A+ A-

Jóéjt puszi...

Tegnap este megint veszekedtünk a feleségemmel. Mostanában elég gyakran összekapunk, többnyire jelentéktelen kis dolgokon. Most is így történt. Ő rámcsapta a fürdőszobaajtót és nekiállt zuhanyozni. Én mérgesen felvonultam az emeletre hogy vegyek egy forró fürdőt a fönti fürdőszobában, hátha az lehiggaszt. Annyira lefoglalta gondolataimat az iménti veszekedés hogy nem vettem észre hogy valaki már van benn. Mikor benyitottam akkor vettem észre hogy a lányom, Klaudia ott áll anyaszült meztelenül a kád mellett, pontosabban a sarokkádba belehajolva és a haját mossa. Földbegyökerezett a lábam a látványtól. Klaudia a koránál jóval érettebb, már ami a testi adottságait illeti. 13 éves, de lassan olyan magas lesz mint én (én 175 vagyok) és nem sovány, inkább arányos testalkatúnak lehetne mondani.. Azt már korábban észrevettem, mivel nem lehetett nem észrevenni hogy a mellei hatalmasat nőttek az utóbbi időben és a csípője is kikerekedett.
Aki nem ismerte, mind úgy saccolta hogy olyan 16 - 18 éves lehet. Most hogy meztelenül állt előttem sokkolt a látványa. Egy igézően gyönyörű fiatal nő hajolgatott előttem ruha nélkül. A kézi tusolóból engedte a hajára a vizet így nem vette észre rögtön hogy nincs egyedül. Szinte egy karnyújtásnyira volt tőlem, és ahogy pucsított, tisztán látszott fenekének tökéletes két félgömbje között rózsás puncija és fenekének mennyei lyuka. A farkam azonnal merevedni kezdett és gyakorlatilag teljesen megfeledkeztem róla hogy ő a lányom. A feltárulkozó, izgató női test látvány beleégett az agyamba. Megcsapta az orromat puncijának gerjesztő illata. Csukva volt a szeme és kinyúlt oldalra a törölközőért. Ekkor láttam meg gyönyörű és hatalmas kerek melleit. Már most nagyobbak mint az anyjáé! A bimbók hegyesen meredtek előre ahogy a nyitott ablakból egy hűvösebb fuvallatt megérintette őket. Úristen, mindjárt elélvezek itt spontán a gatyámba! Szerencsére észbe kaptam amint láttam hogy a szemét törölgeti, és gyorsan visszaléptem a folyosóra, behuzva magam előtt az ajtót, majd abban a pillanatban már kopogtam is. Foglalt, kiáltott ki lányom és én zavarodottan, de megkönnyebbülve hogy nem buktam le, leszédelegtem a földszintre.
- Rosszul vagy? - kérdezte a feleségem, aki épp akkor jött ki a lenti fürdőből. - Mert hogy olyan furan nézel, és tök sápadt vagy. Meg izzadsz is.
- Nem nincs semi bajom csak fáradt vagyok. Lezuhanyzok.
A zuhany alatt folyamatosan az agyamba égett kép lebegett a szemem előtt lányom meztelen testéről, orromban pedig éreztem puncijának illatát. Nem birtam tovább, könnyítenem kellett magamon. Nem tudtam magam visszafogni, és gyakorlatilag két húzás után nagyot fröccsent a gecim a zuhanyfülke üvegén. Gyorsan eltakarítottam a nyomokat, megtörölköztem és lefeküdtem aludni. Az agyamban fura gondolatok cikáztak, néha a hányinger kerülgetett, mert így lehiggadva teljesen más megvilágításban láttam a dolgokat és szégyelltem magam a történtek miatt.
Elszundíthattam, mert ajtócsapódásra ébredtem. A lányom szobája felől jött. Felültem félig kómásan, feleségem már hortyogott mellettem. A ház csendes volt, nem értettem hogy a lányom miért csapkodja az ajtót. Fölkeltem hogy megnézzem. A szobájába lépve láttam hogy az ágyban fekszik, de még nem alszik.
- Mi volt ez a zaj? - kérdeztem.
- Csak a huzat csapta be az ajtómat.
- Akkor jó. Fölijedtem rá.
- Ha már itt vagy, kapok egy jóéjt puszit? Mostanában sose kapok. - mondta játékos durcássággal.
- Persze kicsim. - mondtam és odaléptem az ágyához. Innentől nem tudom mi történik velünk, de felgyorsulnak az események
Ő is fölemelkedik abban a pillanatban, ahogy én lehajolok, ezért a puszi félig a szájára sikerül.. Mindketten meglepődünk egy pillanatra, de aztán egyszercsak teljesen összeér a szánk, és én finoman elkezdem csókolni. Ő először megmerevedik, de azért hagyja hogy csókoljam, és aztán félénken visszacsókol. Szívem őrülten zakatol és forróság önti el az egész testem. Érzem hogy a farkam megmerevedik és nekifeszül az alsónadrágomnak. Óvatosan bedugom a szájába a nyelvem, amitől egy pillanatra hátrahőköl, de aztán ismét ellazul és ő is kidugja a nyelvét és elkezd játszani az enyémmel. Hamarosan érzéki nyelvcsatát vívunk, a légzésünk egyre hevesebbé válik. Miközben szenvedélyesen csókolózunk, bal kezemmel kigombolom a pizsijének a felső gombjait és a bőrét cirógatva lassan megközelítem a cicijét. Gyönyörű mellei vannak! A farkam szinte szétdurran, mikor először elérem a peckesen álló mellbimbóját. Belenyög a számba, amikor két ujjam között morzsolgatni kezdem neki. Én is a fellegekben járok, ez több mint amit ép ésszal el lehet viselni.
De nem állunk meg, elszakadok a szájától, és csókokkal halmozom el nyakát, majd a dekoltázsát. Lépésről lépésre haladok lefelé a csodálatos bimbók irányába. Halkan felsikolt mikor egyiket a számba kapom, és szopni kezdem, majd nyelvemmel pöckölgetem. Jó sokáig elidőzök rajta, majd átváltok a másik cicjére.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (120 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 veteran 2017. 02. 27. hétfő 17:55
Nagy úr az álom.
#11 listike 2014. 01. 30. csütörtök 17:56
Gyenge.
#10 Bikmakkocska 2013. 09. 21. szombat 20:13
Még szép, hogy csak álom volt.
#9 A57L 2013. 08. 11. vasárnap 06:26
Elmegy.
#8 sihupapa 2008. 10. 1. szerda 00:38
álom álom édes álom.
#7 Nézelődő 2007. 10. 2. kedd 23:11
egy kérdésem van: hogy álmodta oda a sikosítót?
#6 Torkos 2007. 10. 2. kedd 06:36
Mégegyszer és utóljára! Az álom nagy úr! Aki már álmodott életében az tudja, hogy a dolgok nincsenek logikus rendben. Megmagyarázhatalan váltások vannak benne. Hol pizsama, hol hálóing, hol egy sima lepel. Néha még a helyszín is változik. Kezdődik az ágyban és folytatódik mondjuk a réten, esetleg egy gyárban. Ezért az álom jellegű történeteket lazábban kell értelmezni, mint az életben átélt és valódinak írt történeteket. Az álom a benne gyakran előforduló képtelenségekkel válik hitelessé, míg a másik azzal veszti el a hitelességét. Az álomszerű történetek sablonosan végződnek, azaz felébredünk, de vajon ráébredünk-e valamire???? Mi a tanulság? Ez a fontos!
#5 schocker 2007. 10. 1. hétfő 21:38
Köszi az építő jellegű kritikákat. :) Majd próbálok tanulni belőlük. A pontozással kapcsolatban: Talán az is megérne pár plusz pontot hogy nem fordítás, hanem saját történet. Sőt, bizonyos mértékig önéletrajzi elemeket is tartalmaz. :)) A pizsama, hálóing nekem nem nagy különbség, így utólag elolvasva se tűnik föl, de lehet hogy a kivülállónak tényleg szemet szúr. Mégegyszer köszi, és jó olvasást mindenkinek aki kíváncsi a történetemre. :)
#4 akellla 2007. 10. 1. hétfő 14:25
10pont? Lássuk csak
Sztori; rányitottam a fürdőző lányomra és álmomban megdugtam. gyengusz.2pont
Csattanó; felébredtem. nem rossz 10pont, csak már 1000xelsütötték tehát max 4.
Terjedelem; rövid.. 3pont
Leírás; sablonos 100x olvasott. összekapart 3pont.
Eredmény 12/4=3pont lenne, de mivel családi kategória az még +7 pont.
3+7=10 tényleg annyi! Szuper.
Nem szólom le a családit, mert tényleg sok jó, ötletes, kitűnően megírt mü szerepel benne.
De könyörgöm, azért nem minden ami fénylik!
#3 kopi 2007. 10. 1. hétfő 14:12
Elöször kigombolja a pizsijét majd késöbb kibujtaja a hálóingböl.Közbe álöltözött?
#2 Torkos 2007. 10. 1. hétfő 07:38
Az álom nagy úr. Ott minden előfordulhat. A leírás jó és nagyon hatásos. Az is fontos, hogy működik a fék, még az álomban is. A minden jó apa ilyen, kicsit szerelmes a lányába, ezért azt szeretné, ha sok nagy örömben, élvezetben lenne része, de egyben félti is.
Az életben tudni kell mértéktartónak lenni. 10 pont.
#1 Törté-Net 2007. 10. 1. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?