Nyáron veled

Szavazás átlaga: 5.9 pont (10 szavazat)
Megjelenés: 2007. november 17.
Hossz: 9 759 karakter
Elolvasva: 923 alkalommal
Júliusi nap volt, tisztán emlékszem, kimentem napozni egy kicsit a kertbe, de nem sokat sikerült nyugton feküdnöm, mert átjöttél a szomszédból, szokatlan módon fürdőruhában. Azt mondtad beszélgetni akarsz velem egy kicsit, mert olyan ritkán tesszük ezt, de ami ezután történt, annak nem sok köze volt a beszédhez...

Mondtad menjünk ki a kertbe napozni, és úgy beszélgessünk, de mikor megláttam a kezedben galád módon elrejtett napozó olajt már sejtettem, hogy mi lesz. Felfeküdtél az ágyra, és egyből megkérdezted, hogy nem segítenék e bekenni a bőröd. Mondtam persze hogy segítek, de te csak a kezembe nyomtad a flakont és felfeküdtél hassal a napozóágyra. Mikor odaültem melléd egy laza mozdulattal, megszabadultál a melltartódtól, kicsit zavarban voltam, mert eddig nem volt ilyen kettőnk közt, de nagyon magabiztosnak látszottál. Gyorsan megszabadultál a melltartótól, mondván, hogy csak akadályozott volna engem.

Kezembe nyomtam egy kis adagot, de te hallgatóztál, és mondtad, hogy tegyek rá nyugodtan, és én nem ellenkeztem, jó nagy adag olajt engedtem a kezembe, a hátad fölött összedörgöltem a kezem, de annyi volt benne hogy lecsurgott a hátadra. Magabiztosan kezdtem kenni a hátad, gondoltam egyet és felültem a fenekedre, a farkam közel hozzád, szinte éreztelek. Kezem lassan simogatta a bőröd, néha az oldaladon lementem, és a melleid szélét simogattam ujjaim hegyével. Mikor láttam, hogy nem ellenkezel magabiztosabb lettem, ujjaimmal már-már szinte a melleid markoltam mikor te felemelkedtél, és szinte engedted, hogy a kezeim megmarkolják a melleid.

Mondtad, hogy ne hagyjam abba! A nem várt mondat felizgatott, farkam elkezdett lüktetni, keményedett ott a popsid közelében, kezeim pedig a melleid simogatták miközben lassan rád borultam. Ekkor meg akartál fordulni, felkeltem hát rólad. Most már háton feküdtél velem szemben, lábaid felhúztad és széttártad. Csak az szűk kis bugyi volt rajtad, ami megfosztott csupasz puncid látványától. Mondtam, gondolom most a mellkasod jön, te csak nevettél, és én is elmosolyodtam. Kezembe vettem a flakont és jobb hely híján a lábaid alá tuszkoltam magam, farkam pár centire a puncidtól, már látszott az alsógatyámban hogy merev vagyok, téged ez úgy látszott cseppet sem zavart, sőt néha még lejjebb-lejjebb csúsztál mert erős vonzalmat éreztéll felém.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 5 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 5.9 pont (10 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. április 22. 12:56
#4
Jó szomszéd.
1
én55
2022. október 20. 09:22
#3
Egyszer olvasható, 6 pont.
1
a
A57L
2014. szeptember 22. 07:35
#2
Nem rossz történet.
1
T
Törté-Net
2007. november 17. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1