A+ A-

Jacqueline

A lány úgy 18-19 éves lehetett. Félhosszú haja sötétvörös, karcsú, nőies alakja abszolút tökéletes. Legszebbek gyönyörű gömbölyű mellei voltak: kar-csú testéhez képest hatalmas, formás emlők elöl nagy, bézs színű bimbóud-varral és vörösbe hajló kemény mellbimbókkal. Combjai hosszúak, húsosak, de nem kövérek, fanszőrzete felül egyenes vonalú kis, fekete háromszög asz-szonyos ágyékán, fenekének félgömbjei simák és gömbölyűek. Széttárt com-bokkal, hátratámaszkodva ült az ágy szélén.
Végigsimította enyhén asszonyos testét s kezét a domború, sima szemé-remdombon hagyta. Mutató- és középső ujját végighúzta a nagyajkak között, majd finoman dörzsölni kezdte felül előtüremkedő csiklóját. Kéjesen simogatta a simára borotvált, lányosan dús ajkakat. Másik kezével szederszerűen álló mellbimbóját vette kezelésbe.
Hátradöntöttem, tenyeremmel simogatni kezdtem a nagy bimbóudvart és a bimbót, majd az ágy mellett fekvő villanyborotvaszerű hajvágógépért nyúl-tam, hogy ingerlésül lenyírjam combjai tövéről és buja szeméremajkairól a sűrű, fekete szőrzetet. Ahogy azonban a gépet bekapcsoltam, Jacqueline na-gyot nyelve kivette kezemből. Először én a tiédet - mondta. Hanyatt döntött és szeméremdombomról vágni kezdte a szőrt. Amikor már annyira megritkí-totta, hogy csak borostás fekete háromszög maradt a hasam alatt, megmar-kolta keményen álló farkam és gondosan csupaszra borotválta gömbölyű he-rezacskóm. Ezután a combjai közé térdeltem és én láttam munkához. Elő-ször a combjai tövénél lévő fürtöket és a szeméremdomb háromszög alakú szőrzetét vágtam le, majd a villanyborotvát húsos szeméremajkain végighúz-va teljesen lecsupaszítottam azokat. Jacqueline élvezettel fogadta, amikor befejezésül nyelvemet kinyújtva simára nyaltam a lányosan csupasz szemé-remajkakat
Ezután fölébe hajoltam, két oldalról tenyerembe fektettem enyhén széttáruló gömbölyű melleit, körbecsókoltam mindkét bimbóudvart, majd számba vettem és szopni, szívni kezdtem az egyik duzzadó szederként fölmeredő mellbimbót.
- Simogasd magad, ahol szoktad - mormogtam számban a szederízű mellbimbóval, miközben átfordultam a feje fölé, hogy lássam, amit csinál. Hihetetlenül izgatott a látvány, amint egy nő maszturbál, nézni, ahogy átadja magát nemi szerve lágy, de egyre hevesebb dörzsölésének. Jacqueline benyúlt combjai közé, egyik kezével széthúzta szeméremajkait, másik kezének ujjaival pedig morzsolgatni kezdte az izgalomtól megduzzadt húsos klitoriszt. Hogy gyönyörét növeljem, egyik mellbimbóját nyalogatni és szopni kezdtem, a másikat pedig hüvelyk- és mutatóujjammal ingereltem. A lány egyre hevesebben lélegzett, s én is éreztem, hogy farkam kőkeményen meredezik.
- Hagyd abba - nyögtem, miközben elengedtem súlyos melleit és gyorsan a lábai közé fekve melegen izzó pinájába fúrtam arcom. A nedves, csupasz nagyajkak közt rejlő vaginából csodás illat áradt. Jobb tenyeremmel a sima szeméremdombot simogattam, miközben hüvelykujjam mélyen behatolt a hüvelybe. A felajzott pina egyre forróbb lett. Ajkammal és nyelvemmel lázasan szívtam, szoptam a húsos pinát, amelyből ízes kéjnedv csorgott. Jacqueline nyüszített az élvezettől, torkából kéjes sikolyok szakadtak fel. Én is nyögtem, hörögtem az élvezettől, miközben nyelvem a sima, gömbölyű nagyajkak között újra és újra mélyen behatolt a vaginába. Hogy fokozzam a tempót, mindkét tenyeremmel alátámasztottam seggének kerek félgömbjeit. Így az egész érett női nemiszerv buján elém tárult. Lankadatlanul nyaltam, nyaltam a pinát, amíg csak Jacqueline élvezni nem kezdett. Szám megtelt a sűrűn kiáradó jóízű szekrétummal, miközben a lány hangosan sikongatott és hosszasan vonaglott az élvezettől.
Amikor aléltan, szétvetett tagokkal végignyúlt az ágyon, könnyes őzike-szemeiből hálás pillantás áradt felém. Aztán feltápászkodott, hanyatt fordí-tott az ágyon és fölém hajolva csókolgatni kezdte a testem. Először a hasa-mon, majd szeméremdombomon éreztem gyengéd ajkait. Közben egyik kezével megmarkolta feszülő herezacskómat és ujjaival játszadozni kezdett a tojásaimmal, másik kezével pedig hasamat és mellkasomat simogatta. Aztán ágyékom fölé hajolt, szájába vette és puha nyelvével körbesimogatta a here-zacskót.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 feherfabia 2015. 06. 27. szombat 06:40
Egy kicsit egyszerű!
#5 listike 2014. 08. 17. vasárnap 05:53
Közepes.
#4 A57L 2013. 08. 18. vasárnap 06:32
Elég jó.
#3 papi 2013. 07. 26. péntek 05:18
Nem rossz
#2 Pavlov 2007. 10. 12. péntek 17:54
Túl száraz.
#1 Törté-Net 2007. 10. 12. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?