A+ A-

Stoppolok

Egy kisváros meletti benzinkútnál tett ki az előző autós. Este 10 óra körül van. Megáll két fiatal lány. Kérdem hová mennek. Csak ide a városba. Mondom nekik, hogy elmennék velük, de akkor kell nekem mondjanak nekem valami szállást éjszakára. Azt mondják, hogy ők most egy bulira mennek, de utána mutatnak nekem egy szálást is. Megtudom a nevüket is: Petra és Ilse.
Elmegyünk a buliba. Iszunk, táncolunk. Petra feltünően sokat van velem. A lassúkra mindig elkap, szorosan hozzám bújik. Nem lehet, hogy nem érzi az ágaskodásomat. Hajnalban hozzájuk megyünk. Azt mondják van egy szabad matracuk.
Az úton Petra mögé ülök. Amikor finoman megsimogatom a vállát, elkapja a kezem és a mellére húzza. Fínoman elkezdem morzsolgatni a bimbóját. A lakásba már egymást átölelve és csókolodzva megyünk be. A másik lány valamiért nagyon rosszallóan néz minket. Időnként (úgy gondolom) szidja Petrát, de én nem tudok németül.
Miután Petra kedvét (és kedvemet) töltötte a farkamon, kaptam tőle egy törölközőt és megmutatta a fürdőszobát. Amikor elmentem zuhanyozni még hallottam, hogy a lányok megint veszekszenek.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.55 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2014. 11. 20. csütörtök 06:02
4P
#3 A57L 2014. 01. 12. vasárnap 05:41
Elmegy.
#2 Bikmakkocska 2013. 05. 14. kedd 17:10
Igénytelen, vagyis nulla.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?