A+ A-

Szaunában

Félhomály volt a szaunában és nagyon meleg.
Egy idő után apró izzadságcseppek jelentek meg a bőrömön. Elképzeltem, hogy ott vagy mellettem, gyönyörű tested egy vékony lepedőbe csavarva.
Rajtam csak egy törölköző volt. Mögéd ülök és elkezdelek masszírozni. Lassan a nyakadat, tarkódat. Közben hátulról megnyalogatom a tarkód azt a gyönyörűt, és a fülecskédet finoman megharapdálom. Ez nagyon jólesik neked. Hátrahajtod a fejed, hanyattfekszel az ölemben. Az izzadságcseppek az arcomról az arcodra hullanak. Megcsókolom a szád amely már annyira követel magának. Érzem, amint forró nyelveddel behatolsz, és mint két szerelmes élvezzük egymás csókját. Játszunk egymás nyelvével, apró csókokat adok a szádra, megharapdálom gyengéden. Elfordítod a fejed és akarod, hogy a fülecskéddel csókolózzak, amit úgy imádok.
És én megteszem, hiszen tudom, hogy mennyire szereted.
Lehunyod a szemed, fejed befészkeled a ölembe és élvezed a pillanat minden rezdülését. Egyre inkább felizgulsz, kezemet gyönyörű melleidhez irányítod, és én simogatom izzadt tested, lassan leoldom róla a lepedőt, és te ott fekszel előttem anyaszüz meztelenül. Akarod hogy enyém legyél, mindenestől. Egyre lejjebb kezdelek csókolni, az arcodat, a nyakadat, közben érzed mennyire felizgatott a látvány és simogatod a testem, élvezed, hogy bőrünk összeér. Forróság vesz minket körül a félhomályban. Az édes mellbimbóidat a számba veszem és szopogatom, puszilgatom. Nyelvemmel nyalogatom a tested, simogatom a melleidet. Kezünk egymásba fonódik és érzem, akarod, hogy lejjebb egyre lejjebb csókoljalak szenvedélyesen, egyre vadabbul. A köldöködet nyalogatom és azután lejjebb és lejjebb.
Megadóan, a boldogságtól mámorosan szétnyitni engeded gyönyörű combjaidat és sóvárogva, vágyakozva várod hogy számmal megérintsem érzéki ajkaidat. Forrón belecsókolok. Szinte fesikítsz, annyira jó. Puszilgatom körbe - körbe, egyre beljebb. És azután, mikor már kezeddel gyöngéden beletúrsz izzadt hajamba, és odanyomod a fejem, nyelvemmel nyalogatom.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.17 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#2 A57L ma 04:31
Gyenge erőlködés.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?