A+ A-

A titkárnő

Írta: kimosaabi Š
Fordította: Pavlov (pavlov@primposta.hu)
Az itt leírtakat otthoni kipróbálásra egyáltalán nem javasoljuk, de ha mégis megtennéd, dobj róla egy e-mail-t... :>
2007. május
Nagyon fontos értekezletre készültünk. Megkértem Caitee-t, a titkárnőmet, hogy foglalja le a este nyolcra a konferenciatermet. Arra számítottam, hogy cégünk partnerei a hivatalos munkaidő után valamivel nyugodtabbak lesznek, és hajlamosabbak lesznek aláírni a szerződést. Mindketten megígérték, hogy eljönnek: Mr. James, a bank elnöke, és Mr. Roberts, a cég főjogásza is.Már hónapok óta azon dolgoztam, hogy ezt összehozzam. Ez volt az utolsó esélyem.
Megkértem Caitee-t, hogy segítsen a lebonyolításban.
- Rendben, Mr. B, semmi gond - nézett fel az asztaláról. - Tudom, hogy ez a szerződés mit jelent Önnek. Ott leszek, és segítek, amiben csak tudok.
- Nagyszerű, ez igazán kedves magától - feleltem. Caitee mintha egy pillanatra elvörösödött volna. Néha úgy éreztem, hogy flörtöl velem, mondjuk kihívóan tette keresztbe a lábát, vagy mikor mosolygott, közvetlenül a szemembe nézett. Persze ezt nem bántam, Caitee nemcsak kiváló asszitens volt, hanem kivételesen vonzó nő is: körülbelül száznyolcvan magas, nagyon formás testű, vállig érő barna hajú, ezenkívül okos, sőt, humoros! Többször álmodoztam már róla, hogy lebontom róla csinos kis kosztümjét.
7:45-kor értem vissza az irodába. Szürke, halszálkamintás öltöny volt rajtam, rózsaszín ing, és egy barna nyakkendő, amit Caitee-től kaptam szülinapomra. A hölgyike már ott volt, előkészítette a dolgokat. Nagyszerűen nézett ki: tengerészkék szoknyát viselt és hófehér, csipkés blúzt. A haját elegánsan hátrafogta.
A konferenciaterem készenállt a találkozóra. Az ovális mahagóniasztal körül hasítottbőr ülések álltak, a padlón drága keleti szőnyeg, az ablakon vastag függöny. A város fényei a nagy ablakon át bevilágították az asztal végét. A szobában valamiféle komolyság lengett, pont, ahogy elterveztem.
Mr. James és Mr. Roberts egyszerre érkezett. James 50 év körül járhatott, a haja már szürkült, és egy kis bajusza is volt. Roberts fiatalabb volt, valamivel alacsonyabb, frissen borotvált, sőt, a haja is rövidre volt nyírva. Mindketten elegánsan voltak felöltözve: sötét öltönyt, fehér inget és nyakkendőt viseltek.
- Uraim, ismerkedjenek meg az asszisztensemmel, Caitee-vel - mondtam, miközben a nő lesegítette róluk a kabátjukat. Észrevettem, hogy ujjai a kelleténél kissé hosszabban értek ügyfeleim karjához.
- Nos - válaszolta Roberts -, Ön szerencsés, hogy ilyen nagyszerű segítsége van. Lehet, hogy el fogom lopni magától - mosolygott a nőre, aki a szemébe nézett. Meglepetésemre egy kis féltékenység futott át rajtam. Caitee rámpillantott, mintha biztosítani akarna róla, hogy nem megy sehová, aztán leült az asztal mellé, hogy jegyzeteljen.
Végigtárgyaltunk egy órát, de semmire sem haladtunk. A szünetben Caitee odajött hozzám:
- Uram, azt hiszem, ha ezek az urak ellazulnának, nyélbe lehetne ütni a dolgot. - Egészen elémállt, az arca szinte hozzám ért. - Megengedi, hogy felpörgessem egy kicsit a dolgokat? Esetleg felbonthatnék egy üveg bort is.
- Hát... Egy próbát megér.
Mostmár bármit megtettem volna, hogy lezárhassuk ezt az üzletet.
Pár perc múlva visszatért James és Roberts.
- Uraim - mondtam. - Későre jár már, talán jobban menne a munka, ha el tudnánk engedni magunkat. Caitee mindjárt hoz egy kis bort. Megkínálhatom Önöket?
Ahogy kimondtam, Caitee be is jött, a kezében egy tálca volt, rajta egy üveg, és négy pohár. Caitee kiengedhette a haját, mert most szabadon hullott az arca köré. Sőt, a zakója sem volt már rajta, és a blúzát is kigombolta. Amikor előrehajolt, hogy töltsön nekem, megpillantottam a melltartója pántját. A többieknek is töltött, és ők is részesülhettek a látványban.
Caitee odahajolt hozzám, úgy suttogta:
- Minden rendben, Mr. B? Mit kíván, mit tegyek?
- Minden nagyszerű, Caitee - feleltem. - És mindent meg is teszünk, hogy lezárjuk ezt az üzletet.
Caitee szélesen elmosolyodott.
- Örülök, hogy segíthetek, uram.
Töltött magának egy jó nagy pohárral, aztán egy kissé elhúzta a székét az asztaltól. Ahogy leült, keresztbe tette a lábát, a szoknyája pedig pár centivel a térde fölé csúszott.
A beszélgetés kezdett oldódni, és el-elkanyarodott az üzletről. Mindenki felhörpintette a borát, és Mr. James megszólalt:
- Ez nagyon finom volt. Van még? Meg kell mondanom, hozzá tudnék ehhez szokni, Mr. B.
- Ennek örülök, Mr. James - búgta Caitee, és újratöltötte a férfi poharát. - Tudja, jó lenne, ha mind ellazulnánk egy kicsit. Kérem, engedje meg, hogy meglazítsam a nyakkendőjét...
Hátulról James-hez hajolt, a melle a férfi vállához szorult. Kioldotta a férfi nyakkendőjét, aztán kigombolta az ing legfelső gombját.
- Ugye így már jobb? - kérdezte, és megpaskolta James arcát.
Ezután Roberts-hez fordult. Éreztem, hogy vele nem szikrázott úgy, mint James-szel. Töltött neki egy kis bort, és segített neki a nyakkendőjével, de nem ereszkedett a vállára, és az arcához sem ért hozzá. Ezután odalépett hozzám.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.77 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 tomi19 2015. 01. 2. péntek 20:52
Nekem is kell egy ilyen titkárnő...
#10 A57L 2014. 11. 5. szerda 09:07
Ez az igazi Pavlovi írás.
#9 Pavlov 2014. 05. 24. szombat 00:24
Köszi!
#8 papi 2014. 05. 20. kedd 21:08
Nagyon jó
#7 Pavlov 2012. 03. 30. péntek 16:09
Örülök, hogy tetszenek!
#6 Kaszkadör 2012. 03. 30. péntek 12:40
Élmény olvasni az írásaidat Pavlov..
#5 joozsi 2012. 03. 27. kedd 05:39
Ez is nagyon joó!
#4 Pavlov 2010. 03. 3. szerda 09:39
Köszi.
A Diáklány-büntetés című történetem 2010-es már. Lehet olvasgatni.
#3 tiborg 2010. 02. 27. szombat 01:05
Oregem te vagy a kiraly,de jo lenne valami uj bizarrsag.
#2 Pavlov 2007. 07. 27. péntek 19:52
Kedves Olvasók!

Mivel úgy tapasztaltam, hogy a primposta nem nagyon működik egy ideje, létrehoztam egy új e-mail-címet:

pavlov.urasag@gmail.com

Továbbra is örömmel várom leveleiteket, hozzászólásaitokat!
#1 Törté-Net 2007. 06. 18. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?