A+ A-

Szakadt az eső

Szakadt az eső, a férjem értem jött kocsival, nem volt ernyő, vagy esőkabát nálam, és így, a munkahelyemről az udvaron átfutva, ki a kapun, gyorsan be a kocsiba, de hiába a könnyű kis nyári ruha, ami rajtam volt teljesen elázott, még a bugyim is tiszta víz lett, nem beszélve arról, hogy a selyem blúz, amit viseltem teljesen átlátszott rajtam, mivel alatta melltartót nem viseltem. A melleim kicsit kicsik, de formás kis halmok. Csurom vizesen beültem a kocsi hátsó ülésére, és szidtam az esőt. A férjem nevetgélt rajtam, és közben a blúzon keresztül átlátszó melleimet nézegette. Még ott álltunk a parkolóban, és bolondoztunk, amikor hirtelen kinyílt a jobb első ajtó, és Zoltán a munkatársam ugrott be rajta, csurom vizesen, ugye nem haragszotok , és egy darabon elvisztek, mert tökre eláztam mondta, és rám nézett. A férjem szólalt meg, persze csak gyere, elviszünk.
Zoltán még mindig hátra felé fordulva engem bámul, vagyis az átlátszó ruhámban a melleimet.
A férjem arcát látom a tükörből, vigyorog, és tetszik neki, hogy a munkatársam engem figyel.
Zoltán lassan előre fordul, a férjemre néz, és mondja neki, ahogy látom Erika is jól elázott.
Igen válaszol a férjem, leázott róla a ruha, mondom is neki, hogy jobb lenne, ha levetné, mert majd jól megfázik, és már akkor indultunk ki a parkolóból.
Persze - mondom Én, közben azon gondolkodom, hogy nem is olyan rossz ötlet, Zoltán, aki egy emelettel feljebb dolgozik, mint a cég orvos pszichológusa, Én már többször is nézegettem a srácot, és mind jobban tetszett. Zoltán megint hátra néz, pedig nagyon kell vigyázni, mert nagyon alattomos dolog a megfázás, nem szabad vele viccelni mondta.
Hatalmas forgalom lett a városban mindenki siet a szakadó esőben, csak lassan megyünk.
És neked szabad viccelni kérdezem Zoltánt, Te ugyan úgy eláztál, mint Én, mondom neki, Te miért nem vetkőzöl.
Erre Zoltán azt mondja, mert itt elöl kicsi a hely, és nem tudna levetkőzni, de ott hátul, ahol Én ülők ott le lehetne, és mert Ő engem félt nagyon, mert, hogy Én milyen szép vagyok, és mekkora kár lenne értem, ha megfáznák.
A férjem idáig csak nevetgélt a dolgon, de most megszólat, Zoli mássz már hátra a hátsó ülésre, és tényleg vessétek le a vizes ruháitokat, mert akkora a forgalom meg úgy szakad az eső, hogy nem mostanában érünk haza.
Csend lett, Zoltán nem tudott megszólalni, a férjemre nézett az meg rá, nem mi lesz már, mondta neki a férjem, és oldalba ütötte.
Én csendbe voltam nem szóltam semmit, megdöbbenve hallgattam a férjem, csodálkoztam, csak nem a fejembe lát, hogy tetszik nekem ez a pasi?
Zoltán rám nézett, Én rámosolyogtam zavaromban, és Ő megfogta az ülés háttámláját, eldöntötte, és odamászott mellém.
Na vetkőzni kiabált házra a férjem, és közben megigazította a visszapillantót, hogy lásson bennünket.
Mind a ketten elkezdtünk levetkőzni. Én a hátsó ablakba raktam a ruháimat, Zoltán meg az első ülésre.
Pár perc múlva Én egy bugyiban, Zoltán meg egy alsóban ültünk a hátsó ülésen. Zolinak majd kiestek a szemei úgy nézett, na persze kihasználva az alkalmat, és is megnézegettem a formás alakját.
A kocsiban ment a fűtés, fázni nem fáztunk, és valóban kényelmesebb volt, mint a vizes ruhában, és nem beszélve arról, hogy érdekesebb is.
Nagyon szerettem volna megsimogatni megfogni Zoltánt, láttam az alsójában a farka már szinte kiszakítja a nadrág elejét úgy áll.
A helyzetet a férjem oldotta meg ismét, mert azt mondta nekem, Erika nézd már meg, hogy Zoltán gatyája nem e vizes, mert akkor vegye csak le nyugodtan.
Mind a hárman elkezdtünk nevetni, és Én akkor odanyúltam az ölébe, és úgy alsónadrágon keresztül megmarkoltam a farkát, és mondtam, hogy nagyon vizes rajta, és már húztam is le róla, a merev farka előugrott a gatyájából, és Én csak most láttam, hogy milyen vastag szép szerszám.
Lehúztam róla az alsóját, és Én is levetettem a bugyimat, mondván, hogy az is vizes, és visszatettem a kezem Zoltán farkára, és elkezdtem játszani vele. Zoltán felém fordult, nem törődve a férjemmel, és smárolni kezdtünk, és közben járt a keze rajtam, fogdosta a melleimet, simogatta a puncimat.
Már Én sem törődtem a férjemmel, összeölelkezve simogattuk egymást, és közben smároltunk a hátsó ülésen.
Már teljesen be voltam indulva a puncim már tüzelt, belenéztem a tükörbe, és láttam, hogy a férjem vezetés közben folyamatosan figyel bennünket. Zoltánt nekinyomtam a hátsó ülésnek, és lassan a mellén lefelé csúsztattam a fejem, és közben a férjem figyeltem, ahogy nézi-e, és lassan lecsúsztam az ölébe, és elkezdtem nyalni a felágaskodó farkát, majd lassan beeresztettem az ajkaim közé, és elkezdtem szopni. Zoltán elernyedt, és közben simogatta a hátam a fejem.
Mélyen a számba eresztettem Zoltán farkát, és nagyokat szoptam rajta, közben megérkeztünk hozzánk, és a férjem beállt a kocsival a garázsba. Automata garázsajtó, vagyis távirányítóval működik, így nem kellet kiszállnia közben.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.91 pont (98 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#18 vakon53 2016. 03. 30. szerda 16:38
Nemsemmi!
#17 A57L 2013. 10. 21. hétfő 04:27
Nagyon jó.
#16 papi 2013. 07. 31. szerda 10:01
Egész jó
#15 gedeon 2010. 05. 31. hétfő 09:22
koko, írd le, milyen volt ?
#14 koko 2010. 05. 13. csütörtök 11:04
Én is szopattam már házaspárt, baró :D
#13 maci50 2009. 09. 23. szerda 09:12
vivi Én voltam :D
#12 danics 2009. 09. 23. szerda 09:12
szeretem ezeket a történeteket,
#11 maci50 2009. 09. 23. szerda 09:09
vivi Én voltam :D
#10 vivi 2007. 08. 15. szerda 14:35
Én egy buliban jártam igy, a sráccal keféltem, odajott egy másik pasi, és a barátom szájába rakta közben a farkát. teljesen ledöbbentett, és akkorát élveztem ....
#9 Süni 2007. 08. 1. szerda 20:01
Szuper, jöhet a folytatás.
#8 barackvirág 2007. 07. 23. hétfő 12:44
klassz, imádom az ilyen férjeket, az én férjem is ilyen..
#7 CSörgösCSoki 2007. 02. 10. szombat 20:21
hmm én biztos hülyére vertem volna fejét :D meg nem is tetszett a történet... :) maradi vaok :))))
#6 aladin 2007. 02. 6. kedd 15:58
Nekem nagyon tetszett! Folytatás?
#5 Hazina András 2007. 02. 6. kedd 09:55
Nagyon Jó
#4 Pavlov 2007. 02. 5. hétfő 17:20
Hát a párbeszédek így nagyon gyengék. Meg a helyesírás. Élvezhetetlenné teszi a történetet.
#3 Ati 2007. 02. 5. hétfő 15:27
Nekem a történet tetszett. folytasd!
#2 Cave 2007. 02. 4. vasárnap 08:45
Az ötlet nem volt rossz, de a párbeszédek ebben a formában nem igazán működtek,a 80-as évek alámondásos pornófilmjeit idézték.
#1 Törté-Net 2007. 02. 4. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?