A+ A-

Szexgyakorlat

Fordítás
Egy szál köpenyt viselt, alatta csak bugyit, mégis melege volt. Rövid volt a köpeny, ráadásul két felső gombját nyitva is hagyta, hogy kilátszott mindene, a vére mégis izzott, pinája zsiborgott. Feltüzelték a sóvár pillantások, de ideges meg attól lett, hogy a raktár ajtaját támasztó két kölyök nem rajta izgult fel, hanem a falra kiragasztott képre gerjedtek. A vörös csizmás, pináját csipkedő szopós szőke bombázó csak egy poszteren kellet magát, ő meg itt ült a kasszában.
Ducin, tömör combokkal, telt mellekkel, de hús-vér valóban.
A srácokat nyári gyakorlatra vezényelték a szakiskolából, sok hasznukat mégsem vette. Nem értetek semmihez, de adókedvezményt kapott értük, így megtűrte őket. Délben bezárta az ajtót leengedte a reluxát.
- Fogjátok azt a ládát! - parancsolt rájuk.
- Mielőtt ebédelni mennénk, rendet rakunk a raktárban.
Még ezt is rosszul csinálták. Felkapták ugyan a rekeszt, az egyik azonban nagy szál, langaléta bumburnyák volt, a másik mokány kis töpszli, a magasság különbséget nem egyenlítették ki, s így csaknem kiszorták az üres üvegeket. Legyintett csak, nem szólt semmit. Előttük ment be a raktárba.
- Oda tegyétek! - bökött a sarokra.
Aztán lehajolt, az alsó polcon kezdett el keresgélni. A mellei csaknem kibuktak a köpeny szétnyíló hasítékán, a recés bimbókig látszót a kívánatos húshalom. Mögötte repedt tükör támaszkodott a falnak, abban meg a kerek combjait, a pinájába vágó, nyúlós kis bugyiját, fél fenekét láthatták. A töpszli állt hozzá közelebb, nadrágja pattanásig feszült. Odanyúlt mielőtt végiggondolta volna a dolgot. Megfogta az ágaskodó kemény faszt.
- Nocsak! - suttogta.
- Ezzel meg mi van? Mindjárt szétrobban.
A kölyök megrándult az érintésre, aztán csak állt pirosra gyúlt arccal, két kezét lógatva.
Lehúzta a zipzárt, benyúlt a gatyába, s kivette a lüktető, meredt faszt. Nem volt igazán hosszú, ám szokatlanul vastag, a makkja nagy és vaskos, úgy festett az egész, mint valami buzogány.
Kuncogva nézte, aztán végigcsúsztatta rajta a márkát. A kemény hústüzelőn simult a tenyerébe. Húzott rajta párat, és a makkról opálos, csúszós cseppek csordultak végig. Rámasszírozta őket az ágaskodó karóra, aztán térdre ereszkedett a hűvös linóleumon, s maga felé húzta a fiút. A fasz ott meredezett a szája előtt, hát ráhajolt, s végignyalta. A fiú erőszakosan belemarkolt a mellébe. A tenyerébe gyűrte, fogta, szorongatta. Kellemes volt és izgató. A fasz sós volt a húgytól, vad kanszag áradt belőle, ez azonban csak fokozta az élvezetet.
Nyelte, szopogatta, a szájába vette, recés szájpadlásával simogatta, majd a torkáig eresztette, s megszívta. A geci robbanva lövellt ki a kölyökből. A teste rángott, az ujjai mélyen belevájtak a dús mellbe. A nyelvével a makk alsó részét birizgálva, a szájával a fasz felületét masszírozva préselte ki belőle az utolsó csepp ondót is. Mohón nyelte a kesernyés sós folyadékot. Vigyázva, hogy ki ne folyjon a szájából. Aztán amikor már nem jött semmi, ellökte magától a fiút.
- Most te! - szólt rá a másikra.
Úgy jött, mint az alvajáró. Félretolta társát, a zipzárt magától húzta le, elővette a karóját. Ez hosszú volt, hegyes és vékony, a makkja besimult a fasz felületébe. Elkapta és közel rántotta magához, a fasznál fogva vonszolta a szájához. Látta a kölyök szemében a rémületet, ezért fékezte magát kicsit. Nem falta fel mindjárt. Előbb dédelgette, nyalogatta, azután vette csak a fogai közé. Enyhén megropogtatta, majd a kéj mámorától ránduló arcot szemlélve a torkába eresztette, lenyelte, úgy dédelgette. Kilövellt ez is hamar.
Az egész délelőtt tartó feszültség, majd az azt követő céltudatos támadás megtette a magáét. A dió ízű sűrű és bőséges spermával a szájában arra gondolt, itt meg is kellene állnia. A pinája azonban nedvesen, mohón, kielégítetlenül duzzadt a bugyi alatt. Kíváncsi volt, mire mennek maguktól, ezért lekanyarintotta a köpenyét, félredobta, s végignyúlt egy laposra sajtolt papírdobozon. A mellei szétcsúsztak, mellbimbói kihegyesedve ágaskodtak. Lassan szétnyitotta a combjait. Végigsimított a pináján, megcirógatta az érzékeny lebenyeket. S akkor a töpszli melléje ereszkedve két lába közé térdelt. A bőrét kezdte csókolgatni. Előbb csak a lába szárát, azután a térdét, végül pedig a combjait, egészen közel a pinájához. A fiú fasza állt megint, mereven ágaskodott. Odanyúlt, s megszorongatta kicsit. A kölyök ettől megvadult teljesen, vicsorgó fogakkal vetette rá magát. A mellét markolta megint. A fasza a rést keresve böködte végig a bugyi mögé rejtett pinát. Érezte, hogy a csiklójához ütődik, kétszer is megböki, s elöntötte a vágy.
Félrevonva a bugyi pántját, széthúzta a pináját, s beillesztette a furkó fegyét. A töpszli nyomulni kezdett befelé. A vaskos kupak szétfeszítette a síkos pinát, a hüvely vonagló falát tágítva csúszott befelé, tövig nyomulva testébe. Csak nyögni tudott tőle. A fiú ott magasodott fölötte, ajkát rágva meresztve faszát. Aztán kicsit kihúzta, majd visszatolta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.06 pont (16 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 09:56
Jólmegkúrták a tehenet.
#5 zsuzsika 2014. 11. 30. vasárnap 08:20
Jó.
#4 listike 2014. 10. 27. hétfő 11:28
Jó volt.
#3 papi 2014. 05. 8. csütörtök 02:41
Egész jó
#2 genius33 2013. 02. 19. kedd 13:03
Nem rossz. smile
#1 Törté-Net 2007. 04. 11. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?