A+ A-

Kórházi gyakorlaton

Anna a vizit előtt látta, hogy a lányok nagyon vidámak. Nevetgélnek és valamitől föl vannak villanyozódva. Ez volt az első napja ezen az osztályon és nem akart kilógni a többiek közül, mert két hónapot kell itt eltöltenie. Odament hozzájuk és figyelte, hogy miről van szó. Marta aki közvetlenül mellette állt mosolyogva vonta be őt is a társalgásba.
- Buliba vagyunk hivatalosak. - Ez nagyszerű - mondta ő udvariasan és egyszeriben nagyon öregnek érezte magát. A lány nevetve nézett rá.
- A nagyszerű az kevés, ez csodás, ez felülmúlhatatlan ez... nem is tudom milyen lesz, de nagyon jónak igérkezik. - Anna meglepetten nézte.
- Ez valami különleges buli lesz? Jajj!Hát te semmit sem tudsz? Hát persze, hogy különleges lesz!Tom a nagyfőnök fia megjött New Yorkból egyéves tanulmányútról és nála lesz a buli. Meghívta ezeket a szépfiúkat is - intett a fiatal orvosok felé akik pár lépéssel arrább álltak. - na és minket is. - a hangja áhitatos volt. Anna udvariasan mosolygott és már alig várta, hogy kezdődjön a vizit. Végre kinyilt a nagyfőnök szobájának az ajtaja és kivonult rajta az idős tekintélyt parancsoló főorvos. Meg sem állt, rögtön az első kórterem felé indult.
- Gyerünk Uraim - szólt vissza.
Anna sietve indult utána, de valaki a vállára tette a kezét és visszafogta.
- Csak a megfelelő sorrendben - mondta egy határozott férfihang és félreállította. Elvörösödve állt meg és zavartan hajtotta le a fejét. Az orvosok bevonultak élükön egy magas jóalakú sötét hajú férfival aki a nagyfőnök mellé állt és utána a nővérek.
Márta odasúgta neki sajnálkozva.
- Azt hiszem most elástad magad nála. Ő volt Tom. Anna magában átkozódott amiért ilyen rosszul mutatkozott be, de remélte, hogy a munkájával majd meg lesznek elégedve. és elfelejtik, hogy udvariatlan volt. Vizit után a nagyfőnök bement a műtőbe az orvosok nagy részével a lányok meg mentek a dolgukra. Annát beküldték a pihenőbe, hogy főzzön kávét és szóljon ha készen van, mert Tom az orvosi szobában arra vár, hogy valaki bevigye neki a kávét. A lányok szinte összeverekedtek azon, hogy ki viszi be. A végén a nagy harc Éva győzelmével zárult aki tíz perc mulva megüdvözült mosollyal jött vissza.
- Na mi van? - faggatták.
- Megfogta a kezem és... azt hiszem ma este ti hiába jöttök.
- Ehhez még lesz egy két szavunk. Anna nem értette, hogy a férfi mivel tudja ezeket a lányokat így elbűvölni, de úgy gondolta a személyes varázsa helyett inkább az számít a lányoknak, hogy a nagyfőnök fia, hogy nagyon gazdag és főleg orvos. Elhúzta a száját és indult, hogy ellenőrizze a betegeket mikor az ajtóban összeütközött valakivel. Az arca előtt egy fehérköpenyes mellkas volt és mikor fölemelte a szemét meglátta a csodálat tárgyát a nagyfőnök fiát.
- Elnézést - mondta zavartan és gyorsan ki akart osonni, de a férfi megfogta a karját.
- Te új vagy itt és mindig rossz helyen bukkansz föl. - a lányok lélegzetvisszafojtva nézték őket.
- Éva azt hiszem ezt a kis kétbalkezest is el kell hogy hozzátok, hogy ne unatkozzunk. - veregette meg nagyképűen Anna arcát aki ettől a mozdulattól úgy irtózott. Anna gyorsan otthagyta őket és aztán egész délelőtt kerülte a nővérszobát és az olyan helyeket ahol a nagyképű Tom előfordulhatott. Marta egész délelőtt a nyomában volt és arról próbálta meggyőzni, hogy ne maga miatt hanem a lányok miatt, de el kell mennie az esti bulira, mert ha nem megy el akkor a lányok az elkövetkező időben utálni fogják.
Délután mielőtt hazaindult volna a nővérszállóra még egyszer kezelésbe vették és megigértették vele, hogy elmegy. Ő igent mondott, de úgy gondolta, hogy amint lehet meg fog majd lógni.
Délután hiába próbált hazatelefonálni nem sikerült neki ezért úgy tervezte, hogy majd este ha hazaért a buliból majd ujra megpróbálja. Nyolc óra körül Marta jött érte. Gyalog indultak el és a lány szerint majd fölveszi őket valaki. Pár utcával arrébb nagy társaság várakozott az utcán. A lányok a legjobb formájukat próbálták hozni, de a fiúk is lezseren elegánsak voltak. Kocsikba szálltak és elindultak. A kertvárosi villa ahová megérkeztek ki volt világítva. A ház fényűzően, de izléssel volt berendezve. A házigazda mosolyogva jött eléjük, hogy üdvözölje őket. Anna érezte, hogy őt tüzetesen végigméri amitől zavarba jött, de megpróbált közömbösen nézni a férfira. A szemébe nézett és hirtelen úgy érezte őt is elvarázsolták. A férfinak gyönyörű világoskék gyöngyházfényű szeme voltAnna szorítást érzett a gyomrában és már megbánta, hogy ezt a testhezálló egyszerű fekete ruhát vette föl. A férfi megfogta a karját és mintha véletlen lenne, hogy pont őt fogja húzta be a nappaliba ahol gazdagon megrakott svédasztal várt rájuk.
- Üljetek le, egyetek igyatok. Mostantól fogva önkiszolgálás van.
A társalgás megindult, de Anna kirekesztettnek érezte magát, mert alig ismerte az ittlevőket és azt sem tudta követni, hogy miről beszélnek. Alig evett egy pár falatot mikor Tom poharat nyomott a kezébe.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.24 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 vakon53 2016. 02. 13. szombat 14:15
Minden elismerésem,nagyon szépet írtál.
#7 listike 2015. 05. 5. kedd 18:57
Nagyon yzép befejezés.
#6 A57L 2014. 08. 29. péntek 07:34
Jó élvezetes történet.
#5 csuba 2010. 12. 13. hétfő 18:38
Nagyon szép!
#4 imi 2007. 03. 31. szombat 21:56
Nagyonszép!
#3 Janipapa 2007. 03. 30. péntek 19:56
Végre egy történet, ami nem csöpög a szextől, hanem van benne szép emberi érzés is, gond is, megoldás is. Gratu! Maxi. pontszám.
#2 ken 2007. 03. 30. péntek 02:16
Minden elismerésem,nagyon szépet írtál.
#1 Törté-Net 2007. 03. 30. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?