A+ A-

Mi is a szex nekem....

Ez nem egy részletesen kidolgozott szex leírás lesz. Inkább egy eszmefuttatás a "jó és rossz minőségű szexről" valamint arról, hogy a vágy nélküli szex mennyivel silányabb, mint a megtapasztalt "szuperszex". A történet teljesen valós, megértem, ha bármit is gondoltok a továbbiakban olvasottakról...
Nem tudom, hogy átok-e vagy szerencse, hogy a sors egy szeximádó fiúval hozott össze. Tudni kell a történethez, hogy eddig ő az egyetlen az életemben, nincs hasonlítási alapom.A történet 1 évnyi járás után kezdődött.
Az első szex...Nagyon, nagyon élvezetes volt. Olyan jó, amit azóta úgy gondolom, nem éltem meg... Mondjuk igazán nem volt szex, mivel nem jutottunk el rendes "mozgásokig"(ez így nem túl egyértelmű, de ki fog derülni, mire gondolok) Tudjátok sokáig csak orálisan elégítettük ki egymást, nem éreztem, hogy ennél nekem több kell. Egy ilyen délutánon orális izgatás és ujjazás után megkérdezte hogy "nem próbálhatná-e oda". Izgatott persze a gondolat ,hogy mi lenne, ha most megtennénk, de úgy gondoltam, hogy megvárom "Azt" a pillanatot, amikor tényleg le akarok vele feküdni, így csak egy "odadörgölődzésbe" mentem bele. Megegyeztünk, hogy odatérdel mögém és én irányíthatom, mennyire vagy hogyan szeretném. Mikor a makkja hozzámért, elöntött a nedvesség, a szívem felcsúszott a torkomba. A nedvesség csepegett az ágyra, kis tócsát alkotva. Soha nem ömlött ki belőlem ennyi nedv egyszerre. Kicsit próbáltam becsúsztatni a makkját a puncimba...
Egyre bentebb került .Az érzés leírhatatlan volt...Élveztem, sikítani tudtam volna annyira jó és bensőséges érzés volt. Úgy éreztem, szétfeszíti a puncimat. Fájt, nagyon fájt. A fájdalom csak annyit ért, hogy még jobban kívántam, még jobban bele akartam ülni, még jobban érezni akartam.
De mi van akkor, ha ez nem "az Az érzés" amit mindenki mond, hogy érezni kell, mielőtt először lefekszünk valakivel. Gyötrődtem belül, hogy csináljuk-e tovább vagy hagyjuk abba és várjuk meg "azt a pontot". Úgy éreztem, ezt abba kell hagyni, ez nem, mégsem jó. Mondtam barátomnak, hogy álljunk meg. Megfogta a csípőm és ott tartott. Megkérdezte, hogy biztos vagyok-e ebben.
Nem, egyáltalán nem voltam benne biztos,de nem tudtam, mit tegyek. Végül abbahagytuk.
Ha valamit az eddigi életembe meg lehetne változtatni, ez lenne. Nem hagytam volna félbe, Nem szúrtam volna így ezt el. Tovább mentem volna lefelé, mert ezt volt "Az az érzés" amire vártam, és elszalasztottam (persze erre nem ott jöttem rá)...
Akárhogyan is történt, mégis ezt volt a mérvadó szex az életemben. Ez volt a vággyal és szeretettel teli, igazán a vágy fűtötte szex. Ez volt olyan szeretkezés ami akár transzcendens élmény lehetett volna ha folytatjuk...így csak kaptam egy ízelítőt abból, hogy mire kell(kellene) törekedni.
Egy átlagos szeretkezés, ma általában rábeszéléssel történik, nagyon ritkán úgy, hogy igazán van kedvem hozzá. Sokszor csak azért megyek bele, hogy kezdjük el, hátha jó lesz. De hogy is lehetne jó száraz puncival? Sehogy, és mégis csináljuk. Félek a szextől. Ilyenkor fáj, feszít és ritkán lesz jó érzés, amit igazán élvezek. Tudom, hogy van különbség élvezetes és jó szex között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.41 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 14:50
Netörődjél a fikázókkkal írjáltovábbb.
#5 masked.1980 2015. 04. 24. péntek 13:27
Szép és igaz gondolatok. Köszi hogy megosztottad.
#4 listike 2014. 10. 11. szombat 05:43
Minek írtad ezt a marhaságot?
#3 papi 2014. 03. 25. kedd 08:36
Igaz, kár volt leírni.
#2 géz 2007. 06. 7. csütörtök 22:17
szerintem ezt megtarthattad volna magadnak :P
#1 Törté-Net 2007. 06. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?