A+ A-

Söröző

Tegnap munka után kicsit magányosnak éreztem magam és beugrottam kedvenc kocsmámba, hátha találkozom a haverokkal és elütjük az időt egy kis beszélgetéssel. De nem volt senki az ismerősök közül, csak a bárpultos nő vele pedig már mindenről beszélgettünk korábban, amiről lehetett, úgyhogy nem túl sok témánk volt. Mindenesetre úgy döntöttem, hogy maradok egy kis ideig, hátha betér valami ismerős. Addig is unicumot meg jó kis sört iszogattam. Úgy este 7 óra felé azon vettem észre magam, hogy az ital kezd megártani egy kicsit, de hazamenni csak nem akaródzott. Elhatároztam, hogy megnézem, hogy otthon van - e egyik közelben lakó barátnőm, akivel csak ritkán találkozunk, többnyire email - ben tartjuk a kapcsolatot, külön utakon járunk és nem nagyon van időnk a személyes találkozásra. A lányról tudtam, hogy kb. két hete új barátja van, aki ráadásul fiatalabb nála és együtt járnak moziba, órákat dumálnak telefonon. Egy szó, mint száz úgy gondoltam, hogy megnézem, hogy otthon van - e, aztán ha igen és nem dob ki valami indokkal, akkor egy jót dumálunk. Vettem a kocsmában egy üveg italt, meg a betérő virágáruslánytól egy szál rózsát és elindultam a lány lakása felé. A kapun egy másik lakó, aki épp jött ki beengedett a lépcsőházba, úgyhogy nem kellett a kaputelefonon sem csöngetnem. Felérve a harmadikra, kopogtattam az ajtaján. A lány ajtót nyitott, egy szál törölközőt tartott maga elé. Gyönyörű, hosszú, göndör fekete haja vizesen terült a hátára. Látszott, hogy most ugrott ki a zuhany alól. Mosolyogva, de kicsit zavarban üdvözölt, betessékelt, mondta, hogy üljek le a szobában, rögtön jön. Én leültem, nem telt bele 5 perc, megjelent egy fürdőköpenybe öltözve, nagyjából száraz hajjal.
- Szia, hát te meg mit keresel itt, ahol a madár sem jár? - kérdezte
Elmondtam neki, hogy nagyon egyedül éreztem magam és, vágytam rá, hogy valakivel beszélgethessek és mivel ő lakik itt a közelben, ezért mentem fel hozzá.
- Mi a baj? - kérdezte
- Semmi baj, csak nagyon magányosnak érzem magam és beszélnem kell valakivel - mondtam.
- Én most épp el akartam menni itthonról - mondta.
- A barátodhoz? - kérdeztem.
- Nem, ő nem ér rá ma, egy barátnőmet gondoltam meglátogatni.
- Hoztam egy kis italt, eliszogathatnánk itt nálad és áthívhatnád a barátnődet is, ha gondolod. - mondtam reménykedve.
- Ő biztosan nem jönne át, de még egy órát ráérek, ha gondolod iszogassunk és beszélgessünk. - mondta.
Töltöttem az italból és elkezdtünk beszélgetni. A kanapén ültünk, ő lábait behajlítva felrakta a kanapéra. Beszélgetés közben észrevétlenül a fürdőköpeny felső része is szétcsúszott mellein, bepillantást engedve gyönyörű, formás és kemény domborulataihoz. Nem tudtam megállni, hogy pillantásaim időnként ne ezekre a domborulatokra, vagy csodálatos hosszú és meztelen combjaira essenek. Ezt valószínűleg ő is észrevehette, mert megjegyezte: Mikor voltál nővel utoljára? A szemeid szinte felfalnak engem.
- Hát ezen a héten nem voltam még senkivel, feleltem. És be kell vallanom, hogy nagyon izgató vagy ebben a fürdőköpenyben, úgyhogy, ha nem tudnám, hogy barátod van, bizony hevesen udvarolni kezdenék. - válaszoltam.
- Hát bizony én most tabu vagyok, mert nagyon jól megvagyunk a sráccal és nem szeretném elszúrni a dolgot egy kalanddal. - mondta, de gyönyörű szemeiből közben mosoly és kacérság áradt.
Ebben a pillanatban megcsörrent a telefon. A telefon a panellakás előszobájában volt, úgyhogy a lány felugrott és kiment az előszobába. A beszélgetés általam hallott részéből megállapítottam, hogy a barátja hívta. Vagy öt percet vártam, hogy visszatérjen a szobába, de a beszélgetés úgy alakult, hogy éreztem, hogy nem egyhamar fog befejeződni. Szerelmes szavakat suttogtak egymásnak a telefonba és arról beszéltek, hogy mennyire hiányoznak egymásnak.
Józanul ilyet véletlenül sem csinálnék, de az ital hatása alatt úgy éreztem, hogy úgy tudnám legjobban a beszélgetés befejezésére bírni, ha kimegyek hozzá az előszobába és tudtára hozom, hogy mindent hallok. Így is tettem. Ott ült törökülésben az előszoba linóleum padlóján, gyönyörű, göndör fekete haja a fenekéig beborította fehér pflanell fürdőköpenyét. Mikor meghallotta, hogy odalépek mellé, rám nézett, és kezével intett, hogy bocs, még türelem, de ő most még egy kicsit beszél, majd utána foglalkozik velem. Erre én szintén törökülésben odaültem a háta mögé és hallgattam, hogy miről beszélgetnek. Továbbra is azt ecsetelték egymásnak, hogy mennyire jó lenne, ha a másik most éppen ott lenne és, ha együtt lehetnének. közben én a lány gyönyörű haját néztem és nem tudtam megállni, hogy hozzá ne érjek.
Elkezdtem a haját simogatni, játszadoztam a hajával. Először kicsit idegesen, de azért némi cinkos vigyorral a szemében hátranézett és játékosan a kezem felé ütött, hogy hagyjam abba, de a tekintetében az látszott, hogy a dolog nincs ellenére, csak éppen ne most, miközben a barátjával beszélget a telefonon.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.43 pont (37 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 feherfabia 2015. 09. 12. szombat 10:11
Nagyon izgalmas!
#3 A57L 2014. 10. 4. szombat 06:44
Egész jó lett.
#2 genius33 2013. 03. 26. kedd 08:58
Nekem tetszett smile
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?