A+ A-

Zsuzsi a szeretőjével

Zsuzsi odaért a szeretőjéhez, annak munkahelyére, meglepetés látogatásra érkezett, mert mára nem volt találka megbeszélve.
Eljött Lacihoz, mert szerette Őt, szeretett vele beszélgetni, mert a férjével nem tudott sajnos. Az irodába érve könnyed csókot lehelt a férfi ajkaira, majd leült az asztallal szemközti székre egy huncut kis mosollyal, hogy megvárja, amíg végez a munkájával. Laci elégedetten szemlélte a piros miniszoknyában, fekete strasszokkal díszített magas sarkú papucsban, és kivágott fekete blúzban belépő nőt, és elégedetten állapította meg, hogy álmai nője gyönyörű.
Miközben dolgozik a számítógépen, néha rápillant a szép és csinos nőre, nézi középhosszú szőke haját, szép szemét, gyönyörű hosszú szempilláját.
Zsuzsi gondolkodik, ábrándozva maga elé vesz egy autós újságot maga mellől a széken, és formás lábait keresztbe téve olvasgatni kezd. Türelmesen várja, hogy Laci végre ráérjen vele foglalkozni.
Nem veszi észre, hogy Laci a számítógép képernyője mellett egyre többet Őt nézi vágyakozva.
Zsuzsi azon gondolkodik, miközben látszólag olvasgat, mi is hozta pont ma Őt ide váratlanul, milyen okból ment haza és tusolt le, gondosan megmosva minden porcikáját.
Eszébe jut, hogy már délelőtt is nagyon hiányzott neki Laci, jól össze is veszve férjével, mert nem volt hozzá türelme, Ő Laci ölelésére, csókjára vágyott. Az érzés, a vágy nem hirtelen tört rá, lassan alakult ki benne, de mára megfogalmazódott a vágy Laci után.
Nézi közben az autókat, de nem látja az újságban, gondolatai cikáznak, mit is tesz, mire készül, készült otthon nemrég, ahonnan villámgyorsan rohant Lacihoz, amikor elkészült.
-A kádban, amiben a randira készülve fürdött a kellemesen forró vízben, és élvezettel siklatta kezét finom bőrén, Laciról, az Ő kezéről ábrándozott. Jólesett, ahogy a cicijére siklottak tusfürdős kezei, amikor szeméremajkait mosta, élvezte a sikamlós érzést. Már nem is tudott gondolkodni, egyszerűen akarta Lacit és kész. Amikor férjére gondolt, hiszen körülötte minden rá emlékeztette, volt egy kicsi rossz érzése, de már nem számított, akarta Lacit és kész. A férjével már régen nem volt semmi közös a háztartáson, a gyereken és a mindennapos veszekedésen kívül. A kádban mikor a rá váró délutánra gondolva leborotválta a combközét, pináját, mert bár sima volt, de nem akarta, hogy akár egy szőrszálacska is zavarólag hasson Lacira, izgalom lett rajta úrrá, nagyon várta, hogy benne legyen Laci, hiányzott neki a sex. Ajkainak a simává varázslását a vádlija követte, mindenhol végigfuttatta a borotvát, bár egy nappal korábban csinálta ugyanezt, de azt akarta, Laci kezei simán tudjanak siklani vádlijain, combjain.
A kádból kilépve elégedetten szemlélte a tükörben a látványt, a pamacs az ajkai felett mutatós lett. A fürdéstől és a borotválástól kiszáradt bőrét bekeni testápolóval, ahogy siklanak ujjai a bőrén bizsergést érez, a rá váró randi örömeire gondolva. Furcsa érzés, már régen nem érzett ilyet, évek óta csak a férjével volt együtt, amit meglehetősen unt már, és vágyott a változatosságra is. Ahogy testét keni, már szinte érzi Laci kezeit, amint simogatja, érzi nyakán a csókját, érzi a kezét a cicijén, érzi mint a meztelen popsiját simogatja., izgató. Magára kapott egy fürdőköntöst, hogy ne fázzon, és a smink elkészítésbe kezd. Gondosan kifesti a szemeit, a szempilláját kicsit bodorítja, és a spirállal kihúzza.
Lekerül a fürdőköntös, finom parfüm permet következik, sehova sem sok, pontosabban mindenhova egy pici, hogy ne legyen rossz ízű a bőre sehol, ki tudja Laci nyelve merre fog kalandozni.
Felveszi a fekete középen nyitott bugyiját, amit bár a férjétől kapott de nem érdekes mert sosem használták, de most ez a legjobb viselet a délutáni programra. Belelép a magasarkú strasszokkal díszített papucsba, és megnézi magát a tükörbe, megint csak elégedett az eredménnyel A bugyi pántját megigazítja, hogy ajkai körül legyenek, úgy kényelmes, és ha szétnyitja a combjait ajkai is szétnyílhatnak a pántok között. Választ egy elöl középen nyíló melltartót, és a kivágott fekete blúzát veszi fel hozzá. Ismét tükör, tetszés, és a piros szoknya is felsiklik a combjain.
Még egy elégedett pillantás a tükörre, indulás.
Ahogy beül az autóba, kicsit szorong, kétségei támadnak, akarja-e Ő ezt, de döntött, megy Lacihoz.
Most ott ült Lacival szemben, az olvasgatás közben néha felnéz, és nézi Laci kezét a klaviatúrán, és megborzongva gondol arra, hamarosan az Ő bőrén, az Ő érzékeit borzolva fognak járni az ujjak.
Észreveszi Laci is figyel rá, lopva nézegeti, kicsit játszani kezd. Keresztbetett lábait széthúzza, hogy Laci aki pont belát a szoknyája alá, láthassa a bugyit, ajkait.
A hatás nem marad el, Laci elmenti a munkáját, kikapcsolja a gépet, és csak Zsuzsira figyel. Beszélgetni kezdenek, a téma általános, semmitmondó, de a levegőben már érezni a növekvő feszültséget kettejük között.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.77 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 t.555 2018. 03. 14. szerda 01:46
Szépen megírt!
#7 Andreas6 2017. 09. 2. szombat 06:17
Nem rossz, magasan az itteni átlag fölött van.
#6 vakon53 2016. 04. 2. szombat 12:52
Nagyon tetszik.
#5 zsuzsika 2015. 01. 24. szombat 09:48
Ez tényleg nagyon jól megírt történet.
#4 feherfabia 2015. 01. 24. szombat 07:35
Nagyon jó!
#3 A57L 2014. 11. 3. hétfő 08:38
Nagyon tetszik.
#2 listike 2013. 12. 6. péntek 11:06
Egész jó.
#1 Törté-Net 2007. 01. 8. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?