A+ A-

Sulibuli

4 éve történt, még a gimi második évfolyamán tanultam akkor. Ez ido tájt is már meg - megnéztek a fiúk, ami persze nagyon jól esett, de valahogy nem fordult soha komolyabbra a dolog. Egy kis csókolózás, egy kis simogatás, meg ami ilyenkor lenni szokott, de semmi más. Azt már az elején le kell szögeznem, hogy már elsos koromban is hajtottak a 3 - 4. Osztályos fiúk, csak valahogy nem izgultam rájuk. Ha megemlítem, hogy 170 centis magasságomhoz 52 kiló, szoke haj és kék szem csatlakozott már akkor is, azt hiszem értheto a fiúk ingerenciája.
Szóval akkor szombaton házibulira készültünk, az egyik osztálytársunknál volt épp névnapi parti. A társaság? 4 - 5 hasonló korú lány, meg a fiúk: vegyesen, kb. ugyanannyian, a suliból. A buli jól indult, az ünnepelt csaj szülei nem voltak otthon, szóval minden rendelkezésre állt egy jó kis hepajhoz. Mondanom sem kell, a fiúk gondoskodtak az italról, volt ott sörtol kezdve boron át whiskyig minden, mi szájnak ingere. Soha nem ittam sokat, ekkor is csak mértékkel fogyasztottam, de csodásan emelkedett a hangulat. Ahogy telt az ido, kezdtek kialakulni a párok, és engem is a szárnyai alá vett egy negyedikes srác. 180 magas, világosbarna, kék szemu, izmos srác volt, a suli egyik nagy kan hírében álló tanulója, Gábor. Akkor még nem tunk fel, hogy az egyik osztálytársával egész este halkan susmogtak, csak késobb derült ki, hogy bizony én voltam a beszéd témája.
Táncoltunk, szorosan egymáshoz simulva, és éreztem, hogy ez most más, mint eddig bármikor. Gyengéd mozdulatokkal végigsimította a hajam, majd a nyakam és a hátam következett. Amikor érezte, hogy nem húzódom el, lassan megcsókolt. Bár nem sok fiúval csókolóztam elotte, arra gyorsan rájöttem, hogy igen gyakorlott. Tényleg nagyon jól csókolt. Enyelegtünk, a többiekkel nem foglalkozva, majd szinte egyszerre indultunk a szomszédos hálószoba irányába. Ekkor még nem voltam biztos abban, mit is akarok. Csak azt éreztem, hogy 1 - 2 csóknál többet.
A szobába lépvén hívogató franciaágyra leltünk. Az ajtót halkan becsuktuk, de nem tunt fel, hogy Gabi nem zárja kulcsra. Tovább csókolóztunk, majd lassan vetkoztetni kezdtük egymást. Rajtam egy mini ruha volt, harisnya nélkül, és alatta szexi fekete csipke bugyi. Az o széles vállait egy szuk izompóló takarta, és a farmerja sem volt bo. Simogattuk egymást, majd lassan lesimogattam róla a pólót. Izmos felsotest tárult elém, mely a félhomályban még sötétebbnek tunt, bár azt már korábban észrevettem, hogy szoliba jár. Kemény volt, és nagyon férfias jelenség. Ekkor már éreztem, hogy el vagyok veszveâ?Œ
Farmerját széles boröv tartotta a kello helyen. Ă?vatosan végigcsókoltam a mellét és a hasát fentrol lefelé, majd mélyen a szemébe nézvén kioldottam az övet. A sliccet olyan lassan húztam le, hogy szinte órákig tartott, mire kibukkant alsónadrágja. Azaz csak kibukkant volna â?? ugyanis nem viselt a nadrág alatt semmit. Szemem elott néhány szorszál kunkorodottâ?Œ Ekkor óvatosan ismét magához húzott, és a ruhám alá csúsztatta kezét. Férfias tapintása volt, és forró a tenyere. Leemelte rólam a szinte súlytalan rucit, és látszott rajta, hogy alig tudja türtoztetni magát, nehogy azonnal lerohanja a melleim.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.72 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 zsuzsika 2015. 11. 13. péntek 10:25
Nem rossz.
#3 A57L 2014. 10. 6. hétfő 07:23
Jó kis írás lett.
#2 BedyCica 2003. 03. 24. hétfő 16:25
Nem rocc:))De mi a lényege annak,hogy nem zárta be az ajtót?:)
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?