A tesitanár

Szavazás átlaga: 6.64 pont (22 szavazat)
Megjelenés: 2007. október 7.
Hossz: 5 366 karakter
Elolvasva: 2 352 alkalommal
A lány ledobta magáról a ruháit, majd sietve berobbant a zuhanyzóba. A vizet megengedte, s élvezte ahogyan a forró vízcseppek végigsiklanak már tüzes bőrén. Nekidőlt a csempének, majd kezével végigsimított a felsőtestén, át a hasán, be a lábai közé. Ujjaival morzsolgatni, dörzsölgetni kezdte borsónyira dagadt csiklóját, és hangosan sziszegett. Másik kezével mellét maszírozgatta, és mellbimbójával játszadozott. Majd keze lesiklott egészen a hasáig, alhasáig, aztán visszatért a melleihez. Jobb kezének mutatóujját közben nemi szerve vágatába helyezte, és végighúzta benne. Ezután pedig betolta magának, és ujjazni kezdte magát elfojtott sikoltozások közepette. A lány edzője ekkor nyitott be a zuhanyzóba mindenféle előjelzés nélkül. A férfi bár középkorában járt és bizonyosan nem volt számára új a látvány, mégis meglepődött. A lány még mindig ujjazta magát, majd hirtelen meglátta az előtte álló vöröslő arcú férfit, és ekkor sikoltva zárta össze lábait, és csúszott le a padlóra kezeivel melleit takarva. A férfi hebegett:

– Csak... Nem tudtam, miért rohantál úgy el... Utánad jöttem, hogy ellenőrizzem minden rendben... De azt hiszem megyek is... – azzal fordult meg, de ekkor a lány felkiáltott.
– Ne! – a férfi megfordult csodálkozó tekintettel. – Nem érzem magam jól, jöjjön ide, kérem... – a férfi odament, a zuhanycsaphoz kapott hogy elzárja, de a lány keze rátapadt és megállította. A lány felállt, közelről nézett a férfi szemébe, és meztelen nedves testét a férfiéhez dörzsölte. Az azonnal felizgult, és ezt a lány megérezve, még jobban hozzátapadt.
– Pontosan mi a baj? – kérdezte fúló hangon a férfi.
– Az.. – nyögte a lány halkan. – Hogy kívánom magát... – és ezzel az ajkai után kapott, és megcsókolta. Hegyes nyelvével utat fúrt a férfi szájába, mire az felengedett egy cseppet és visszacsókolta. Ellökte magától kicsit a lányt, edzőruháját ledobta magáról, és immáron meztelen lépett a lány elé. Az sokat nem tétlenkedett, leguggolt, és a hímvesszőt kezében tartva csókolgatni kezdte azt.

– Mit... csinálsz? – kérdezte a férfi nyögve. A lány a farkát nyalogatva, nyögdécselve felnézett.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 3 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.64 pont (22 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
v
vasas62
2023. április 14. 14:25
#8
Most ki az áldozat?
1
én55
2022. október 9. 07:34
#7
Ez így kevés.
1
a
A57L
2019. február 19. 04:49
#6
Nagyon kevés.
1
Craig
2010. március 31. 01:06
#4
Igaz a te verziód jobb, vagy bensőjét... még az is belefér.
1
Kritikus85
2010. március 24. 02:16
#3
Ha már itt tartunk. "Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, amely forró áradatként öntötte el a lány barlangját." belső Belső részét úgy hangzik, mintha vágóhídon, vagy legalábbis hentesnél lennénk. Bensőjét pedig elég furán hangzik. Olyan mintha a belső szerveire gondolnánk:.... :D
1
Craig
2008. december 28. 21:23
#2
Vigyázz! Nem szoktunk berobbani sehova. Maximum a köztudatba (Okoz egy kis képzavart) Vagy egynéhány vegyi anyag. Kellemes kis történet. Használj valami mást a berobban helyett, lendületesebb lesz.

"Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, mely egy forró zuhanyként jött el, mi a lány testének belső részét öntötte el nedűjével."

Ezt a részt szebben is meglehetne írni.
Valahogy így:
"Majd egy hangos nyögés, és a hímvessző erős lüktetése már jelezte a véget, amely forró zuhanyként öntözte meg a lány bensőjét."

Azt hiszem.

Ezt a két hibát leszámítva jó volt.
8 pont = Hibák+rövid (10-2)
1
T
Törté-Net
2007. október 7. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1