A+ A-

Derült égből villámcsapás...

Hogyan is kezdjem... igazából sok bátorság kellett ahhoz, hogy leírjam a történteket, de azt godnolom hogy ez egy olyan story amelyet meg kell osztanom a világgal. Történt ugyanis, hogy köztem és a párom között véletlenül kialakult egy színjáték. Enélkül is csodálatos a szex, de ezt soha nem gondoltam volna, hogy ennyire izgató számomra egy ilyen helyzetben lenni. és szerepelni.
A történet a következő. A párom (Ákos) leült mellém és elkezdett ökörködni, majd színészkedve eljátszotta, hogy ő az én tanár bácsim, és én mint végzős lány, kénytelen vagyok felelni a jobb jegyért. Eleinte csak mókáztunk, nevettünk, meg butaságokról beszéltünk, majd hirtelen komolyra váltott, és egy "pedofil" tanár bácsit alakított. Egyre jobban közeledett. Kérdezgetett, és ha nem mentek a válaszok, a hátamra tette a kezét és simogatni kezdett (közben jeleztük egymásnak, hogy ez a buta játék kezd izgatóvá válni). Beletúrt a hajamba. Ekkor tartottam egy kis szünetet a feleletemben. Kérte, hogy folytassam.Aa combomra tette a kezét, bíztatás képen. Ekkor éreztem először igazán, hogy számomra kezd nagyon izgatóvá válni a játszadozás, és én folytattam, ő pedig egyre lentebb csúsztatta a kezét.
Ő is megérezte, hogy a kislánynak is bejön a játék.
Felállt, mögém sétált és miközben én egy csatát elemeztem, ő a vállamra tette a kezét és egy óvatlan pillanatban már a mellemet markolászta. Egyre keményebb lett a mellbimbóm. Lehámozta rólam a felsőt, és morzsolgatni kezdte a mellbimbóm. Én rendületlenül feleltem tovább, habár, már összevisszaság jellemezte a mondataim, de folytattam. Nagyon élveztem a helyzetet. Nagyon felizgatott. Teljesen benedvesedtem, már-már "tocsogtam". Elkezdte csókolgatni a nyakam, a fülem, a hajamba túrt, simogatott, (végre, végre de jó de jó) annyira kívántam már... olyan rég óta figyeltem... minden mozdulata tetszett... minden gondolata, minden szó, amit kimond... és a teste... hányszor ábrándoztam róla... csúnya dolog egy tanárról szőni "érzéki" álmokat...de...
Ezt követően letérdelt elém. és kicsit erőteljesebben megragadta az arcomat. Kérte, hogy ne mozduljak. Közelebb húzott magához, és csókolgatta az arcom minden pontját, de az ajkamat elkerülte.
- Megőrülök a telt ajkaidért... négy éve folyamatosan csak azt figyeltem, ha hozzámbeszlétél.. Hányszor elképzeltem, hogy egyszer megcsókolhatom... végignyalhatom... - monológja utána megcsókolt.
Ilyen érzéki csókot még soha nem kaptam. Soha, soha. Középiskolás létemre, gyűjtöttem a tapasztalatokat, és a "numerákat", de ennyire még soha nem izgatott fel senki. Teljesen lemerevedtem... mozdulni nem bírtam... csak remegtem... széttárta a lábam, kicsiny kis bugyim kivillant a szoknyám alól, egy könnyed mozdulattal félrehúzta (fekete átlátszó kis csipkebugyi volt rajtam... még izgatóbbá tett). Megnyalta a mutató ujját és végighúzta a puncimon, át a csiklómon egészen le oda, ahol az a sok nedvesség összegyűlt. Picit bedugta az ujját, de máris tovább haladt. Simogatta a belső combom és mikor már látta, és érezte, hogy beleremegek az izgalomba, megfogta a fenekem és közelebb húzott magához...
Mindkét combom belső részére adott egy puszit, és nyalni kezdett. Folyt a nedvesség belőlem.. elázott a szoknyám... (jaj nekem) a csiklómra összpontosított, de érezte, hogy már könyörgök azért, hogy megdugjon. Ekkor két ujját belélmcsúsztatta. Először csak alig egy picit, majd egyre mélyebben és egyre hevesebben ujjazott. Rögtön ráérzett mi az, amitől a "mennyben" érzem magam (ha kőkeményen) többszöri orgazmus után (a végén már-már spriccelő nedv kíséretében)a kedves tanár úr elém ÁLLT, és lehúzta a nadrágja cipzárját, majd elővette igen méretes szerszámát.
Rengeteget gondoltam a tanár úrra év közben... Sokszor maszturbálás közben elképzeltem, ahogy ujjaz és egyszerre élvezünk el... Annyira jó volt, most testközelben érezni. Kezembe vettem és gyengéd mozdulatokkal mozgattam a kezem fel és le. Sóhajtott, és egyre keményebb lett. A számba vettem és gyengéden szopogattam... végig nyaltam... közben játszottam a golyóival... Ismét bekaptam és vadul szívogattam... ki-be járt a számban... engem is felizgattak a tanár úr gyengéd nyögései... habzsoltam, faltam...
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6 pont (11 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:55
Nemvoltrossz.
#1 Törté-Net 2007. 08. 10. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?