A+ A-

Sosem élvezem

Fikció!
19 éves voltam akkor és szűz. Sok ideig tartott mire sikerült találnom egy olyan nőt, aki nem csak vonzó, de kész kielégíteni az én igényeimet. Nem voltam éppen követelőző, mi több, szolgálni akartam! Az életcélomnak tartottam, hogy kielégítsem egy gyönyörű istennő igényeit! Sikert arattam!
Az első találkozásunk alkalmával csak beszélgettünk, de másodszorra már felinvitált a lakására. Megbeszéltük, hogy az ajtón való belépésemtől számítva az Övé vagyok és még el nem enged, az is maradok. Nagyon izgatott a dolog, alig bírtam magammal. Mikor becsukódott az ajtó kiestem az időből.
- Vetkőzz le, és a ruháidat tedd a cipős-szekrény tetejére! - utasított és én boldogan engedelmeskedtem, ledobáltam a ruháimat és a farkam már kőkeménnyé vált az elkövetkezők gondolatától. Ő közben beljebb ment és letelepedett a nappaliban a kanapéra. Utánamentem amikor végeztem, ő pedig azonnal rám rivallt! - Ki engedte meg, hogy begyere? - én zavaromban nem tudtam, mit csináljak, mit vár tőlem, de visszaléptem - Irány az előtér és térdelj az ajtó elé! - én megszeppenve megfordultam és a bejárati ajtó elé térdeltem, ahogy parancsolta. A hideg kő kényelmetlen volt, de az erekcióm lankadatlan maradt. Nem tudom mennyi ideig voltam egyedül, de sokáig. Még végre hallottam az angyali hangját. - Lábhoz! - én négykézláb sétáltam be a nappaliba és térdeltem le elé. A farkam már lelankadt, de a látványára ismét keményedni kezdett. Gyönyörű barna hajú nő, neccharisnyában és necckesztyűvel, egy miniszoknya és alatta a kivillanó bugyi. Felül csak egy bármellényt viselt, alatta láthatóan nem volt melltartó, fém karabinerek fogták össze, hogy elfedje csodás idomait.
- Most az alapszabályaid. Semmit sem teszel engedély nélkül, egyedül a légzéshez van jogod, hogy Úrnőd kielégítsd minden parancsomnak engedelmeskedned kell, akkor amikor mondom és úgy, ahogy meghagyom! Ha ellenkezel csak több kínban lesz részed! Remélem megértetted, mert mostantól e szerint kell élned! - nem is gondoltam át igazán mit kér tőlem, csak bólogattam - Válaszolj!
- Igen Úrnőm! - olyan furcsa volt ezt kiejtenem, de megkönnyebbüléssel töltött el. Ő elégedetten mosolygott és négykézlábra parancsolt, úgy is tettem. Felállt és a hátam mögé lépett, majd mikor először hozzámért megbabonázott kezének selyme és ügyessége, de legfőképpen ereje. Megmarkolta a heréimet és lehúzta őket, majd egy vékony kötéllel elkötötte őket, olyan szorosan, hogy azt hittem le is tépi őket. A farkam lüktetett olyan merev volt. Hátrafeszítette azt is és felfelé húzta. Megemeltem a fenekem és felnyögtem a fájdalomtól. Úgy feszült a pöcsöm, hogy majdnem eltört, de végül megkönyörült rajtam és elengedett. A jéghideg heréim hozzáértek a combomhoz és megrémített az érzés, meg az erős zsibbadás. Visszatért és valamit ügyködött a heréim körül, nem láttam mit, nem mertem hátranézni, de éreztem, hogy megint valami köréjük kerül, kattan és a combjaimhoz feszül. Később láttam hogy ez egy olyan eszköz, ami a combjaimon hátul fut keresztbe, közepén egy lyukkal, amibe a heréim kerülnek. Csak ilyen helyzetben lehet feltenni, különben ha kinyújtom a lábaimat, húzom vele a heréim. Éreztem a mosolyt az arcán, majd a fájdalmat a heréimben, ahogy finoman egy pálcával rájuk ütött. Felkiáltottam, rettenetesen fájt, pedig alig ért hozzám. Hátranyúltam megtapintani ért e valami károsodás, de azonnal a kezemre ütött, az ujjaimat találta el és én felugrottam volna, de a herém megfeszült újabb fájdalom nyílalt belém és éreztem, megint ráüt. Fájdalmasan kiáltottam megint Ő pedig ezt rettenetesen élvezte, újabb és újabb ütések záporoztak és én előrenyúltam. A mellkasommal megérintettem a földet és a szőnyegbe próbáltam kapaszkodni, hogy elviseljem a záporozó ütéseket. Egyre erősebben és folyamatosan csapkodott, csak a fájdalmat éreztem, ahogy lüktet, remegtem egész testemben és a könnyem is kicsordult. Sírtam, de ő nem kímélt. Könyörögni kezdtem, hogy hagyja abba majd az oldalamra dőltem, hogy megszabaduljak a veréstől. Magzati pózban remegtem lenyúltam és megmarkoltam szinte eljegesedett heréimet. A tenyerem magma forróságúnak érződött. A testemen végigfutott ismét a fájdalom, meg-megrándultam. Úrnőm pedig felállt és belém rúgott, de olyan erővel, hogy azt hittem elájulok. A legrosszabb helyen talált el és az ernyedt kezeim nem tompították az ütést, mi több.
- Ki mondta, hogy végeztünk? - ripakodott megint rám, de én csak bőgtem - Te nyápic szardarab! Majd én beléd nevelem a kitartást! - azzal fölém emelkedett és visszafordított a térdeimre. A két kezemet a hátam mögött gyors mozdulatokkal szorosan összekötözte, szinte nem is jutott vér a kézfejembe olyan kegyetlenül csinálta. A körmeivel keményen megkarmolta a heréimet, miközben a testével támasztott meg. Belemarkolt a hajamba és akár egy hangszeren játszott rajtam. Minél erősebben mart bele a golyóimba én annál magasabb hangot adtam ki. Mintha dallamra próbált volna fogni, de megint könyörögni kezdtem.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.5 pont (14 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 cscsu50 2018. 08. 11. szombat 06:40
túl durva
#5 papi 2014. 03. 24. hétfő 21:34
Nem rossz
#4 A57L 2014. 02. 14. péntek 05:27
Egész jó.
#3 Anyád 2007. 02. 16. péntek 13:44
Azért a csaj is hülye, ha nem kell neki a fasz, csak elég, ha nyalogatják.
#2 Én 2007. 02. 16. péntek 08:20
Hát egy dugást azért megérdemelt volna.
#1 Törté-Net 2007. 02. 16. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?