A+ A-

Az én kis Szerelmem

Idén áprilisban nagyon beteg lettem. Unatkoztam, egy hétre kiírtak. Végül ráfanyalodtam a chatre... tudom sokan mit gondolnak róla, én is ugyanazt gondoltam. De belém lépett egy srác és elkezdtünk beszélgetni. Csomót nevettem, jó fejnek tűnt. Aztán MSN címet is cseréltünk és azon vettem észre magam, hogy napok és hetek óta csak vele beszélek. Lenyűgözött, annyira szabad volt és mindent megtehetett, ráadásul fekete hajához, fekete szempár és barna bőr tartozott. Tipikus olasz pasi... Elmesélte, hogy rengeteg csajjal volt már és egyiket sem szerette. Csak kefélt egészen idáig, 19 éves koráig. Aztán egy este szerelmet vallott nekem, amit képtelenségnek tartottam, hiszen még nem is látott, de amióta beszéltünk bennem is megmozdult valami...
Sokszor hívott és elmondta, hogy szeret, rengeteget beszéltünk, de a távolság miatt nem tudtunk találkozni. Idén nyáron viszont barátokkal terveztünk egy kis kiruccanást a Balatonra. Mondtam neki is, hogy hol leszünk és biztosított arról, hogy ő is ott lesz.
Végül eljött a várva várt nap és ott ültünk Siófokon egy kis kávézóban barátokkal. Élveztük az életet, nevettünk, beszélgettünk...
Egyszer csak megszólalt a telefonom a már jól ismert csengéssel... Ő volt. Csak annyit mondott, hogy nézzek fel a szemközti, távolabbi asztalhoz. Mint kiderült már régóta figyelt... Felálltam és tettem néhány bizonytalan lépést felé, mire ő is elindult felém. Tökéletes teste volt, famert és fehér trikót viselt, ami csak jobban kihangsúlyozta bőrének csodálatos színét. Levette a napszemüvegét és rám mosolygott, majd elindult felém.
Én csak álltam ott, kővé váltan, aztán megállt tőlem 5 centire. Mélyen a szemembe nézett, majd az ajkaimra. Adott két puszit az arcomra, majd a számra is és átölelt.
Ekkor már magamhoz tértem és én is szorosan átöleltem. Beszippantottam illatát és becsuktam a szememet. Egész életemben egy ilyen srácra vágytam!
Aztán elköszöntem a többiektől és már kézen fogva, vidáman beszélgetve indultunk sétálni. Végig figyelmes volt, végighallgatott, csomót nevettünk.
Aztán megbeszéltük, hogy este ismét találkozunk, hiszen a közelben lesz buli az egyik helyi disco-ban.
Búcsúzásnál már többet engedett magának... tőle kaptam eddigi életem legjobb nyelves csókját.
Alaposan kicsíptem magam, végül barátnőkkel elindultunk bulizni. Már javában tartott a buli, kerestem mindenhol, de nem találtam Őt.
Gondoltam, nem tetszettem neki és hazament. De éppen egy ilyen depis pillanatomban álldogáltam a pultnál, mikor megláttam őt.
Éppen engem bámult hatalmas fekete szemeivel. Kegyetlenül jól nézett ki. Tekintete egyszerűen magához vonzott, észre se vettem, de már ott álltam vele szemben.
Átkarolt és lesmárolt, de már vadabb volt, mégis élvezetes. Harapdált is kicsit, de tetszett a dolog, szeretek játszani. Szívogattam ajkait, majd lassan végigsimítottam mellkasát, de a kezem a hasa alatt pár centivel megállt. Kacéran ránéztem, mire ő elmosolyodott és megfogta a kezem, majd elindult kifelé. Kiértünk a disco-ból és lassan a kocsijához vezetett.
Kocsival volt, a parkolóban csak ketten voltunk, amin csodálkoztam is, hiszen elég felkapott helyen voltunk. Még mindig nem szólaltunk meg, csak néztük egymást.
Végigmérte az arcom, a nyakam vonalát, a melleimet, a hasamat, a lábaimat... majd átölelt és lesmárolt, de ismét gyengéden. Finoman a motorházra tolt, ahonnan simán visszacsúszhattam volna, de ágyéka megakadályozott ebben.
Csak csókolt és csókolt, egyre vadabbul, és persze én is viszonoztam a kényeztetést. Pár perc múlva éreztem, hogy ágyékát elönti a forróság, s valami lucskosságot is éreztem a tangámban.
Erre kezeit a mellemre csúsztatta... még csak a melleimre, de én nem bántam volna, ha ott azonnal magáévá tesz. Tudta, hogy kell feltüzelni a vágyaimat.
Kívántam őt, testét végigsimogattam, kezem végül feszes fenekén pihent meg. De az ő keze a hasamon át tovább csúszott. Szoknya volt rajtam, eléggé mini, ami már réges-rég a csípőmig fel volt csúszva.
Matató ujjai végül elérték a puncimat, de csak bugyin át, egyelőre. A fülembe súgta, hogy ácsi, majd szépen visszaigazította a szoknyámat. És bevezényelt a kocsiba.
Már lüktetett a csiklóm, bizseregtem és reszkettem teljes egészemben, de ő szigorúan csak annyit mondott: Szállj be!
Durcásan a kocsiba ültem, éreztem, ahogy nedveim a combomon csorognak és nem is mertem Felé nézni, annyira kívántam. Elérkeztünk egy kis házhoz. Barátságos volt, mint kiderült ez az ő nyaralójuk volt.
Kulcsot keresett, megfogta a kezem, majd benyitott. Tök sötét volt, de a kezemet fogva vezetett tovább. Beléptünk egy szobába, de még mindig nem gyújtott villanyt.
Nem bírtam magammal, és ahogy a szemem hozzászokott a sötétséghez, jól kirajzolhatóan láttam egy ágyat... Finoman, de határozottan rálöktem, amit Ő nevetve tűrt. Felült, és kihívóan megkérdezte: Ennyi?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 Józsi39 2016. 05. 23. hétfő 00:10
8 pont
#5 vakon53 2016. 01. 3. vasárnap 14:19
rövid de nem rossz.

6 Pont!
#4 listike 2014. 04. 4. péntek 15:36
Nagyonrövid.
#3 sanyi0227 2013. 05. 3. péntek 16:49
rövid de nem rossz.
#2 MuI 2007. 10. 24. szerda 22:47
rövid és 6
#1 Törté-Net 2007. 02. 7. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?