A+ A-

Fergalicious

Eredeti történet
Eredeti író: TheSpecialist746
A háza mögött parkoltam le. A bejáratnál magas fák voltak, és ugyancsak magas kerítés, hogy a bámészkodók ne lássanak be. Fogtam a kamerámat, és felmásztam egy fára, hogy lássak valamit. Az egyik fa segítségével sikerült felmásznom a falra. Fergie épp a kertjében volt, egy selyem köntösben és divatos napszeművegben. A napozóágyázhoz ment, ahol levetette köntösét, felfedve csodálatos testét. Narancssárga bikiniben volt, ami nagyszerűen kiemelte csodálatos domborulatait. Felkaptam a gépemet, és csináltam pár fotót csodaszép testéről. Hasra fordult, így lekaphattam híres popsiját. Ahogy feküdt, teste csillogott a napon. Nem győztem készíteni a képeket. Jobb szöget akartam keresni, így próbáltam feljebb mászni. Hirtelen eltört alattam az ág, így visszaestem a falra, a gépem pedig beesett a kertjébe. Nagyon fontos volt az a kamera, muszály volt visszaszereznem. Fergie meghallotta a gépem esését, ezért felkelt, és elindult felém. Sehova nem tudtam bújni, így csak vártam, mi fog történni. Ideges lettem, a kezeim rázkódtak.
- Mi a francot keres maga itt? - kérdezte dühösen.
Nem tudtam válaszolni. Egyszerűen lebénított csodaszép teste, teljesen elvesztem hatalmas mellein.
- Ez a fal pontosan a magadfajták megállítására lett iderakva.
- Sanálom, tényleg nagyon sajnálom - válaszoltam.
Lehajolt, és felvette a gépemet.
- Szóval te egy paparazzi vagy igaz?
- Hát őő igen, de tényleg nagyon sajnálom, hogy megzavartalak. - próbáltam valahogy kimászni ebből az igen kényelmetlen helyzetből.
Végignézte a képeket egy mosollyal az arcán. Nem akartam itt hagyni.
- Ha jól sejtem szeretnéd ha visszaadnám, ugye? - kérdezte vigyorogva.
- Igen kérlek. De nyugdtan letörölheted a képeket, és ígérem nem zavarlak többé.
Fergie hátrament a sufnihoz, ahol valószínűleg a kertész hagyta a szerszámait. Egy létrával jött vissza, melyet a falhoz támasztott.
- Gyere, mássz csak le - mondta.
- Nagyon köszönöm.
Lemásztam a létrán, miközben Fergie lent erősen tartotta.
- Nagyon hálás vagyok, már el is tűnök innen, és nem zavarlak többé. - mondtam.
- Várj, gyere be egy italra, nagyon meleg van - válaszolta.
- Óh dehogy, nagyon köszönöm, de azt hiszem elegeet tettél már így is - válaszoltam. Természetesen be akartam menni, egyszerűen tisztelettudó voltam.
- Nem, ragaszkodom hozzá. Mostmár a vendégem vagy - mondta nevetve.
- Hát rendben, köszönöm - válaszoltam.
Előttem ment, így hirtelen formás fenekére tévedtek a szemeim. Tökéletes volt a kilátás, mivel egy-másfél méterre mögötte voltam. Rengeteg gondolatom volt, fantáziálni kezdtem róla. Éreztem is ennek a jelét nadrágomban. Beléptem hatalmas otthonába, és leültetett egy székbe. Kiment a konyhájába, innivalóért. Leült velem szemben egy másik székre. Egyfolytában csodás testét néztem. Hosszú, formás lábait, és szép, nagy melleit. Próbáltam eltakarni a gatyámban merevedő farkamat. Eléggé zavarban voltam, hiszen hogyan is tudtam volna lehiggadni, miközben itt ül velem szemben az istennő, aki megőrjít.
- Minden rendben? - kérdezte, egyértelművé téve, hogy mennyire látszik idegességem.
- Őő iigen, csak elég meleg van - válaszoltam.
Lenézett meredező farkamra, majd vissza. Vajon észrevette? Átült mellém. Kezét a combomra tette, és elkezdte dörzsölni. Kezdtem teljesen megőrülni, annyira kívántam.
- Őőő nnnnagyon öörülök, hogy itt lehetek a házadban - makogtam idegesen. A farkam már obbanni készült.
- Igen, látszik mennyire örülsz - mondta huncut mosollyal az arcán.
Fergie a farkamhoz csúsztatta kezét. Ekkor halkan felnyögtem. Nem voltam szinte magamnál. Itt ez a csodálatos énekesnő, aki simogatja a farkam. Fogalmam sem volt, hogyan reagáljak. Teljesen átengedtem az irányítást. Lehúzta a nadrgáomat, majd a boxeremet, felfedve 26 centis farkam.
- Óó milyen nagy, nem sok ekkorával volt dolgom - mondta, mikörzben tovább simogatta.
Hátradőltem, és átadtam magam enek a csodálatos érzésnek, amit nyújtott. Elkezdte nyalogatni a farkam végét. Már most el tudtam volna élvezni, de próbáltam lenyugtatni magam. Megpróbálta mind a 26 centimet bevarázsolni szájába, de elsőre csak a három-negyedét sikerült. Ekkorra már megnyugodtam, és elkezdtem a fejét mozgatni előre és hátra.
- Mmm annyira naagy - nyögte.
- Aaaarrr, ez hihetetlen - mondtam.
Elengedte a farkamat, majd közelebb jött, és elkezdtünk csókolózni. Fantasztikus érzés volt, ahogy vadul csókolóztunk. Közben elkezdtem masszírozni hatalmas melleit. Kikapcsolta a bikinifelsőjét, kiszabadítva őket. Bimbúi egyre keményebbek lettek, arcán pedig látszott, hogy élvezi a dolgot. Megfogta a fejem, és a melleire nyomta. Elkezdtem szopni a melleit. Még sosem találkoztam ilyen tökéletes mellekkel. Fergie elkezdte simogatni punciját.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.2 pont (25 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 A57L 2014. 04. 29. kedd 05:43
Nem rossz.
#4 listike 2013. 11. 26. kedd 06:38
Gyengécske.
#3 . 2009. 01. 13. kedd 23:09
ja
#2 Pavlov 2007. 10. 9. kedd 20:09
Nem rossz, csak az a baj, hogy akárcsak az én egyes hírességes történeteimnél, nincs kihasználva, hogy melyik sztárról van szó. Ez mondjuk szólhatott volna Britney Spears-ről, Christina Aguilera-ról, Jennifer Lopez-ről vagy Beyoncé-ról is. Sőt, akár egy teljesen kitalált sztárról.
#1 Törté-Net 2007. 10. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?