lementem, és a melleid szélét simogattam ujjaim hegyével. Mikor láttam, hogy nem ellenkezel magabiztosabb lettem, ujjaimmal már-már szinte a melleid markoltam mikor te felemelkedtél, és szinte engedted, hogy a kezeim megmarkolják a melleid.
Mondtad, hogy ne hagyjam abba! A nem várt mondat felizgatott, farkam elkezdett lüktetni, keményedett ott a popsid közelében, kezeim pedig a melleid simogatták miközben lassan rád borultam. Ekkor meg akartál fordulni, felkeltem hát rólad. Most már háton feküdtél velem szemben, lábaid felhúztad és széttártad. Csak az szűk kis bugyi volt rajtad, ami megfosztott csupasz puncid látványától. Mondtam, gondolom most a mellkasod jön, te csak nevettél, és én is elmosolyodtam. Kezembe vettem a flakont és jobb hely híján a lábaid alá tuszkoltam magam, farkam pár centire a puncidtól, már látszott az alsógatyámban hogy merev vagyok, téged ez úgy látszott cseppet sem zavart, sőt néha még lejjebb-lejjebb csúsztál mert erős vonzalmat éreztéll felém. Combomon voltak lábaid, rátámaszkodtál, mikor előrehajoltam hogy a melleid kenjem be az olajjal a farkam, ahogy egyenesen meredt, néha-néha hozzásimult a bugyidon keresztül a puncidhoz.
Most cseréltünk, te akartál engem bekenni olajjal, hátamra feküdtem, szemben veled, és te habozás nélkül rám ültél, a punciddal pontosan a meredező farkamra, kezedben az olaj és csurgattál a mellkasomra egy jókora adagot. Vártam hogy kezeid finoman elsimítják az olajt, de csak azt éreztem, hogy előrehajolsz, csupasz melleid hozzáérnek a mellkasomhoz, érezhetted, ahogy a farkam lüktet a puncid nyomása alatt. Élveztem szinte, kitörni akartam, te nem foglalkoztál ezzel, tudtad, mit akarsz, azt akartad, hogy elmenjek. Éreztem melleid a mellkasomhoz nyomódni és csúszni az olajtól, annyira finom sikamlós volt. Aztán egyszer csak felemelkedtél.
Felkeltél rólam és az utolsó ruhadarabom után nyúltál, hogy leveszed, én csak a szemedbe néztem, és annyit mondtam, kendd be azt is alaposan. Elmosolyodtál és egy könnyed mozdulattal lerántottad rólam a gatyát, és magadról is levetted a bugyit habozás nélkül. Éreztem, hogy mi fog jönni, a flakon után nyúltál, megfordítottad, a száját a merevedező farkam felé irányítottad, és csurgattál rá bőségesen, mintha csak egy fagyi lett volna csoki öntettel. De most sem a kezed-használtad, ágyra fölém jöttél, már szinte éreztem a forróságot, amit majd a puncid fog adni. Farkam lüktetett és már érezni akart téged, rajtad is láttam, hogy nagyon kívánsz, érezni akartál.
Lassan leereszkedtél rám, nagyon lassan, már azt hittem nem akarod, mikor megéreztem finom puncid farkamhoz nyomódni, lassan körbeölel, éreztem a nyomást, éreztem a sikamlós puncid, ahogy az ajkai lassan körbefogják a farkam. Nagyon élveztem ezt, erősen lüktettem, és ahogy pulzáltam te is nyögtél kicsit, a csiklód, a bejáratod, mindeneddel éreztél. Nem álltál meg, lassan előre hátra csúsztál rajtam, újra és újra éreztem, ahogy a puncid elhalad a makkom felett, újra előbukkan, majd újra elnyelni az édes puncid. Hallottam a kis cuppanásokat, ahogy mozogtál, a bejáratod mindig be akarta falni a farkam, ekkor mindig úgy éreztem, mintha egy kicsit elmennék, a farkam hegyén ki-ki buggyant egy kis kéjnedv, már úgy éreztem hogy spriccelek, de a java még csak most jön.
Ahogy mozogtál előre hátra, a hüvelyed bejárata sokszor elsuhant a makkom felett, éreztem, néha be-beakad, de nem is izgatott téged nagyon, sőt, egyre csak előre hajlítottad a csípőd, gondolván majd most behatolok.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.57 pont (7 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L 2014. 09. 22. hétfő 07:35
Nem rossz történet.
#1 Törté-Net 2007. 11. 17. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?