A+ A-

Magdi az anyósjelölt

Már több éve együtt vagyunk a barátnőmmel. Igazán nagy szerelem volt az elején, hatalmas érzelmekkel, és szenvedéllyel, ami mára szeretetté fakult, de még így is harmonikus és boldog a kapcsolatunk.
Nem volt mindig felhőtlen a dolog, tavaly nyáron történt meg, hogy egy hatalmas veszekedés után arra kért; tartsunk egy kis szünetet. Nem igazán voltam oda az ötletért, mondhatnám úgy is, hogy nagyon kiborultam. Másnap el is utazott a nagybátyjáékhoz, mondván, hogy így sokkal könnyebb lesz nekem is, és neki is, ha nem futunk össze, még véletlenül sem.
Mondanom sem kell teljesen kiborultam, iszonyatosan sajnáltam magam. Az este folyamán a barátaim vigasztalása mellett jólesett az a pálinka is, amit közben fogyasztottunk. Szinte már sikerült elfelejtenem a bánatomat, amikor a barátnőm anyja felhívott; mondván hallotta mi történt, és ha van kedvem beszélni róla menjek át nyugodtan.
Magdi (az anyja) 38 éves, nagyon fiatalos és jó fej nő, mindig is barátként kezelt és nagyon jóban vagyunk a mai napig is. Annak ellenére, hogy nem kimondottan jó nő, mégis van benne valami kihívó. A férjétől már régen elváltak de mindig voltak pasijai, és nem egyszer voltam már fültanúja hangos szeretkezéseinek. Mindig is kívánatosnak tartottam, és sokszor vertem rá a farkamat, náluk a zuhanyzóban rá gondolva.
Este miután hazaért felhívott. Addigra már sikerült annyira eláznom, hogy nem igazán érdekelt a szerelmi bánatom. Miután fölmentem hozzájuk és kiveséztük a problémámat már elég fáradt voltam, amire lehet, hogy az alkohol is rásegített. Magdi felajánlotta, hogy alhatok akár náluk is. Nem -nem -szabadkoztam -inkább hazamennék. Ahogy gondolod-hagyta rám és kiment valamiért a konyhába.
Mire visszaért természetesen sikerült elaludnom, ráadásul pont az Ő ágyán.
Innentől képszakadás. A következő dolog, amire feleszméltem, hogy iszonyatosan kell pisilnem. Meglepődve figyeltem föl rá, hogy Magdi békésen alszik mellettem a hatalmas franciaágyon. Nem zavartatta magát, hiszen gigantikus ágy és akár 4 ember is kényelmesen alhat rajta.
Óvatosan lemásztam és kiosontam a vécére, igyekeztem minél halkabban megoldani, hiszen tudtam, hogy fáradt.
Visszafele gondolkoztam ugyan, hogy hazamegyek, vagy inkább a barátnőm szobájában alszom, de valamiért mégis inkább Magdi mellé feküdtem vissza. Levetkőztem csak egy boxeralsó és a pólóm maradt rajtam.
Elaludtam, és mikor fölriadtam azt láttam, hogy Magdi oldalán fekve szorosan mellettem van, nagy kemény segge pedig a farkamhoz simul. Úgy láttam mélyen alszik, és nem zavarja a közelségem. Éreztem a seggét és azt is, ahogy a farkam lassan merevedik. Nem akartam mellette fekve kiverni, úgyhogy inkább elkezdtem föl-le mozogni mögötte. A faszom fájdalmasan meredt előre és hihetetlenül fölizgatott az egész helyzet. Egyszer kétszer még löktem egy picit a farkamon, aztán inkább jobb a békesség alapon hátrébb húzódtam, hogy aludni próbáljak.
Ekkor szinte mennydörgésként hatottak az Magdi szájából elhangzó váratlan szavak: -Ne hagyd abba!!
Több sem kellett. Újra mögé bújtam és elkezdtem föl-le mozogni. Egyszer csak hátranyúlt, benyúlt a boxerembe és elkezdte masszírozni a farkam. Ezen felbátorodva Én is elkezdtem fölfedezni a testét, elsőnek a melleit. Nagyon jó érzés volt gyömöszölni hatalmas kemény melleit, miközben Ő verte a faszom. Egyszer csak megfordult levette a hálóingjét és megláthattam gyönyörű melleit, adott egy nagy nyálas csókot és a számhoz tolta a csöcseit. Falánk módon nyaltam a cicijét, harapdáltam a mellbimbóját, hihetetlenül izgató volt az egész szituáció. -Nem akarsz kinyalni?- kérdezte, én pedig válasz helyett hátradöntöttem és lehúztam a tangáját. Elém tárult gyönyörű húsos csupasz pinája, amibe egyből belenyaltam. Nagyon élvezte a dolgot és elkezdte izgatni saját melleit. Mikor már kellően lucskos volt bevezettem az ujjamat rózsaszínű lyukába. Rángatózni, és egyre hangosabban nyögdécselni kezdett. A punci mellett nyaltam szűk popsiját is, ami nem volt ellenére, sőt tolta a seggét a számhoz.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.21 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 07. 3. kedd 23:20
egynek elmegy
#11 Andreas6 2017. 12. 14. csütörtök 07:18
Tisztálkodás nélkül seggből szájba? Egészségére!
#10 vakon53 2016. 02. 24. szerda 17:36
Mi a feleségemmel 8 pontot adunk.
#9 feherfabia 2014. 12. 13. szombat 06:56
6P
#8 listike 2014. 01. 29. szerda 14:30
Kicsit elcsépelt.
#7 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:51
Nagyon jó.
#6 papi 2013. 06. 4. kedd 05:17
Kicsit lehetnél fantázia dúsabb is.
#5 v-ir-a 2012. 04. 4. szerda 19:12
gyenge...és igazat adok Novák Jánosnak az analis szex nem ilyen 1xű, hogy egy kis nyál és puff belököm, és ennyi smile
#4 Novák János 2007. 02. 2. péntek 07:52
A fojt, az folyt . Ezekre is illene figyelni (nem tudja bekapcsolni a helyesírás ellenőrzését ?
Azonkivül ez az ember análisan életében nem közösült még , akkor nem így írná le. Aki ezt már csinálta és csinálja tudja miért írom.Gyengécske.Ráadásul a történet szerintem nem családi , hanem hetero besorolás , úgynis egy barátnő anyja mítől is része a családomnak ? Ha csak nem Ádámról , Éváról, az persze más .
#3 Novák János 2007. 02. 2. péntek 07:44
Hogy ha az anya 38 éves , hány éves lehet a barátnő akivel TÖBB ÉVE EGYÜTT van. Azért ilyenekre figyelni kéne.
#2 Kiváncsi ember 2007. 02. 1. csütörtök 08:30
Mint ha már olvastam volna.Sót biztos vagyok benne, hogy volt már.
#1 Törté-Net 2007. 02. 1. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?