A+ A-

Spanyolországi nyaralás

A munkahelyem szervezésében egy nagyon jó lehetőség kínálkozott még az előző év tavaszán, mivel az egyik jó nevű utazási iroda nagyon jutányos áron kínált spanyolországi utakat. Ehhez csak annyit kellet tenni, hogy a költségek felét jelentkezéskor már előre be kellett fizetni. A feleségemmel Andival azonnal éltünk a lehetőséggel. Vidékről is több kollégánk jelentkezett, így egy héten belül elkeltek a helyek. Spanyolországban még nem jártunk, így még fokozottabb várakozással teltek a napok.
Az utazás napján késő délutánra volt kitűzve a találkozó az utazási iroda helyi képviselete elé. A gyors adategyeztetés és egyéb formaságok után a buszon mindenki elfoglalta a számára kijelölt helyet és már indultunk is. Magyar területen csak egy megálló volt tervezve egy határközeli városban, ahol csatlakozott hozzánk a többi utastársunk is. Egy igazán vidám társaság jött össze, ráadásul sok fiatallal.
A délutáni órákban ékeztünk le a tengerpartra. A bejelentkezéssel kapcsolatos formaságok és egy rövid tájékoztató után mindenki elindult a szobája felé. Már a buszon feltűnt nekünk az a két nagyon csinos Győrben felszálló fiatal lány, akik a közvetlenül mellettünk lévő szobát kapták meg. Az egyik lány egy kicsit alacsonyabb volt, mint a másik, szemüveget viselt és igazán bájos kis teremtés volt, szinte mindig mosolygott. Gyors bemutatkozást követően kiderült Boginak hívták a kis mosolygóst, a barátnőjét pedig Edinának. Kipakoltuk a ruháinkat, gyorsan átöltöztünk és már indultunk is a partra.
A nap nagyon melegen tűzött, igazán jól esett a hűs tengerbe elmerülni. Egy jó darabig élveztük a vizet, majd kisétáltunk a partra. Addig nem is nagyon néztünk körül teljesen lefoglalt minket a tenger. Észre sem vettük, hogy a szálloda strandját egy szikla nyúlvány szelte ketté. Kíváncsiságból átsétáltunk a másik oldalra, és ahogy azt egy táblával már előre jelezték - legnagyobb örömünkre - ezen a részen leginkább nudisták tartózkodtak. Andival azonnal kinéztünk magunknak egy jó helyet, ledobtuk a fürdőruhánkat és átadtuk magunkat az édes pihenésnek.
Nemsokára arra lettünk figyelmesek, hogy a szomszédaink is előbukkantak a sziklafal mögül. Andival egy jót mosolyogtunk rajtuk, amikor meglepődve vették észre, hogy milyen területre tévedtek. Ami egyébként Bogin látszott csak igazán, lányos zavarában azonnal vissza akart fordulni. Egy rövid eszmecsere után azonban Edinának sikerül meggyőznie a barátnőjét, hogy maradjanak. Tőlünk távolabb helyezkedtek el, így még nem ismertek fel minket. Kíváncsian vártuk, hogy a csinos kis szomszédaink most mihez kezdenek. Továbbra is Edina volt a vagányabb egyszerre levette a bikini felsőjét, majd a tangája következett. Bogi eközben pedig csak egyfolytában mosolygott, szégyenlősen körbe-körbe tekingetett, nem igazán tudta eldönteni, hogy mit tegyen. Majd némi hezitálás után ő is megszabadult a felsőjétől. A formás kis barna mellei igazán jól mutattak. Természetesen egyszerre hasra vágta magát. Andival jókat mosolyogtunk a kis műsorukon.
A nap közben alaposan felhevítette a testünket így belegázoltunk a tengerbe. Vidáman pancsoltunk, jókat merültünk, majd a vízre felfeküdve lebegtünk a lágyan ringatózó tengerben. Egyszer csak a fiatal barátaink is elindultak a víz felé. Edina már teljesen fesztelenül mozgott, Bogi azonban láthatóan még mindig feszélyezve érezte magát. Edina megállt a parton nézelődött egy kicsit. Igazán remek teste volt. Andi amint meglátta a punciját, egyszerre megjegyezte: "Na látod! Ez igazán szép punci..
Valóban az volt. Teljesen simára borotválva, és ahogy megfordult a formás popója fölötti szép tetoválása is igen csak elnyerte a tetszésünket. Bogi eközben már egyre közelebb úszott hozzánk. Amikor megszólítottam teljesen összerezzent. Zavarában alig tudott megszólalni. Szerencséjére közben a barátnője is odaért hozzánk. Lazán beszédbe elegyedtünk. Igyekeztem a Bogi figyelmét elterelni, mindenről beszélgettünk csak a jelen helyzetet kerültük. Amikor már éreztem, hogy teljesen feloldódott megjegyeztem neki, miért nem próbálja ki, hogy milyen fürdőruha nélkül lubickolni. Egy kicsit szabadkozott, de miután Andi és Edina is mellém állt, miden bátorságát összeszedve lehúzta a bikini alsóját és lazán a csuklójára tekerte. Ezután már ment minden a maga útján. Később, ahogy elindultunk a part irányába már minden gátlását leküzdve vidáman sétált ki velünk együtt a vízből.
Menet közben felajánlottam nekik, ha van kedvük, csatlakozzanak hozzánk a parton is. Egykettőre összekapták a cuccaikat és áttelepültek hozzánk. Remek társaságnak bizonyultak. Egy idő után már csak jókat nevettünk azon, amikor felidéztük a nudista részlegre érkezésüket.
Amíg beszélgettünk, azért mindenki alaposan szemügyre vette a másikat. A lányok el voltak ragadtatva az Andi feszes hasától, formás melleitől és akkor lepődtek csak meg, amikor az életkor is tisztázásra került. Nem akarták elhinni, hogy mi már a közép korosztályhoz tartozunk.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (42 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 listike 2014. 05. 5. hétfő 14:17
Nagyon tetszett.
#4 A57L 2014. 01. 10. péntek 05:36
Nem rossz.
#3 papi 2013. 10. 31. csütörtök 10:56
Nem nagy durranás
#2 Bikmakkocska 2013. 05. 27. hétfő 20:00
Közepes, nincs benne egyediség.
#1 Törté-Net 2007. 01. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?