A+ A-

Perverziók

A villában javában zajlott a parti, a vendégek vad összevisszaságban szeretkeztek az erre a célra kikészített, puha bársonnyal bevont matracokon, melyek a nappali egész padlóját beborították. Zsanett két férfi között vonaglott, közel a csúcshoz, a két hatalmas, kidobó-ember külsejű alak nem kímélte sem a seggét, sem a pináját, de ő így szerette. A mögötte négykézláb álló hirtelen hörögve élvezett, picsájába ürítette a gecit, miközben társa sem járt messze attól, hogy lávakitörés szerűen szétspriccelje nedveit a nő puncijába. Hogy az utolsó cseppeket is kipréselje, vad erőszakossággal kúrta Zsanett seggét, a fájdalommal vegyes kéj hatására a lány azonnal elélvezett, miközben érezte, hogy az alatta heverő partnere is eljut a csúcsra, miközben szinte harapva csókolta a nyakát.
Fátyolos szemekkel nézett fel, és egy vörös hajú fiúval találkozott a tekintete. A fiú őt bámulta, miközben a hátán feküdt, és egy gyönyörű, telt szőke nő lovagolt a faszán. A nő hirtelen felemelkedett, és megfordult, majd ismét térdre ereszkedve visszaült a meredező szerszámba. Ütemesen ringatózott, egyre hátrább dőlt, miközben széttárt combjai között látszott gyönyörű, csupasz pinája, és a benne ki-be járó, lüktető farok. Zsanett kibujt a még lihegő partnerei közül, és pinájában még az előbbi orgazmus okozta remegéssel négykézláb odamászott a párhoz. A nő behunyt szemmel kapkodta a levegőt, nedvei a fiú faszát és az ő szeméremtestét áztatták, nektárként csábítva oda Zsanettet. Lassan hajolt oda, és egy hirtelen mozdulattal belenyalt a nő pinájába. Kéjes sóhajt hallott, így folytatta a játékot, nyelve elkalandozott a férfi farkára, majd vissza, egyszerre izgatta mindkét szeretkezőt. Hátulról hirtelen hatalmas fasz hatolt pinájába, az erőteljes lökések még keményebb tempóra sarkallták. Basszál erősebben. - szólt hátra a férfinak, akit most látott először, és seggét szinte hozzácsapkodta partnere ágyékához.
A szőke nő jajgatva élvezett, Zsanett azonban nem hagyta abba izgatását, folyamatosan nyalta a nő pináját, melyből már bőségesen folyt az előváladék, keveredve a nő kéjének nedveivel. Zsanett alig várta, hogy lecsusszanjon a vörös srác falloszáról, azt tervezte, hogy elnyeli a jókora farkat, mielőtt az kieresztené az ondót. Partnere kitartóan döfködte hátulról, pinája majd szétrepedt, alhasában érezte a fájdalommal vegyes isteni érzést, melyet a férfi vaskos pénisze okozott. A szőke nő partnerére hanyatlott, s miközben a fiú elélvezett, mélyen a nő pinájában, Zsanett bosszúsan sóhajtott. A férfi megragadta, oldalra döntötte, és egyik lábát felemelve folytatta a kefélést, miközben egy nagydarab néger térdelt Zsanett fejéhez.
A lány kényszeredetten kapta be a duzzadó dákót, érezte rajta egy másik nő illatát, de ez ezen a partin egyáltalán nem zavarta. A vörös srác a szőke nőt kézen fogva sétált el mellettük, és hosszan megbámulta a három szeretkezőt, szeme találkozott Zsanett szikrázó szemével. A néger kihúzta szájából a hatalmas faszát, és az arcára verte gecijét, miközben a másik is elélvezett végre. Zsanett egész éjszaka bolyongott a hatalmas házban, a vörös srácot kereste, de nem találta, s perverzióit sem tudta kielégíteni, a férfiak, akik azon az éjszakán megbaszták, hiába voltak durvák, és faragatlanok, fantáziájuk nem terjedt túl az orálon, análon, vagy a punci megbaszásán, de ő abban a szemvillanásban látott valami különlegeset, tükröződni látta a vágyait. Hajnalban dideregve indult lefelé a hegyről, még mámorosan a koktéloktól, mellyel borús hangulatát igyekezett eloszlatni, a szerpentinen dudálva húztak el mellette éjszakai lovagjai, de ő csak a középső ujjával intett utánuk.
Hirtelen egy sportkocsi húzott el mellette, de nem dudált, csak csikorogva fékezett. Zsanett kíváncsian hajolt be a kinyíló ajtón, és meglátta a szempárt. Combján remegés futott végig, ahogy végigmérte a fiút. Elviszlek, ha akarod. - mosolygott a csendet megtörve a fiú, és zakóját hátra dobta. Hol a partnered. - kérdezte Zsanett, és a fiú felvont szemöldökéből már le is olvasta a választ. Alkalmi partner volt, egyedül jöttem ide. - intett a válla mögött hátra a srác. Zsanett bepattant az autóba, mely kényelmes tempóban indult a völgy mélye felé. A meleg elbágyasztotta, a fiú kellemes hangja lágyan ringatta, félig ébren, félig álomban érezte, amint egy hűs tenyér simogatja a combját. Két kézzel kapott oda, és a kezet combjai közé nyomta.
A fiú mosolygott, és nagyon lágyan simogatni kezdte. Már elérték a várost, a kocsi egyenletes sebességgel haladt át az ébredező utcákon, Zsanett pedig behunyt szemmel gondolt arra, hogy máris valami különleges történik vele, autóban még nem szeretkezett, pláne nem a sofőrrel, aki másik kezével a kormányt markolta. A fiú ügyes ujjai eljátszottak puncija legizgathatóbb pontjaival, miközben ő hátrahajtotta a fejét, és félig nyitott ajkai között kidugta nyelvét. Zihálva kapkodta a levegőt, majd egy hangos sikoly kíséretében élvezett el.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 papi 2014. 07. 14. hétfő 21:00
Egész jó
#3 genius33 2013. 02. 10. vasárnap 07:03
Nemrossz smile
#2 Pavlov 2007. 10. 2. kedd 23:20
Nincs igazi kontraszt a két rész között. Nem hiszem, hogy egy kis lekötözés perverzebb lenne annál, hogy egy csomó pasas végigmegy a lányon. A kevesebb néha több lenne.
#1 Törté-Net 2007. 10. 2. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?