A+ A-

Szex club

Én egy 40 - es éveiben járó, 198 cm magas, szőke hajú, zöldszemű, kissé molett férfi vagyok, aki egész életében imádta és ma is imádja a nőket, a meztelenséget és a szexet, a hosszú, tartalmas szeretkezéseket, a vele járó gyöngédséggel együtt. Amikor elkezdtem a szexuális életet, (igaz késön, 23 évesen), kissé szégyenlős voltam a péniszem méretei miatt, mivel a sors nem áldott meg nagy méretekkel, hanem csak kicsi és vékonnyal. A mérete nem titok, merev állapotában 15cm hosszú és 4 cm átmérőjű. Ugye milyen nevetségesen kicsinek hat? De a sors mást igazolt. A nők nagyon is szerették és szeretik mai is ezt a kedves és állandóan felálló falloszomat, a nagy herezacskóimmal együtt. Hogy mekkora nyugalmi állapotában? Hát az időjárástól függően 2 és 5 cm között. Izgatásra gyorsan a méretére megnő.
Nehezen küzdöttem le a gátlásomat a méreteim miatt, mert mindig azt láttam, hogy másnak milyen nagy és vastag van. Sóvárogtam utána, hogy nekem is olyan nagy és vastag kell, de a nagyobbításra nem adatott megoldás. A falloszom tövében lévő szőrt borotváltam le rendszeresen, hogy nagyobbnak hasson. Ugye milyen hiu és bolondos vagyok? De én már csak ilyen voltam és maradok is. Amikor lehetőség nyílt a nudizmusra, elsőként mentem ki Délegyházára, ahol már nem szégyelltem a méreteimet. Sőt büszkén sétáltam meztelenül, a két lábam között ideoda lifegő kis fütykösömmel, mely néha alig látszott ki a szőrök közül, mert alig volt kéthárom centiméteres lógó állapotában. De már nem voltam szégyenlős, minden gátlásom megszűnt. Már nem zavartak a nagyobb méretek. Hogy ezt bizonyítsam is, a könyvben leközlök pár meztelen fotót magamról és az aktusokról, melyekben részt vettem, a könyvem végén. [Ugye láthatjuk mi is ezeket a képeket???] Elkezdtem a nőket habzsolni, melyhez a szakmám is nagyban segítséget nyújtott, mivel fotós vagyok és az akt fotózásnak kezdtem élni. Ha lehetőségem adódott, és az sűrűn adódott, megdugtam a modelleimet. Először nagyon izgatott a meztelen női test látványa, mindig álló fallosszal fotóztam, majd később már csak a lengén felöltözött női test izgatott csak fel. Most már több száz nővel szeretkeztem, igaz sohasem a strigulázás vezérelt. Mindig az új, a másik szép nő testének, szeretkezésének a megismerése inspirált, újabb és újabb kalandok, újabb és újabb nők felé.
De térjünk a lényegre, mert a testem és a lelkem már eléggé megismertétek. A kiindulás, a meztelenség, a szeretkezés, a szex és a nők szeretete volt. Nem találtam sehol Magyarországon egy clubot vagy szórakozóhelyet, ahol a szeretkezés és a meztelenség imádóit egy helyen meg lehetett volna találni, ahol én is kiélhettem volna minden vágyamat.
Erre jött az ötletem, hogy a meztelenséget és a szexet imádok klubját létre kellene hozni. Ezen gondolatot gyors tett követte. Kerestem egy összejöveteli helyet, berendeztem, szaunát alakítottam ki, kidolgoztam a club foglalkozás tervét. (Szex videófilm vetítés, erotikus játékok, erotikus massage egymásnak, szaunázás). Majd feladtam a hirdetést. Ledöbbentett a nagyszámú jelentkezés. Sok egyedülálló férfi és nő, és rengeteg pár jelentkezett. Örült nagyon a szívem, hogy milyen jó az ötletem és nem csak én vagyok ilyen meztelenség és szex párti. Először pénteki napra, öt órára hívtam össze a találkozót, vigyázva arra, hogy a két nem egyenlő arányban legyen jelen.
Első, nyitó nap:
Egész nap a testem ápolásának szenteltem. Jól lefürödtem, megborotválkoztam, beillatosítottam magam a legjobb parfümmel. Öt órakor meztelenül, csak a köntös volt rajtam, szorongva nyitottam ki az ajtót. Már minden meghívott ott állt csendben, sorban a kapu előtt. Nagy meglepetés volt számomra. Gyorsan beinvitáltam őket. Mindenki az öltözőbe ment és meztelenre vetkőzött. Volt közöttük üzletember, virágboltos, táncosnő, fotómodell, fontos állami ember. De itt meztelenül mindenki egyforma volt. Nem volt különbség, csak a nemek között. Mindenki felszabadult, vidám volt, és szexre éhes. A bárban leültek az asztalok köré, vegyesen férfiak és nők. Pár lány a bárpulthoz ült, ahol én szolgáltam ki. Az egyik lány, aki úgy húsz év körüli volt, szakmája fotómodell, benyúlt a pult mögé és megfogta lankadt péniszemet, amire az rögvest teljes méretére megduzzadt, kitöltve a lány markát. A lány ránézett huncutul, közben megsimogatta makkomat és a herezacskómat. Nagyon jó érzés volt, legszívesebben ott hagytam volna a pultot és szeretkeztem volna vele. De nem lehetett, mert a vendégeket kellett kiszolgálnom. Sorra jöttek a rendelések, én pedig álló fütykössel hordtam ki az italokat, mire egy - két vendég hölgy a farkam simogatásával reagált. Mire mindenkinek kihordtam az italát a farkam majdnem el is sült a vendégek között a sok lágy és kedves - izgató simogatástól. A pultba visszatérve a modell lány ott guggolt a pult mögött és mikor én beléptem, a farkamat elkapta a kezével és a szájába tette. Nagyot szívott rajta, nyelvével nagyon lágyan körbe nyalogatta, mire az azonnal egy tengernyi gecit lövellt édes szájába.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.23 pont (48 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 cscsu50 2016. 09. 22. csütörtök 06:51
Nagyon jó.
#7 A57L 2014. 01. 15. szerda 06:23
Nagyon jó.
#6 cezarmj 2011. 07. 31. vasárnap 19:02
érdekelne: cmj@freemail.hu írj nekem.
#5 hazudos 2003. 01. 8. szerda 18:38
Ezt a tortenetet mar evekkel ezelott olvastam... vagy egy hasonlot. A pultos resznel buktal le!
#4 haha 2002. 12. 20. péntek 08:50
EZ TÉNYLEG HAHA!!!!!!!!!
ÁLMODIK A NYOMOR!!!!!
NEM MONDOM, hogy a kis kukit nem szeretik a lányok, de azért ez egy kicsit ÁLOM NEM!!!

#3 Dezso 2002. 04. 10. szerda 08:37
"...vagy ez a nagy fallosz szimbolikus bukasa?" Talalo a megjegyzes! :-)))
#2 Kriszta 2002. 02. 1. péntek 18:14
Ötletes és tetszik sz őszinteség...Yeah
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?