A+ A-

Az asztal alatt

Az öt férfi halkan beszélgetve várta, hogy elkezdődjön a prezentáció. A hosszú, mahagóni asztal mellett ültek mindannyian és ahogy szokott lenni, középen üdítősüvegek és poharak sorakoztak egymás mellett, egyelőre még katonás rendben. Már csak egyvalakire vártak, akinek a széke az asztalfőn árván álldogált. Frank és William már régebb óta ismerték egymást, Johnnak és Freddienek szintén régebbre nyúlik a kapcsolata, egyedül Clement aki kissé egyedül érezte magát. Igaz, hogy ismerte a többieket, de korántsem annyira, hogy megzavarja a beszélgetésüket.
Pár percnyi késéssel megérkezett, akire vártak. Magas, jól öltözött, kissé már őszülő halántékú férfi lépett a terembe, és egyenesen az asztalhoz ment.
- Jó napot uraim - köszönt, majd szünetet sem tartva folytatta - Nos, az ügy meglehetősen fontos, ezért szeretném, ha végighallgatnák a prezentációt és utána döntenénk az ügyben. Ez a reklámkampány - tartott egy kis szünetet - igencsak előnyős lenne a cégnek.
- Akkor Carol jöjjön, legyen szíves!
Egy feltűnően csinos hölgy lépett az irodába. Kecses járással billegett az előre felállított fehér tábla elé. A comb közepéig érő szoknya, a formás lábakra simuló harisnya, az elegáns fekete magassarkú cipő és a fehér blúz megtette a hatását.
- Jó reggelt Eric - köszönt az őszes halántékú férfinak, majd a többieknek is.
A szobában mindenki a hölgyre tapasztotta a tekintetét. Hogy mi járt a fejekben azt nem tudhatjuk, de valószínűleg nemcsak az elkövetkező percek bemutatója. A hölgy értette a dolgát, érzékelte az általános ámulatot, de úgy látszik hozzá volt már ehhez szokva. Abszolút nem zavartatta magát, komótosan kipakolt a mappából különböző fóliákat és papírokat. Persze nem mulasztotta el, hogy kicsit mélyebben hajoljon az asztalra és felvillantsa a blúz alatt megbúvó melleit.
Mikor elkészült, odalibegett az ablakokhoz és egy gombnyomással aktiválta a sötétítőket, amelyek félhomályt varázsoltak a terembe; az írásvetítőn elhelyezett első ábra tökéletesen kivehető volt.
- Tehát, mint tudják a reklámkampányunk...
Mind a hat férfi érdeklődéssel fordult a tábla irányába.
A nadrág gombjainak kikapcsolása egyáltalán nem okozott gondot. John megremegett, mikor puha pénisze a szájba csúszott. Érezte, hogy valami nincs rendjén, de egyszerűen nem mert megmozdulni, olyan hirtelen történt az egész. Elvörösödött, de megnyugodva vette tudomásul, hogy senki sem vette észre, mi történik vele. Nem mert benézni az asztal alá.
Mikor egyre gyorsabban feszülő farka egyre mélyebbre hatolt a nedves melegben, már nem is akart tenni semmit. Megpróbált odafigyelni Carolra, hogy fenntartsa a látszatot, de csak hangfoszlányokat hallott. A szemei néha- néha lecsukódtak, de mindig időben felriadt és így nem tűnt fel, hogy valami nincs rendjén.
- ...a kampány pont erre összpontosít ... - hallotta a távolból Carol hangját, de tovább már nem tudta követni.
A szopó száj értette a dolgát, erősen, hosszan szopott. A férfi érezte, amint egy- egy hosszabb mozdulat után a nő feje hozzáér a hasához. Még sosem szopták így le, teljesen átadta magát az érzésnek, megpróbálta egy kicsit jobban szétnyitni a lábát, hogy a nő a nadrágon keresztül jobban megtapogathassa a golyóit. A szopó száj egyre hevesebben mozgott a feszülő rúdon. John megijedt, vajon hogy fogja leplezni, amikor elélvez; nyugodtnak kell maradnia, nem látszódhat meg semmi!
Eljött a pillanat, spermája erős löketekben távozott a makkjából, egyenesen a meleg szájba, ami továbbra is intenzíven szopta. Minden cseppet kipréselt belőle, amit csak lehetett. Az orgazmus erőssége lassan lecsillapodott és a szopás is lelassult, majd teljesen leállt. Puha csókokkal köszönt el a félig merev faroktól a láthatatlan kéj, majd kecses mozdulatokkal helyezte vissza a nadrágba a meggyötört péniszt.
Kellett pár perc Johnnak, mire visszanyerte önuralmát; lopva körbenézett, de asztaltársai arcán semmiféle árulkodó jelet nem fedezett fel, semmi olyat, amiből arra következtethetett volna, hogy tudják mi történt az elmúlt... mennyi is...talán tíz percben. Lecsillapodva, ismét minden figyelmét a táblára összpontosíthatta.
William ösztönösen összeszorította a lábait, mikor megérezte a matató kezet. Szorítása még akkor sem engedett, mikor a kéz a péniszét húzta elő a nadrágjából. Csak mikor a puha ajkak ölelték körbe a makkját, akkor lazult el. Az érzés fenomenális volt, határozott mozdulatokkal szopták a farkát, amely másodpercek alatt megmerevedett. Elég hosszú fallosszal rendelkezett, a közel 20 centis pénisz még az akciót vezénylő szájnak is gondokat okozott. Nem tudta teljes hosszában benyelni, de a férfi így is nemsokára a mennyekben találta magát. A száj intenzíven szopott, néha csak a makkot szívta erőteljesen, néha pedig finom nyalogatta a megduzzadt fejet.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.92 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 listike 2014. 06. 28. szombat 11:17
Tökéletes.
#9 A57L 2014. 06. 6. péntek 05:37
Jó lett.
#8 Oszab 2014. 01. 14. kedd 15:50
Nem rossz!
#7 papi 2014. 01. 14. kedd 15:33
Nagyon jó
#6 sikamika 2013. 06. 17. hétfő 16:31
tuti kis sztoy :P
#5 genius33 2013. 02. 23. szombat 12:20
Nagyon tetszett smile
#4 Pavlov 2007. 09. 6. csütörtök 22:29
Rég olvastam ilyen jó ötletet! Be lehetett volna tenni a gruppen kategóriába is. És ráadásul szépen ki van dolgozva! Köszönöm!
#3 Torkos 2007. 09. 6. csütörtök 09:10
Minden szempontból jó. Ezt hívják eredetinek. Nem tucat munka. Ez egy pornófilm téma.
#2 visitor 2007. 09. 5. szerda 10:46
Nagyon eredeti történet,remélem, ez csak az első rész volt.... A kis faszimádó feleség talán megkapja, amit akar...
#1 Törté-Net 2007. 09. 5. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?