A+ A-

Judit

Elöljáróban csak annyit, igyekszem hűséges maradni életem párjához. 20 éve élünk együtt, megjártuk a poklot és a mennyet, van egy fiúnk, és egy lányunk. A szex az asszonnyal a legjobb, hiszen ennyi idő alatt kiismertük egymást, és nem unalmas. De a kísértések...
Ha mindbe belementem volna... Néhányszor az orromra fognak koppintani a mennyországban.
Azért volt néhány helyzet, aminek nem tudtam ellenállni
Például Judit...
Munkám során sokat utazom, sokszor napokig nem vagyok otthon, ilyenkor panzió, illetve szálloda. Mostanában a legtöbbször Jucit, osszák be mellém. Juci hasonló korú, mint én, negyvenen felüli, az idő azért meglátszik rajta, de nagyon erotikus, nőies a megjelenése. Fekete szem, a haja festett bronzvörös.
Azt hiszem, a melle mérete az, ami ellenállhatatlanná teszi. Még az én szememben is, pedig nálam nem(csak) az számít. voltam már belezúgva olyan csajba is, akinek ott szinte semmi nem volt, de az arca, a szeme, a kedvessége teljesen elbűvölt.
Na szóval utazásaink során nagyon kiismertük egymást, hiszen minden szóba került. Férj, feleség, gyerekek, főzés... és egy idő után a szex. Pl. megtudtam, hogy nem nagyon szereti az orált, se oda, se vissza. én pedig elmondtam, hogy az nélkül el sem tudom képzelni. Ő szereti utóban, én nem, én szeretem a természet lágy ölén, Ő nem! Na gondoltam, vele is nehezen tudnám elképzelni...
Megszoktuk, hogy ha idegenben vagyunk, esténként egy üveg finom vörösbort elkortyolgattunk vagy az én, vagy az ő szobájában. Egy ilyen alkalommal a beszélgetés a szokottnál is sikamlósabb útra terelődött.
Talán, mert a TV-ben is erotikus műsor ment. Korábban már eldicsekedtem vele, hogy állítólag nagyon jól masszírozok. Ezt nem felejtette el a kis gonosz, mert
ahogy fogyott a bor, egyre jobban fájt a háta. Hát persze, nem hagyhattam, hogy ez így menjen tovább, felajánlottam szolgálataimat. Egy kicsit még játszotta a maszatost, de aztán belement a kezelésbe. Igaz előtte le kellett kapcsolni a nagylámpát, csak az éjjeli lámpa pislákolt. Így már lemerte venni a pólóját, ami már engem is nagyon zavart, mert nagyon kidomborodott az eleje, és a bimbók is majd átbökték. Gyorsan hasra vágódott, magamban majd frászt kaptam, nehogy kidurranjon a lufi. Francia bugyi volt rajta, amit imádok! Fölé térdeltem, még nem mertem a fenekére ráereszkedni, és elkezdtem a masszázst. A vállait dolgoztam meg először, majd a gerince mellett kétoldalt.
Úgy vettem észre, tetszik neki, még a lélegzetét is visszatartotta. Lazításképpen az egész hátát gyengéden átmasszírozgattam, de már egyre inkább csak simogatás volt. Mit simogatás, felderítés! Már az oldalát éppen hogy érintve simogattam, és mikor a derekához értem, aprókat rándult. Felbátorodtam, oldalról egy kissé a melleit is érintettem, újra végigsimogattam a hátát, a derekát, megcsíptem a terkója alatt a nyakát, amire lúdbőrözni kezdett. A farkam kezdett ágaskodni, amit diszkréten úgy hoztam tudomására, hogy rámnehezdtem a fenekére, hogy érezze is. Persze "diszkréten" csípőmozdulataival jelezte is, hogy érzi, hogy jól esik neki.
Ekkor lejjebb csúsztam, hogy a fenekét is átmasszírozzam. Masszíroztam, markolásztam a félgömböket, Juci arcát a párnába fúrta, sóhajtozott. A kezem egyre jobban remegett, de még kicsit kínoztam tovább. Végig mentem a combjain, és egyre inkább a belső oldalára koncentráltam. Nagyon melegem lett, ledobtam a pólómat és a nadrágomat. Lesz, ami lesz, megcsókoltam a tarkóját (lúdbőr) majd picit bele is haraptam, és végig csókoltam a grincénél, a fenekénél, a combjainál. Óriási izgalomban volt, ahogy a fenekénél csókolgattam, éreztem a bugyija már teljesen nedves, és az izgalomnak a mással össze nem téveszthető illatát. Még nem engedtem megfordulni, alsómtól megszabadulva, újra fölétérdelve, előre hajolva a farkammal végigsimogattam a tarkójától a bokájáig. Már nagyon szenvedett, nyöszörgött, piciket sikítgatott.
A hátára fordítottam, és forrón csókolózni kezdtünk, miközben a kezeink felfedezőútra indultak. Aztán a nyakát csókolgattam, majd indultam lefelé, nyak, vállgödrök, és azok a pompázatos mellek! Még most is a számban érzem őket, Szerettem volna beléjük fulladni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.83 pont (18 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 zsuzsika 2015. 01. 19. hétfő 09:40
Nagyon jó.
#4 listike 2014. 02. 14. péntek 08:28
Nagyon tetszett.
#3 csikohal 2013. 02. 4. hétfő 13:35
Jo smile
#2 genius33 2013. 02. 4. hétfő 09:40
smile
#1 Törté-Net 2007. 03. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?