A+ A-

Táborbéli kalandom a fiúkkal

Sziasztok, Nikinek hívnak. Ez a történet június elején esett meg velem, egy táborban.
Ballagás után úgy döntöttünk, csinálunk egy kétnapos táborozást a Duna-parton. A barátaimmal, Ricsivel, Gézuval meg Anitával elmentünk a boltba, és vettünk egy csomó üdítőt, sört, meg töményt a fiúknak. Szerencsére az eladó Ricsi apukája volt, úgyhogy nem kérdezte meg, mit akarunk ennyi itallal. Még cigit is tudtunk venni.
Gézu Ladájával levittük a sátrakat meg a piát a partra. A fiúk felverték a sátrakat, én pedig behűtöttem az italt a folyóba. Lassan megjöttek az osztálytársaim is, négy fiú és három lány, mind jókedvűek voltak. Amikor leszállt az este, elkezdődött a buli.
A fiúk hoztak elemes magnót, így hát a zene is szólt hangosan, Dj Ludmilla meg Sterbinszky. Megittam egy pár boroskólát a csajokkal, hogy jókedvem legyen. Még egy kis jégert is lehúztam. Táncolni kezdtem Ricsivel, aki - ezt csak akkor figyeltem meg - nagyon jóképű volt, és a teste lebarnult a nyári napon. De hát ő a barátom, gondoltam. Meg apa szerint még fiatal vagyok ahhoz, hogy pasizzak.
Azt azért elmesélem, hogy sokat gondoltam már akkor is a szexre. Egy éve például már masztizom. Eleinte nagyon féltem, hogy kiderül, és le is buktam a nővérem előtt, de ő nem árult be, sőt beszélgettünk, és elmondta, hogy is az igazi. Ezek után feloldódtam ebben az ügyben. Már orgazmusom is volt, nem is egy.
Azon az estén azonban egy csókra vágytam. Láttam, hogy 11 körül Tündi is eltűnik az egyik fiúval az erdőben. Róla tudtam hogy már nem szűz, sőt elég sok fiúval lefeküdt, pedig ő is csak tizenöt éves. Én mért ne tehetném meg?
Egyre szorosabban simultam a Ricsihez, és megéreztem, hogy erekciója van. Addig még nem fogtam egy fiúnak se, eléggé zavarba is jöttem. Már-már azon voltam, hogy odapréselem magam, amikor egy női hangot hallottam:
- Hello Ricsi, rég láttalak! Jössz táncolni?
És Ricsit szinte elrángatták tőlem. Féltékenység mart a szívembe, ahogy megláttam, ki az. Évi volt, a 16 éves suli kurvája! Hetedikben évet kellett ismételni, és csak most ballagott. De sajnos nagyon jó alakja volt.
Totál kiakadtam, ezért odamentem Gézuhoz, hogy töltsön nekem még egy jégert. Meg még egyet. Húsz percbe sem telt, és alaposan becsiccsentettem.
Gézu felkért táncolni, én pedig belementem. Nagyon simult, de nem bántam. Még akkor sem, amikor megfogta a fenekem, és simogatni kezdte. Egy idő múlva neki is merevedése lett, én pedig hozzápréseltem a csípőmet. Rájöttem, hogy egész kellemes érzés, főleg amikor dörgölőzni kezdett hozzám.
Benedvesedett a puncim!
Gézu nem volt olyan jóképű, mint Ricsi, de hirtelen elhatároztam, hogy lefekszem vele. Már csak azért is, hogy megbüntessem Ricsit. Csókolózni kezdtünk, ő pedig simogatni kezdte a melleimet. Megérintettem a farkát a nadrágján keresztül.
- Bemegyünk a sátorba? - lihegte Gézu a fülembe.
- Igen... - feleltem, és el is indultunk az egyik erdő szélén levert sátor felé. A többiek úgy tűnt, ügyet sem vetnek ránk.
Mikor már a sátorban voltunk, még hevesebben smároltunk. Gézu lehúzta a pólómat, és csókolni kezdte a vállamat és a hasamat. Segítettem levenni neki a melltartót, és felnyögtem, amikor nyalogatni kezdte a melleimet. Nagyon finom volt. A tangám már tocsogott a nedvességben, és szerettem volna, ha végre lekerül rólam a naci.
Gézu visszatért a hasamhoz, és a köldökömbe nyalt. Megborzongtam. Végsimított a nadrágom elején, és érezhette a tüzelő forróságot, mert rekedt hangon megkérdezte: - Levegyem?
De én már csak nyögni tudtam. Erre Gézu kigombolta a sliccem, én pedig megemeltem a popsim, és a nadrág lecsusszant.
Gézu teljesen begerjedve csapott le a puncimra. Előbb félrehúzta a tangát, és úgy kezdett el nyalni. A testem beleremegett, ahogyan a csiklómhoz ért. Ügyes, meleg nyelve volt, a csillagokat láttam a gyönyörtől. Aztán az ujját is belémdugta, ki-be húzogatta a szűk puncimban. Vagy tíz perc telt el, én már a hálózsákot haraptam az élvezettől, amikor végre elélveztem.
Felhúztam magamhoz Gézut, és forrón megcsókoltam. Egyszer csak megéreztem valamit a kezemnél. A farka volt, forrón és nedvesen lüktetett.
- Verd ki... - kérte.
- Ne vegyem inkább a számba? - kacsintottam rá.
Gézu szeme nagyra tágult, aztán elmosolyodott. Gyengéden a hátára fektettem, és lekuporodtam a lábához. Előbb végigsimítottam a hasát és a keménységét, aztán a nyelvemmel óvatosan megérintettem a makkját. Felszisszent. Finoman mozgatni kezdtem körbe-körbe és föl-le... nyögni kezdett, és lenyúlt, hogy simogassa a hajamat. Mikor felbátorodtam, benyomtam a számba a farka végét, és az ajkam csúszkálni kezdett rajta... egyre gyorsabban. Gézu farka egyre mélyebbre csúszott a számban, én pedig szívni kezdem.
- Niki... - nyögte Gézu, és éreztem, hogy el van veszve. Morzsolgatni kezdtem a heréjét, és az ujjaimmal verni kezdtem a farkát, amelynek még szívogattam a végét.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 listike 2015. 05. 10. vasárnap 15:23
Jó volt.
#2 papi 2014. 06. 7. szombat 09:44
Nem rossz
#1 Törté-Net 2007. 08. 24. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?