A+ A-

Anál

Patti máj.2. - án feltett történetét olvasva a történeten hihetetlen izgalomba jöttem. Tudni kell előzetesen, hogy én egy 43 éves férfi vagyok, boldog családi életben élek a 41 éves feleségemmel. A szexben semmi tabu nincs, csak az anál a feleségem részéről, ez az amit csak egyszer engedett meg a 40. születésnapomon, de az is inkább csak próbálkozás volt. Bennem pedig inkább bennem volt, hogy egyszer engem dugna meg hisz oly sokat olvastam a prosztata orgazmusról. Azt még megjegyezném hogy már nem vagyok szűz ott sem, hisz a nejem vagy 3 éve megujjazott a fenekemen és egy műanyag 1/2 literes pepsis üveggel is izgatott, ami után egy irtózatos orgazmusban volt részem, de ezt a módszerét a kielégítésemnek nem tolerálta, hisz azt mondta olyan buzis ez a dolog. Mint egy 56 - os két bojtos papucs férj többet nem is mertem előhozakodni ezzel a vágyammal a fentebb leírtak miatt. Mikor elolvastam a történetet a fantáziám be is indult ezerrel, hogy hogy kéne erre rávennem imádott feleségem. Az egészet azzal kezdtem, hogy mivel egy munkahelyen dolgozunk és betekintése van a gépembe, azt a történetet " véletlenül" nyitva felejtettem, hátha elolvassa és ért majd belőle. Megtörtént - e, hogy elolvasta nem tudom, hisz nem kérdezhettem rá, de a beszélgetéseinkben mikor a szexre terelődött a szó próbáltam az anál felé terelni. Tudtam ez belőle majd dühöt vált ki, úgy hogy csak finoman tettem és a szex közben is céloztam rá, hogy milyen jó is lenne, ha egyszer ismét megcsinálná az üveges dolgot velem, vagy esetleg meg is dughatna. A szex hevében nem reagált a dologra, de biztos a kisagyában raktározódtak ezek a mondataim.
Egy másik lap szex shoppos oldalán találtam olyan latex alsót két dildóval ami nem is volt drága (hisz csak 6000 Ft - ba került) és mindkettőnknek örömet szerezhet majd. Gyorsan rendeltem is egyet annak reményében, hogy gyorsan kiszállítják. A gyorsasággal nem is volt gond, hisz 2 napon belül meg is érkezett. És most jött csak a fejtörés, hogy juttassam a nejem tudtára vágyamat. Mivel más nem jutott az eszembe csak az amit a barátnő tett a történetben, azaz őszintén beszélni a dologról. Egy alkalmas pillanatban előhozakodtam vele.
- Kedvesem lehetek őszinte? Nem kapsz be és nem gondolsz semmi rosszat abból amit mondani szeretnék? - kezdtem bele félénken
A nejem kerekre nyitott szemekkel nézett rám és csak annyit mondott.
- Na mondjad már!
- Tudod olvastam a törté - net oldalon egy írást ami nagyon felkeltette a kíváncsiságom - kezdtem félénken - de nem tudom, hogy is kezdjek hozzá, hogy ne gondolj rosszra.
- Hogy - hogy , hát nyögd ki a dolgot - próbálta sürgetni ezt a témát.
- Ja csak nem olyan könnyű - mondtam - inkább előbb a történet mondanám el dióhéjba.
Láttam a nejemen, hogy kezd idegbe jönni, de elszánt lettem és folytattam.
- Abban a sztoriban egy nőnek volt fura kérése a pasijához, mégpedig az, hogy a férfi engedje meg, hogy hagy dugja seggbe a nő. Persze a pasinak ez nem igazán akaródzott, de belement a dologba és a végén egy állításuk szerinti szuper orgazmusban volt részük. - ekkora már láttam a nejem hogy bepipul, de nem hagyhattam abba. - Én pedig azt szeretném, ha Te dugnál meg hátulról engem... - eddig jutottam, idáig bírta a nejem cérnával, felpattanva a szavamba vágva a fogai között sziszegte.
- Azt hittem jó velem szeretkezni, most mikor ismét minden szuper köztünk, de úgy látom ez nem így van. Tudod mit, keress magadnak egy férfit aki jól seggbe dug. - és már ki is viharzott a szobából.
Tudtam most egyedül kell hagynom, had forrja ki magából a dühét és már elkönyveltem, hogy kidugtam az ablakon 6000 Ft - ot és egy hétig biztos nem fogok szexuális örömökben részesülni. Kiakartam menni az udvarra, de nem volt szerencsém. A nejem utánam jött és csak mondta - mondta, hogy milyen vagyok, azt hitte minden szuper, minden jó köztünk, de rá kellett jönnie ki is és milyen is vagyok. Ezt én tömören írtam le, de Neki ez jó negyedórába tellett, mikorra is én is elvesztettem a türelmem és kifakadtam.
- Igen tényleg igazad van, én egy féreg vagyok, ki mindig többre vágyik mint amit kap. Egy mazochista ki élvezi ha csipkodják a bimbóját, egy telhetetlen buzi köcsög ki azt szerette volna csak, hogy ismét egy másfajta élménybe legyen része és a valóban szuper szexet egy kicsit változatosabbá tegye talán mindkettőnk számára. Tévedtem. Ez van. Tudod mit keres magadnak egy olyan férfit akiről azt hiszed Ő a tökély és próbálkozzál azzal, csak nehogy pofára ess, mert minden férfiben van valami perverzitás, mint ahogy az alól Te sem vagy kivétel. - és kiviharzottam mellette, de még hallottam ahogy kikel magából.
- Mi van? Milyen perverzitásom van?
- Az idős pasik - még visszavetettem a vállam fölött és kimentem.
Ez a nap és a következő 5 is hideg hangulatban telt el. Későn jöttem rá, hogy menstruálni fog és ilyenkor érzékenyebb mindenre és pont ezért hanyagoltam is minden intimebb megnyilvánulást.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.58 pont (45 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 03. 31. csütörtök 15:08
Szóhosemtudok jutni.
#4 A57L 2014. 02. 18. kedd 04:50
Nem rossz.
#3 mif23 2013. 03. 26. kedd 05:22
Aranyos.
#2 simiki 2007. 06. 1. péntek 14:53
nagggggyon kiraly :-)
#1 Törté-Net 2007. 06. 1. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?