A+ A-

Egy bűvös éjjel a 16 éves barátnőmmel és nővérével

Sose gondoltam volna, hogy megtörténik ami megtörtént...de csak megtörtént! Mindez egy őszi hideg éjszakán egy eldugott kis faluban a dunántúlon. Én egy 24 éves fiú vagyok, de amikor ez történt velem, akkor még csak 20 voltam. Azalatt a 4 év alatt is történtek velem jó dolgok, de az aznapiakhoz nem igazán voltak hasonlíthatóak. Persze ez a nap is csak úgy indult mint bármelyik másik. Hétvége, szombat, meglepően jó idővel! Akkoriban épp egy koromhoz képest nagyon fiatal barátnőm volt. A maga 16 évével már meglepően felnőttesen gondolkodott és persze imponált neki az, hogy egy korombeli férfias megjelenésű pasija lehetett, aki a 16 éves kisfiúkhoz képest már tényleg férfi is volt. Mikor megismerkedtünk nem volt nehéz közös nevezőre jutni, őt a buli érdekelte és kezdődő tini kora miatt a fiúk, engem meg persze a csajok. Minden fiú szereti szerintem a hamvas testű tinilányokat, nekem se volt probléma elfogadni az ő közeledését.
Mivel a lány sportolt, ezért nem volt semmi felesleg a testén, gyönyörű ívben feszülő popsija volt a legnőiesebb testrésze. Csípője már ugyan eléggé gömbölyödőtt, de mellei még korántsem érték el egy "idősebb" tinilány mellének méretét. Számomra mégis gyönyörű volt, imádtam a lányt (nevezzük Klárinak). Határtalanul tudott felizgatni bármikor. Igazi kis bestia volt a maga nevében, mivel imádta a szexet, a testének felfedezéséből sportot űzött és tele volt hormonokkal, amik csak arra vártak, hogy valaki felszabadítva őket kihozza belőle az igazi nőt. Ha valaki azt mondja, hogy nem szereti férfi létére, ha egy nő kislányosan kacér, pajzán, szerintem az hazudik. Minden férfiban benne van a vágy arra, hogy fiatal korától öreg koráig olyan lányok vegyék körül, akik finom feszes testükkel ki tudják hozni a legjobbat belőlük.
Így álltam hát ezzel a lánnyal, így éltem az életem akkoriban. A szülei enyhén szólva is keményen fogták, persze ez egy 16 éves lány esetében azt hiszem természetes. Mivel én akkor már dolgoztam, autóm volt, nem volt nehéz eljutnom a barátnőmhöz, habár egy kis faluban lakott, én pedig a közeli nagyvárosban. A szülei mellett volt még egy nővére is, nevezzük Juditnak. Ő velem egykorú, 20 évesen vékony, szinte törékeny teste és elképesztő szép arca volt! Habár nem szeretem azokat a lányokat, akik csont és bőr, de azért Judit mégis tartott egy egészséges határt, és ezáltal mint nő nagyon is megnyerte a tetszésem. Persze én a hugával jártam, így nem volt bennem az, hogy őt is meg kéne környékeznem. Örültem, hogy ilyen szép lányok között érvényesülhettem. Ha már ennyit minden mondtam róluk, leírom hogy is néztek ki.
Klári alacsony, 160centi körüli volt barna vállig érő hajjal, kislányos tekintete mellett komoly nőies mosolya hangsúlyozta ki a vonásait. Ahogy írtam kis formás mellek, formás has és combok, izgató kerek fenék és ezek után nem lesz titok, hogy kopaszra borotvált puncija is egészen meg tudott babonázni. Ami nőtt rajta pár szál, mindjárt leborotválta, úgy szerette, ha kopasz és kellemesen puha tapintású a szeméremdombja. Azt hiszem ezt meg lehet érteni, főleg mint fiúk mondhatjuk ezt! Nővérkéje 180körüli, nagy barna szemek és rövid fekete haja mellett hófehér bőrével hívta fel magára a figyelmet. Örökösen kacérkodtak, mosolyogtak mind a ketten, aki fiú a közelükben volt, nem tudta a tekintetét levenni róluk.
Egyik este már rég otthon voltam, említettem, hogy szombat volt, és közel 22óra, mikor chateltem a barátnőmmel.
- Olyan jó lenne ha itt aludnál! - írta
- Szivem, már éjszaka van lassan, ha én most odamennék, apád megölne az tuti.
- Tudom, de akkoris! Ha itt lennél, nem csak aludnánk, az is tuti!
Az ilyen jellegű hozzászólásaival tudott megőrjíteni. Gondoljátok csak el! 16 éves tinilány izgató testtel meztelenül ül a gépe előtt, a puncija szinte bizsereg, mellbimbói megkeményednek, ahogy arra gondol mit tudna kezdeni a fiújával az ágyban. A történethez hozzátartozik, hogy hiába a sok tapasztalat, és a szexéhsége, a lány szűz volt. Jártunk már egy ideje, de közelsem annyit, hogy a szüzességét rám bízza. Számunkra a puncinyalás és a farkam szopása minősült a legizgatóbbnak szexnek, ami megengedett volt. Szerencsémre 16 éves létére szerette ha a szájába spriccelek, és ez felejthetetlenné tette párszor az együttléteket. Egyszer-kétszer engedtem a kisértésnek és a számomra hihetetlen izgató fenekét is nyalogattam, amit ő annyira nem kedvelt, de idővel nagyonis megszerette.
- Ne izgass kérlek, mert nem tudok ellenállni! - kérleltem
- Nem baj, gyere!
- Jó, ok, de hogy jussak be úgy hogy ne bukjak le szüleid előtt? - engedtem a kísértésnek
- Lemegyek kinyitom az ajtót, feljövünk és éjszaka nálam leszel! Reggel meg elmész mielőtt apuék felébrednek.
- Ez baró, akkor aludni nem fogok azt hiszem - mondtam nevetve
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.83 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#17 A57L 2017. 05. 4. csütörtök 02:20
Remek kis írás.10P
#16 vakon53 2016. 02. 13. szombat 09:07
Nagyon jó történet.

10 Pont!
#15 listike 2014. 03. 6. csütörtök 08:29
Nagyon jó volt.
#14 sanyi0227 2013. 05. 3. péntek 19:25
bár nekem lett volna ilyenbe részem.10.
#13 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 12:58
Elég jó történet. Nem hihető.
#12 Floo 2011. 10. 22. szombat 11:39
Ha eltekintünk a kisebbik lány korától. Ami a történetben nem kulcsfontosságú, mert szerintem tekinthetjük akár 16-17 évesnek is. A menete jó volt nagyon, izgalmas, jól megfogalmazott volt.
#11 sztbali 2011. 10. 17. hétfő 18:31
Szerintem ez nem történt meg. Nem tűnik annyira hihetőnek de az alapgondolat jó, a szereplők leírása meg leht bárki bárhonnan. Tetszetős, de a valóságban ezt én nem tudom elhinni.
#10 krisz 2008. 08. 29. péntek 11:56
szuper testvérek
#9 eznemigaz 2008. 01. 26. szombat 22:52
Jó csak igy tovább
#8 mui 2007. 06. 4. hétfő 22:13
én lesz@arom h pedo v nem pedo, a töri naon jóóó :);) és van egy két ien ismim akiknél iesmi a kor :) de nem a kor számit:)
#7 ballacsaba 2007. 04. 29. vasárnap 19:43
erdekes
#6 farok 2007. 04. 28. szombat 18:08
Mindenkinek agyára ment a pedofilia.Ma a pedofilia nem kamaszlányok keffentése. Emberek,észnél legyetek,a tizenévesek a szex nagyipara.Jó,nem jó,nem rajtunk múlik, és nem mi fogjuk ezt megváltoztatni. Aki erényes baszásra vágyik, olvasson a nagyanyjáról.Ebben a történetben nem ez a tizennégy év a probléma, hanem a két lány.Ekkora korkülönbséggel már nem túl hohető a dolog,de, különben meg az igaz,hogy "sok dolgok vannak földön és egen",és ezek közt az ágyak titkai a legkülönösebbek.
#5 neryab 2007. 04. 24. kedd 22:47
jo
#4 WRJS 2007. 04. 24. kedd 00:18
Nem igazán szoktam saját történeteimhez hozzászólni, de ha nem gond, most megteszem. Pedofíliának akkor minősül, ha megtörténik a dolog, egy kitalált történet esetében ez nem áll fenn. Nem azt mondom, hogy nem történt meg velem...de olvassátok el a történet végén a megjegyzés utolsó mondatát:) Üdv Mindenkinek!
#3 Voronyezs 2007. 04. 23. hétfő 19:16
A történet jó,de ez akkora pedofília h az már fáj.De amúgy rohadt jó kis történet.Velem bezzeg nem történik ilyen...:'(
#2 maxtiboy14 2007. 04. 14. szombat 22:35
baszott jó, nagyot élveztem rá!!!
#1 Törté-Net 2007. 04. 14. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?