A+ A-

Cím nélkül

Ülök egy magas támlás széken egy tükrökkel teli szobában. Talpig gumiban. Velem szemben ott áll egy domina. Totál gumiban, maszkban. Kezeiben kötél, szájpecek, bilincs, stb. Oda lép hozzám. Nem szól egy szót sem csak hidegen néz egy ideig. Aztán mögém lép. Erős kezeivel a szék mögé feszíti a karom és össze bilincseli. Szerencse, hogy vastag bőrkesztyű van rajtam, mert igen rendesen megszorítja. Ezután elő vesz egy bőr maszkot. A fejemre húzza, és hátul szorosan összefűzi.
Nem látok semmit csak a szám van kint. Hallom, ahogy a kötelekkel matat, majd elkezdi összekötözni a lábaimat. Először a térdemet utána a bokámat kötözi össze.
Most megállt. Hallom, ahogy körbe jár. Hidegtekintetét a bőr csukja alatt is érzem. Valami fémes zajt hallok. Majd a péniszemre helyez valamit, valami fém karíkát. Még éppen időben ahhoz, hogy felálló férfiasságom beleférjen. De már szorítani is kezdi, ahogy egyre több vér tódul bele.
Majd újra folytatja a megkötözésemet.
A szamba szorít egy nagy golyót, amit egy bőr szíjjal hátul szorosan összecsatol. Bokámhoz újabb kötelet erősít. Alul középen áthúzza, és a tarkómon összecsatolt bőr szíjhoz erősíti. A fejemet alig tudom mozdítani. Közben a kéjes érzéstől a dákom egyre irtózatosabban kezd feszülni. További kötelekkel a felső testemet is székhez kötözi. Ez a nő érti aztán dolgát. Már egy porcikámat sem tudom megmozdítani, és még nem fejezte be. Még a lábujjaimat is összeköti. A két kezemre valamiféle zacskót húz, és a csuklómra erősíti úgy, hogy a kezemet ököltartásba kell tartanom. Felső testemet olyan alapossággal kötözi a székhez, hogy már levegőt is csak nehezen kapok. A fejemre valami bőr pántokat helyez és érzem, hogy jobbra és balra kiköti valamihez. Ez az érzés, hogy testem minden porcikája gumiban és kötelékekben "vergődik " a hetedik mennyország érzését jelentik számomra. A dómina még mindig nem szól egy szót sem. Lassan a vállamra teszi a kezét. Közelebb jön. Egész közel. Érzem forró leheletét. Majd átteszi a lábát rajtam és ráül a combomra, úgy, hogy a dákomat felnyomja a hasamra. Annyira feszül, hogy majdnem eltörik. A jobb kezével elkezd játszani vele. Már nyöszörgök a kéjes fájdalomtól. Azt kérdezi - Fáj? -. Választ nem is vár. Tudja, hogy nem is tudnék válaszolni. Keze egyre és egyre gyorsabban mozog. Úgy érzem, nem bírom tovább, amikor egyik pillanatról a másikra meg áll. Le száll rólam, kapok egy hatalmas pofont, és azt mondja - Még nem! Majd később. Hallom, hogy elmegy.
Nem tudom meddig váratott.
Valamivel később üveg és pohárcsörrenést hallok. Valami alkoholt iszik, érzem az illatát. Körülöttem sétál. Lánccsörgést hallok. Hozzá ér mellbimbómhoz és egy erős csipeszt tesz rá. A gumi ruhán keresztül is igen erős a szorítása. Vágyam, pulzusom és nem utolsó sorban farkam az egeket verdesi. Nyelvével a szájpecek körül az ajkamat kezdi nyalogatni a kezével meg a farkamat masszírozza. Nem kell neki sokat dolgoznia. Akkorát robbanok, hogy a kilövelléstől majdnem szét megy a gumi nadrág. De ő még mindig csak csinálja a kezével. Már ordítok a kéjes fájdalomtól amikor abba hagyja. Hallom, hogy ő is zihál egy kicsit. Kis idő múlva elkezdi levenni rólam a kötelékeket. Kivesz a szájpecket a számból. De nem enged levetkőzni. Kezemre, lábamra bilincs kattan. Lassan átvezet egy másik szobába. Ott leültet egy ágyra, kezeimet a fejem fölé húzza, és oda láncolja az ágyhoz.
- Azt mondtad, rá érsz, hát akkor még lesz folytatás. - Mondta és ott hagyott
Bár az ágyhoz voltam láncolva mégis mély álomba merültem. Amikor felébredtem, nem tudom mikor, mert a maszk még mindig rajtam volt. Egy kis idő múlva kezdtem nagyon zsibbadni és fészkelődni. Nyöszörgésemre bejött a Dominám. A lakatokat eltávolította. Felállított és a kezeimen lévő bilincseket a hátam mögé tette. Átvezetett a másik szobába és letérdepeltetett. Fejemről levette a maszkot. A hirtelen fény vakító volt annak ellenére, hogy a tükrökkel teli szobában voltunk és nem volt túl nagy fény. Amikor kezdett a szemem hozzá szokni a fényhez észre vettem egy másik testet a szoba padlózatán. Az a testet is teljesen beborította a gumi. A földön hevert és úgy volt karikába megkötözve, hogy moccanni sem tudott. A feje körbe volt ragasztva fekete fényes ragasztószalaggal csak az orra alatt lévő lyukakon kapott levegőt. Úgy feküdt ott, mint egy darab fabábu. Nem tudhatom, mióta feküdhetett ott, mert egy moccanást sem láttam felőle. Nem mintha bármi mozgás lehetősége lett volna, ugyanis most vettem észre, hogy még a falnál lévő radiátor csövekhez is oda volt láncolva. A látvány egyébként kéjesen csodálatos volt.
- Itt maradsz! - Mondta a Domina.
Oda menet a testhez és lekezdte eloldozni. Ahogy elkezdtek lekerülni róla a láncok és kötelékek, akkor lehetett látni, hogy egy női test az. Amikor a gémberedettségből kilazulva felállt, lehetett látni az alakját. A feszes gumi ruhán volt még egy bőr polip ruha is. Magas izmos párduc testű nő.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 4.89 pont (9 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#3 vakon53 2016. 04. 2. szombat 12:53
Nemfognakmeg az ijenírások.
#2 papi 2014. 02. 2. vasárnap 06:14
Elmegy
#1 Törté-Net 2007. 01. 5. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről?