A+ A-

Eljegyzés

Amit most elmesélek nektek, egy olyan kapcsolatban történt, történik meg hol a távolság és a körülmények miatt nagyon erősnek kell lennie a szerelemnek, hogy kibírja amíg többet tudunk találkozni illetve mindig együtt lehetünk. Kapcsolatunk kb. négy éve kezdődött. Egy év után megszakadt, sok minden történt. Miattam. De a kapcsolatot tartottuk egymással, és most újra együtt vagyunk. Elmondhatom, szerelmes vagyok és ez az igazi szerelem.
Hetente, kéthetente tudunk találkozni egy éjszakára. Miért csak egy? Mert van egy kisfia, akit együtt nevel az apjával, de nincsenek együtt. Igen, Ő alapjáraton heteroszexuális, csak én bolondítottam meg. Az apuka elutazik, én tudok menni.
2007. január első hetében is ott voltam. Ő vacsorát készített nekem, én meg egy üveg tokaji aszút vittem és ajándékot. Mikor megérkeztem átöleltem, s viszont, majd megcsókoltam. Sokszor:) Vacsoráztunk, majd a bor és a hangulatos fény mellett beszélgettünk ölelések, csókok megszakításával. Aztán odafordultam hozzá és megkértem figyeljen rám, mert komoly dolgot szeretnék mondani. Ne tudjátok meg mit zagyváltam:) magamban elképzeltem, végig gondoltam hogy és mit fogok mondani, de mire odakerült a sor leblokkoltam. Szegény nem tudta mi van. Bíztatott, mondjam, beszéljük meg. Erre ránéztem, megfogtam a kezét. Elmondtam neki, mit érzek iránta, hogy Ő jelent nekem mindent, milyen szerencsés vagyok hogy a sors összehozott vele. Kérdőn nézett rám, nem értette, miért mondom el ezt neki mind és türelmetlenül várta mi lesz ebből. Elmondtam neki, hogy szeretném, ha mindig velem maradna, hozzám tartozna...
...elővettem egy kis dobozt, és megkérdeztem: "Enyém leszel örökre?"
Szívem a torkomban dobogott, míg megérkezett a válasz: "Igen!"
Nem is tudom leírni, mit éreztem, mikor kimondta.
Tenyerét felfelé fordítottam és a kezébe adtam a dobozt...
...kinyitotta és igen, gyűrű volt. Látszott rajta és éreztem, örül, boldog. Felhúztuk egymás ujjára...
...Emlékszem az első mondatra: "Ha átversz, megöllek" :)
Mosolyogtam és megcsókoltam...
...Ami utána következett maga a gyönyör...
Hosszú perceken keresztül csókoltuk egymást egyre hevesebben és szenvedélyesebben. Teste forrósága elborított, magával sodort. Úgy éreztem, sosem akarom többé elereszteni, magamhoz szorítottam. Ajkam elvált ajkától, szemébe néztem, s amit ott láttam, végtelen örömet okozott. Ő is akart. Egy pillanatig sem szakadtam el tekintetétől, miközben elkezdtük megfosztani egymást ruhadarabjainktól és a kanapétól eljutottunk az ágyig. Pajkos mosolyába beleremegett a testem; tudtam útra indultam a mennyország felé.
Az ágyra hanyatlottunk Megcsókoltam, s fülébe súgtam, vágyom rá. Felfedező útra indultunk egymás testén. Kezem és szám végigjárta testének minden porcikáját, miközben Ő megadóan tűrte. Ajkaim rátaláltak a mellbimbóira, csókolgattam, finoman nyalogattam, nyelvem körbe járt rajta. Hihetetlen volt az érzés, amikor a számban egyre keményebbé vált, hallani lehetett halk sóhaját, érezni szíve egyre gyorsabb dobogását. Ujjaim közben fáradhatatlanul járták át testét, simogattam. Éreztem, egyre nehezebben bírom visszafogni magam
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.24 pont (17 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 vakon53 2016. 02. 11. csütörtök 14:20
Rájöttél kíváncsiember?

Te nagyon de nagyon ügyesember lehetel.
#5 listike 2014. 11. 3. hétfő 06:34
Szép.
#4 papi 2013. 09. 7. szombat 10:32
Nem rossz
#3 genius33 2013. 02. 13. szerda 07:00
Szerintem akkor is jó! smile
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 19. hétfő 02:15
Ez igazábol Leszbikus történet.
#1 Törté-Net 2007. 02. 19. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?