A+ A-

Kipróbált áru

Rita igen érdekes lány volt. Nagyon régóta ismerem már, időnként találkozgatunk, majd fél évig színét se látom. Félre ne értsd: soha nem volt köztünk semmi, csak barátok voltunk. Sokszor éjszakába nyúlóan beszélgettünk az élet nagy dolgairól, majd bepiáltunk, és mindketten hazamentünk az éppen aktuális párunkhoz.
Szóval Rita érdekes lány volt. Aki nem ismerte, visszahúzódónak látta, nehezen oldódott fel, és idegenek között ritkán mosolygott. De ha kitartó voltál, és közel engedett magához, szeretni való, bájos, mosolygós lányt találtál, aki nem veti meg az élet élvezeteit. Ha pedig sikerül elérned, hogy a folytonos megfelelési vágyát és idegeskedését levetkőzze... nos csinált pár vad dolgot is az életében.
Az eset, amit elmesélnék, tavaly előtt esett meg velünk. Éppen egy Pubban ültünk, már pár üveg ez- az lecsúszott a torkunkon, ekkor jött elő a szex- bolt.
- Tudod, rengetegszer elhatároztam, hogy beugrok, és veszek magamnak valamit. Egyszer ott álltam egy bolt bejáratánál, de nem mertem bemenni. Azt sem tudom, milyen lehet bent.
- Miért, mit szeretnél venni?
- Hát... Az interneten kinéztem már magamnak egy vibrátort. - arcát elöntötte a pír - Olyan izéset szeretnék, aminek hajlított a vége
- G- pont izgatósat?
- Igen... Meg azokat a golyós izéket is... - Gésa golyók? - kérdeztem - Az - bólintott, szinte lángoló arccal.
- Biztos van egy barátnőd, akivel bemehetnétek... vihognátok egy sort, és nem lenne olyan kellemetlen.
- Iiiigen... de igaziból inkább valami pasival mennék be - kislányos ártatlansággal nézett rám.
- Velem?
- Persze, csak ha nem gond neked. És a barátnőd megengedi.
- Khm, ha veled megyek, akkor nem szeretném, ha megtudná... Még félreértené... tudod.
- Papucs - nevetett rám.
Az interneten ki is nézett már egy boltot, úgyhogy három nap múlva már el is indultunk Budapestre. Épp akkor vettem egy saját kocsit, gondoltam felvágok egy kicsit, szóval autóval mentünk. Mikor hozzájuk értem, a kapuban várt. Gyorsan beült mellém, adott egy gyors puszit. A szokásosnál pirosabb volt, és zavartan csacsogott. Nyár volt, lengén öltözött fel, kis szoknyácska, vékony top, ami a hasát szabadon hagyta, a köldökében összefonódó ágakat formázó piercing csillogott. Csepp leány volt: alacsony termetével, ártatlan tekintetével bárkiből kiváltotta a babusgató- ösztönt. Nem sminkelte magát, hálaistennek, csak épp egy leheletfinom csillogás volt az ajkán. Amikor hozzám hajolt, a puszival kaptam egy szippantásnyit abból az édes- gyümölcsös parfümből, amit magára permetezett.
Az úton egy szó sem esett utazásunk céljáról. Próbáltam ráterelni a témát, de kitért előle, én meg nem erőltettem. Nem volt olyan régóta jogsim, úgyhogy a pesti forgalom megizzasztott. Találtunk parkoló- helyet egy félreeső utcában, elkezdtem kiszállni, de ő nem mert mozdulni sem. Kicsit fehér ujjakkal szorongatta retiküljét.
- Figyelj, ez nem is olyan jó ötlet... mi van, ha meglát valaki... vagy mit fognak gondolni az emberek...
- Ugyan! Ha már itt vagyunk, ne forduljunk vissza. Gyorsan túl leszünk rajta, és megkönnyebbülsz.
- Nem... nem szeretném...Rossz ötlet volt.
Láttam, hogy kicsit bepánikolt, úgyhogy nem erőltettem a dolgot. De azt is tudtam, hogy ha megnyugszik, akkor nem lesz gond.
- Rendben. De azért ne menjünk haza rögtön. Van itt egy csomó bolt, meg kirakat: megnézegetjük őket, aztán beülünk valahová,
Kis unszolás után beleegyezett. Kb. egy órát sétáltunk fel- alá boltok közt, benéztünk minden ruha- vagy ékszer- boltba (ezt a részét kevéssé élveztem. Ilyenkor minden nő egyforma), Majd beültünk egy pizzériába, rendeltünk (én már nagyon éhes voltam).
Elindultunk visszafelé. A kocsi felé tartva egyszer csak előttünk termett a szex shop. Persze nem volt véletlen: szándékosan irányítottam erre a lépteinket.
Kicsit félénken mosolyogva rám nézett, és megfogta a kezemet. Éreztem, ahogy picit remegve kapaszkodik belém. Aztán elindultunk lefele a lépcsőn.
Megvallom őszintén akkor még én sem nagyon voltam ilyen helyen, így engem is meglepett a hely hangulata. Olyan volt, mint egy játékbolt, semmi nyoma nem volt a fülledt szexualitásnak, amit vártam. A polcokon sorakoztak a különböző vibrátorok, művaginák, ostorok és simogatók. Az eladó megkérdezte, mit szeretnénk, majd miután kinyögtem annyit, hogy "csak körbenézünk", magunkra hagyott.
A filmekből, webshopokból ismerős tárgyak között válogattunk. Rita pillanatokon belül levetkőzte idegességét, én voltam jobban zavarban kettőnk között. Igazi nőként nézelődött a játékszerek között. Szakértő szemmel nézte meg azt felnőttkarnyi hosszú és vastagságú műpéniszt, amitől nekem hihetetlen kisebbrendűségi komplexusom volt. Lelkendezve vizslatta a sok vicces- gumit: törpéset, szívecskéset, télapósat, fenyőfásat. Az ostorokat mustrálva pajkos- vad fény csillant a szemében.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2015. 07. 19. vasárnap 19:49
Egész jó
#3 coolface 2007. 11. 8. csütörtök 10:31
tetszett a TÖRTÉNET nem volt rossz;)
#2 Asura 2007. 11. 3. szombat 13:32
Nagyon király történet,csak gratuálni tudok.
#1 Törté-Net 2007. 11. 3. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?