A+ A-

A masszázs

Előzmények:
Iwiw, "véletlen" kattintás, "nem te vagy az a lány, akivel..." kezdetű mondat, majd: "ha már így alakult, nem lenne kedved mégis..." folytatás...
A lány belemegy, így leveleznek. Sokat, sok mindenről.
A fiú külföldön, a lány Magyarországon, a fiú csak pár napra utazik haza...
A fiú...
A masszázs...
A hasadon fekszel, a testedet mindössze egy törülköző takarja a feneked tájékán. Nyugodt vagy, annak ellenére is, hogy igazából nem ismersz. Csak egy kép voltam neked a monitorodon, egy-egy kedves, néhol vicces sor, és mindez kiegészítve a képzeleteddel. Élőben soha nem láttál még, mégis most nyugodt vagy. Nem tudod, hogy lehet, de megbízol bennem.
A szemeid lehunyva, a tested ellazulva. Nem mozdulsz. Csodálkozol, mi történik, miért nem érek már hozzád, de a fejed nem mozdítod, nem emeled fel, hogy megnézd, mi történik. Csak fekszel, és nem gondolsz nagyon semmire. Talán nem is mersz, hisz beengedtél a lakásodba egy idegent, gyakorlatilag meztelen vagy, csak egy törülköző és egy falatnyi bugyi takarja a tested, így inkább nem gondolkozol, most már úgyis késő lenne... így hát nyugodt vagy, kikapcsolod az agyad és csak abban bízol, hogy mindaz mit reméltél most valóra válik, és tényleg egy igen kellemes masszázsban lesz részed.
De még mindig nem érzel semmit. Most már kezded furcsállani, de még mindig nincs energiád "utánanézni", hogy mi az oka ennek.
Ekkor hirtelen, szinte a semmiből megérzed a kezeimet a válladon. Kellemesen meleg az olaj amivel sikamlóssá tettem a kezeimet, nem borzongsz össze alatta. Egy pillanatra végigfut a hátadon a hideg, de ez a jóleső megnyugvás miatt van. Elkezdődött... ha eddig nyugodt voltál, most még inkább azzá válsz, nem gondolkodsz, nem ábrándozol, csak létezel...
A kezeim lassú tempóban korbácsolják a benned szunnyadó vágyakat. Nem erősen, de mégse puhán simítom végig a bőrödet. Ahogy a kezem a derekad felé halad, halk szusszanás hagyja el a szádat. A derekat mindenki kifelejti, ha masszázsról van szó, csak a hátra és a vállakra koncentrálnak. De én nem, és te ezt azzal a szusszanással veszed tudomásul. A derekadnál hosszan elidőzök, a kezeim erősebben gyúrják már a kényeztetésre oly régen kiéhezett testedet. Ahogy egy-egy simításnál az ujjaim befutnak a törülköző alá, megérintve a fenekedet is, még mélyebbet sóhajtasz, mintegy észrevétlenül jelezve, hogy milyen jól esik, beszélni nem akarsz, megmozdulni talán nem is tudsz, de mégis a tudtomra adod, hogy élvezed, ami történik...
A derekad felöl én azonban felfelé haladok, melyet talán kissé csalódottan veszel tudomásul, azonban ahogy a kezeim két oldalt a bordáidon siklanak végig, hamar elfelejted az előzményeket. Ösztönösen összerándul a tested egy picit, ahogy a melleid felett haladnak el a kezeim, végigfutva egészen a válladig, majd le a kezeiden az ujjaidig. Megszorítanád az ujjaim ahogy befutnak a te ujjaid közé, de nincs időd megtenni, már futnak is vissza a nyakad felé. Ott megállnak, és a kulcscsontod felé veszik az irányt. Ezt már te se bírod ki mozdulatlanul, és árnyalatnyit megemeled a felsőtested, hogy még több teret adhass a kezeimnek. Elérem a kulcscsontodat, és oldalirányba húzom a kezeimet, hogy a deltaizmod belefekszik a tenyereimbe alulról. Ekkor megállok, és lassan, de nagyon határozottan húzni kezdem a vállaidat hátrafelé, a gerinced vonalához. Ezzel megfeszülnek a mellizmaid, ami igen fura, mégis kellemes érzéseket kelt benned.
Amikor a feszítés csúcsán vagyok, megtartom a vállaidat egy pillanatra, nem túl sokáig. Lassan engedem vissza őket, és finoman, szinte már simogatva mozdítom kezeim, mintha nem is akarnának eljönni onnan. Újra a tested középvonala felé húzom a kezeim, és mintegy véletlenül megérintem a melleid felső részét... észreveszem, ahogy megrezzen a tested, és bár te nem látod, egy hamiskás mosollyal nyugtázom.
Te egyre nyugtalanabb vagy, érzem rajtad, érzem, ahogy egyre inkább mozgolódsz, de nem bánom, mert így kell lennie.
Ekkor a nyakadat kezdem masszírozni, nem törődve azzal, hogy az olajos kezeimmel a hajadat is összekenem. Sőt, kifejezetten beletúrok a hajadba is, a tarkódat, az occiput tájékát mintegy karmolva kényeztetem. Te ösztönösen lefelé hajtod a fejed, mintha bólogatnál. Így még jobban hozzáférek a tarkódhoz, be tudok hatolni a hajkoronádba, és öt ujjal tudom folytatni a kényeztetésedet. Te most kifejezetten jól hallhatóan nyögsz fel a gyönyörtől, ahogy a másik kezem is bevetve már csak a fejedet masszírozom, mélyen beletúrva a hajadba, két oldalt karcolva a fejbőrödet, a tenyerembe fektetve, majd finoman simogatva...
Egyre hangosabban veszed a levegőt, egyre mélyebbeket lélegzel, de még mindig nem mozdulsz. Talán nem tudsz, talán nem akarsz még, nem tudom, de nekem ez így tökéletesen megfelel. Én uralom a helyzetet, én irányítom az eseményeket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.59 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 feherfabia 2015. 02. 7. szombat 07:14
Nagyon jó!
#2 bikmakk 2011. 09. 20. kedd 15:03
Méghogy 5-ös? Nagyon jó, 10! Várom a folytatást!
#1 Törté-Net 2007. 03. 6. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?