A+ A-

Korrepetálás

Nem olyan régen történt, alig egy éve! Nem vagyok valami elképesztő matekos, ebből kifolyólag egyszer feljött hozzánk a tanárom, aki a matek mellett még rajzot is tanított! Őt most nevezzük egyszerűen Katinak, én Peti lennék. Szóval ez egy áprilisi nap volt, kellet a gyakorlás, hogy a középiskolába magabiztos kettessel tudjak továbblépni. Ez csütörtöki nap volt, ebéd után egyből hozzánk indultunk, a sulitól két percre laktam gyalog. Nagyon nem kellett vetkőzni, mert tavasz volt, így beültünk a szobába és nekiláttunk gyakorolni. Kati a feladatokat magyarázta, én hol rá, hol a melleire vetettem tekintetem. Tudtam, hogy fontos lenne odafigyelnem, de Kati nagyon szemrevaló, friss diplomával rendelkező fiatal tanár volt.
Tudtam, hogy előbb-utóbb észreveszi, hogy figyelem a következményekbe bele se mertem gondolni. Mint kiderült félelmem nem volt alaptalan. Kb. 30 perccel később le is buktam. A szemembe nézett, és ideges hangon azt kérdezte:
-A melleimet nézed? Én zavarba jöttem, és csak dadogtam. Mire ő kacér mosoly kíséretében kijelentette:
-Igen, te a melleimet nézed.
Szégyelltem magam, a szemébe se mertem nézni, de ő odahajolt és a fülembe súgta: -Akkor csak nézd! Lassan nekiállt kigombolni a blúzát, a nagy melleken a gombok szabályosan pattogtak, nekem a szívem kezdett felcsúszni a torkomba, és éreztem, hogy ez a délután nem a tanulásról fog szólni. A blúz idővel lekerült Katáról ott állt előttem vadító bordó, csipkés melltartójában. Közelebb hajolt ás megcsókolt. Puha volt az ajka, és vágytól forró, tudtam, hogy még egy ilyen helyzet nem lesz a közeljövőben, éreztem élnem, kell a kínálkozó lehetőséggel. Nem tétováztam magamhoz, húztam, és csókolgatni kezdtem a nyakát.
Ő halkan szuszogott, ami egyre jobban felébresztette bennem a szunnyadó oroszlánt. Bal kezemmel kicsatoltam a melltartót, a jobb kezem a nyakán pihent, miközben csókolóztunk. Hanyatt feküdtem, és ő fölém ölt mintha lovagolni szeretne, de még messze voltunk a nemi érintkezéstől. A formás fenekét simogattam, idővel ő lejjebb csúszott, és kihámozott a nadrágomból. Orálisan izgatott tovább, amit nagyon élveztem, nyalogatta, gyengéden harapta makkomat. Majd ő feküdt a hátára és én használtam a nyelvem. Mikor mind a ketten eléggé felkészültünk húztam egy gumit, és nekiálltunk. Nagyon tetszett, ahogy láttam magam előtt vonaglani gyönyörű testét. Nem kapkodtunk a lakás későestig csak az enyém volt. Ez nem egy szimpla dugás volt, hanem érzéki szeretkezés oda figyeltem, hogy ne csak nekem legyen jó.
A fantáziánkat nagyon a szabadjára engedtük olyan pózokat találtunk ki, hogyha könyvet készítenének belőle, akkor a KÁMASZUTRA nem egy szimpla indiai könyv lenne, hanem egy háromkötetes egyetemi trilógia. Én nem gondoltam volna magamról, mikre vagyok képes a rendes hétköznapi pózokat csináltuk. Először elém térdelt és én hátulról tettem a magamévá. Nem voltak hirtelen mozdulatok, szépen öregesen "akcióztunk"! Nem sietett sehova igaz volt pasija, de az Irakban töltötte békefenntartó misszióját, s maximum Kati fűtöttebb, erotikusabb képeire kényeztette Marok Marcsit, szóval csak az enyém volt. Mikor nem volt kedvem mozogni akkor hanyatt vágódtam, és hagytam, hogy egy kicsit ő dolgozzon, kicsit verte, szopogatta, majd beleült. Lovagol, és egyre hevesebben zihált. A mellei között apró izzadtság cseppek jelentek meg, és ahogy, egymáshoz csapódtak olyan, hangja volt mintha a lelkes közönség vastapsát hallottam volna.
Látszott rajta, hogy már elment egy párszor, de én tudtam tartani magam nem akartam, hogy két óra alatt végezzünk. Én fáradtságnak semmi jelét nem mutattam, láttam rajta nagyon elszánt, hogy a csúcsra juttasson. Nem úgy kezelt, mint egy tanítványát inkább úgy, mint egy szeretőt. Annak ellenére, hogy soha semmi testiség nem volt közöttünk. Csak szimpla tanár - diák kapcsolat. Szóval lovagolt, és néha-néha csókot leheltünk közben egymás ajkára. Ő is fáradhatatlan volt, csak mozgott fel-le, fel-le. Ez így ment még egy darabig, majd megfordult nekem háttal. Később ő feküdt én a lábait a nyakamba vettem, és így folytatódtak tovább az események. A szeme csillogott, halkan szuszogott, és halkan mondta, hogy ővele még ezek szerint mindenki, aki eddig volt neki csak megdugta, megkefélte, és csak én szeretkezem vele.
Merthogy még senki nem volt együtt vele 3 órán keresztül (és még nem volt vége, azaz még nem volt egyikünk se maximálisan a csúcson). Úgyhogy még "dugtam, mint a lopott biciklit". Mikor az égy már kezdett kényelmetlenné válni, elindultunk a lakásban felfedezőútra. A konyhában vettünk magunkhoz némi folyadékot, és ha már adva volt a konyhaasztal megnéztük, hogy mit bír. Ő felfeküdt az asztalra én meg mögé álltam és folytattuk a félbehagyott munkát. Miközben ténykedtem, az agyam azon forgott, hogy még mi lenne ideális hely, a project méltóságteljes befejezéshez. Aztán eszembe ötlött a fürdőszoba azon belül is a mosógép mely egy Dél-Koreai energiatakarékos gyártmány volt.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.55 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 feherfabia 2015. 04. 25. szombat 05:45
Egész kellemes!
#4 A57L 2014. 08. 29. péntek 07:29
Nekem nem tetszett.
#3 listike 2014. 07. 2. szerda 14:20
Jó kis fantázia.
#2 papi 2014. 03. 25. kedd 06:13
Egész jó
#1 Törté-Net 2007. 01. 27. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?