A+ A-

Egy hosszú nap örömei

Újabban nagyon sokat dolgozom. A cégnél rengeteg a munka, és a főnököm is rám szállt. Folytonosan, ha bármi gondja van, engem kér meg, így sokszor adódik, hogy még plusz órázom is. Ha esetleg meg haza találok, akkor rögtön beesek az ágyba, és alszom. Barátom, már sokszor kérlelt, hagyjam ott a munkámat, de nekem meg ezek ellenére nagyon tetszik, így mindig valami ürüggyel kitérek a téma elől. Egyik nap, csodával határos módon előbb végeztem a munkával. Persze nem csoda volt csak nem volt áram, és így minden munka megszűnt létezni, így kénytelen volt a főnők mindenkit elengedni haza. Gondoltam magamban, legalább kipihenhettem magam egy kicsit, és még a barátomat is meglephetem egy vacsival. Előbb haza akartam ugrani, hogy lepakoljak. Mikor beléptem az ajtón, majdnem pofára estem. A barátom ott állt a gáztűzhely előtt és főzött valamit, aminek isteni illata volt.
Hát igencsak meglepődtem, és meg is kérdeztem tőle, hogy mit keress ő itthon ilyenkor?
Mire elmondta, hogy a főnőknek jó napja volt, mivel a barátnője ebédnél igent mondott a leánykérésre, így mindenkit haza engedett.
Mikor én is elmondtam, mivolt mondta hogy lassan kész a kaja.
Időközben kiderült, hogy a finom illatú kajából milánói lesz. Nem volt ellenemre, eléggé szeretem. Barátom a szósz ízesítésével volt elfoglalva, így nem láthatta, hogy a háta mögött én, hogy csorgatom utána a nyálam. Néztem a feszes popsiját, és irtó szenvedélyes dolgok jutottak az eszembe. Olyan dolgok, amit egy jó kislány csak sötétben csinál. De időközben elkészült a vacsi, így miután elfogyasztottuk a nagyon jól sikerült kaját, barátom felajánlotta, elmosogat, mivel biztos fáradt vagyok. Nem ellenkeztem, mivel tényleg az voltam. Ő neki állt a mosogatásnak, én meg egy kis idő után a háta mögé lopóztam, majd a karjaimat a dereka köré fontam, és a simogattam a pólón keresztül. Elkezdett kuncogni, és mondta várjak egy kicsit, mindjárt befejezi. De én türelmetlen voltam, és rögtön akartam őt.
Így a kezemet elkezdtem lassan a combján végig futatni, majd vissza egészen fel a mellkasáig. Meggyorsult légzéséből arra következtettem, hogy élvezi, amit csinálok. Majd a mellkasáról elkezdtem lejjebb csúsztatni a kezem, egészen a már meredező hímtagjáig. Először csak az újamat húztam végig rajta, mire az ajkát egy apró nyögés hagyta el. Lehúztam a sliccét és betettem a kezemet, és izgattam. Simogattam fel-le, közben a fülét csókolgattam apró kéjes nyögésekkel társítva. Már egyáltalán nem koncentrált a mosogatásra, hanem inkább - a fejét hátravetve - a kezeivel a seggemet markolászta.
A fülébe suttogtam, hogy már nagyon szeretném a számban érezni, és izgatni.
Erre ő megfordult mélyen a szemembe nézett, és egy hosszú csók után a számba lehelte, hogy kíván engem. Egy gyors mozdulattal levettem a felsőjét és már haladtam is lefele, apró csókokkal borítva be a teste minden részét. Majd elértem a férfiasságához.
Először csak alsóján keresztül dörgöltem oda az arcom, de később mikor levettem, apró puszikra váltottam fel. Majd a makkját a nyelvem hegyével óvatosan elkezdtem körözni. Nyögései tudtomra adták, hogy igencsak élvezi, amit csinálok, és tudtam, többet akar.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.88 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 papi 2014. 06. 13. péntek 12:46
Gagyi
#2 senki 2007. 02. 13. kedd 14:07
unalmas
#1 Törté-Net 2007. 02. 13. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?