A+ A-

Találkozás egy régi szerelmemmel

Nemrég összefutottam az utcán egy régi szerelmemmel. Nem tudom miért, de valahogy megrázott a dolog, s felébredtek bennem az emlékek.
Kb. 7 évvel ezelőtt történt. Egy ismerősöm ismerősének a szomszédja keresett a lánya mellé olyasvalakit, aki korrepetálná történelemből. Én elvállaltam.
Amikor első nap becsengetett Anita, és kinyitottam az ajtót, a lélegzetem is elállt. Gyönyörű, fiatal, csinos tünemény állt előttem. Magas volt, szőke (festett) hajzuhatag, tengerkék szemek, gyönyörű telt keblek, vékony derék, kerek fenék. Mint ahogy a nagykönyvben van megírva. Egy igazi Barbie baba. Beleborsódzott a hátam, ha ránéztem.
Megismerkedtünk, beszélgettünk, tanultunk. Annyira vonzó volt a maga pimasz ártatlanságával, hogy szinte megőrjített.
Éjjel róla álmodtam, és alig vártam már az újabb találkozást. Mindig izgatott voltam, amikor jött, és igyekeztem úgy viselkedni, hogy megkedveljen. Így is lett, egyre kevésbé volt téma a történelem, mindinkább a barátság került előtérbe. Már augusztus első napjai voltak, amikor eljutottunk odáig, hogy teljes lett a bizalom, és a szexről is beszélgetni kezdtünk. Akkorra már teljesen be voltam indulva rá, sosem tudtam másra figyelni, csak a domborulataira, elképzeltem milyen lehet vele szerelmeskedni, szerettem volna megcsókolni a nyakán lévő pihéket, kívántam őt, de nagyon.
Elmondta nekem, hogy nemrég vesztette el a szüzességét, és nem ilyennek képzelte. A pasi biztos valami amatőr lehetett. Azt mondta, fájt is neki, meg a srác hamar elment, nem elégítette ki az én kis aranyomat. Nagy levegőt vettem, és bevallottam neki, hogy én leszbikus érdeklődésű is vagyok. Láttam a szemén, hogy megrettent. Zavarban voltunk mindketten, és megakadt a társalgás.
A következő megbeszélt alkalommal nem jött el. Szomorú voltam, és átkoztam magam, amiért így alakultak a dolgok.
Aztán egy este felhívott. Megkérdezte, hogy átjöhet - e.
Arra számítottam, hogy meg akarja mondani, hogy vége a barátságunknak. Rettenetesen féltem. De másként alakult.
Eljött és azt mondta, hogy végiggondolta a dolgot, és rájött, hogy azért, mert én más vagyok, mint az átlag, attól még kedvel. Nem érdekli, hogy milyen vagyok, a barátság az barátság. Nagy kő esett le a szívemről. Újra felszabadulttá vált a hangulat, őszinték lehettünk egymáshoz. Elővettem egy üveg martinit, és iszogattunk egy kicsit, a hangulatunk nagyon jó lett. Megint szóba került a szex, én pedig elmeséltem neki azt a történetet, amit már te is ismersz. De biztosítottam róla, hogy semmilyen formában nem fogom őt zaklatni a szexuális beállítottságommal. Ő huncut tekintettel rám nézett, és azt kérdezte, hogy: "ha akarnám akkor sem"? Mintha villám csapott volna belém. Szívem mélyén megéreztem, hogy van esélyem, de nem akartam lerohanni, és témát váltottam. De ő mindig megpróbálta a beszélgetést visszaterelni az erotika felé.
Aztán megkérdezte, van leszbi filmed? Hát persze, mondtam. Kért, hogy mutassam meg. Nem akartam belemenni, mert féltem, hogy elveszítem a fejem, hisz az ital már így is túlzottan felfűtött. De annyit erősködött, hogy betettem egyet a videóba.
Figyeltem a reakcióit, ahogy a filmet nézte. Egyáltalán nem undorodott, orrcimpája kitágult, légzése felgyorsult, szemét a tv - re meresztette, és azt is láttam vékony pólóján keresztül, hogy a mellbimbói megkeményedtek. Alig bírtam magammal. Már azt tervezgettem, hogy mit fogok tenni, amikor hallottam, hogy anyám hazajött. Gyorsan kikapcsoltuk a filmet, és úgy tettünk, mintha semmi sem történt volna.
Már eltelt néhány nap, és lassacskán feledésbe merült az egész, amikor is a fürdőkádban lazítottam, és egyszer csak belépett Anita. Kicsit megijesztett, mert azt hittem, hogy egyedül vagyok otthon, de elmondta, hogy a lépcsőházban találkozott a nővéremmel, és ő engedte be. Kicsit zavarban voltam.
Leült a kád szélére, kezét belelógatta a vízbe, s közben véletlenül megérintette a mellemet. Úgy éreztem, hogy már nem bírom tovább elviselni ezt a helyzetet, és döntöttem; lépni fogok. Belenéztem abba a gyönyörű kék szemébe, és megkérdeztem, hogy nem akar - e velem fürdeni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.71 pont (93 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 listike 2014. 11. 15. szombat 13:26
Jó volt.
#13 papi 2014. 06. 1. vasárnap 05:36
Egész jó
#12 Stan 2003. 03. 28. péntek 00:27
ízléses
#11 Mangalover 2002. 07. 2. kedd 23:32
Nem rossz de a lényeg lemaradt. :-((
#10 Fradika 2002. 02. 5. kedd 14:39
És töriböl mit tanitottál neki? :-))))
#9 Raszputtyin 2002. 02. 4. hétfő 17:22
Jó volt a történet csak egy kicsit gáz most vagy leszbi vagy biszex nem????????????
#8 Slash 2002. 02. 3. vasárnap 19:11
A történet jó, de a sex egy kicsit gyengén van leírva, lehet, hogy meg sem történt?
#7 hunt3r 2002. 02. 3. vasárnap 13:07
nagyon kafa.
lezbi csajok a legjobbak!!
sexrol tenyleg lehetett volna kicsit tobb is :P
#6 adamo 2002. 02. 3. vasárnap 09:54
Nem rossz, de a szexen átsiklott ez a történet...
#5 doger 2002. 02. 3. vasárnap 01:40
Jó nekem bejött.
#4 HYPERSPACE 2002. 02. 1. péntek 19:23
Nem rossz, de a szexről többet írhattál volna.(Hisz az a lényeg, nem)
#3 lala67 2002. 02. 1. péntek 08:11
Pazar,de nem gyakorlatias.
#2 bela 2002. 02. 1. péntek 00:28
nagyon tetszett
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?