A+ A-

Anna és a férfi

A férfi már unta a mocskos estélyeket, a sok öltönyös balféket, hiénákat, és szerencsevadászokat. Utálta az efféle társasági összejöveteleket. Lassan felvette öltönyét, és udvariasan elköszönt a pezsgőző társaságtól, majd kilépett a villa főbejáratán. Intett a portásnak, aki taxit hívott számára, majd az is megérkezett. Csak Annára vágyott. Hazamenni és magához húzni, majd forrón szájoncsókolni.
Elindult hát haza...
A taxi megállt egy hatalmas, téglapilléres kertes ház előtt, és a férfi kiszállt. Becsengetett, halk zümmögés jelezte, hogy a kaput kinyitották. Gyönyörűen csillagos az égbolt...
Belép a hatalmas előszobába, és ott fogadja kis angol buldogja:
- Vau, vau!- csahol boldogan.
- Ejnye, te kis rosszaság, igazán megvárhatnád, amíg leveszem a cipőm. - mondja korholóan a férfi, majd játékosan meghúzza a kutyus fülét. Érzi, lassan feltöltődik pozitív érzésekkel, hisz otthon van, és csak pár lépés válassza el Annától. Nem beszélve erről a kis gömbvillámról...
Végre a nappaliba lép, és egy szőke, kék szemű szépség lép felé, majd karjaiba veti magát a következő szavakkal:
- Azt hittem, már soha nem is jössz haza. - azzal lágyan megcsókolja a férfit.
- Te is hiányoztál szépszemű. - és a lányra mosolyog, majd észre veszi a terített asztalt.
Egyik barátnője sem főzött még neki 27 év alatt, és ez teljesen meghatotta, hisz Anna két hete van vele, de már jobban kötődnek egymáshoz, mint régebben bárki máshoz.
A lányt szorosabban öleli, elsimít egy rakoncátlan tincset az arcából, és annyit mond:
- Köszönöm... - újabb csókok, majd nehezen megeszik a vacsorát is, aztán felmennek az emeletre, a hálószobába. Anna mindössze 19 éves, de tudja számára a férfi az igazi, nem is tudja, hogy miért pont vele jött össze ez a fiú, hisz bárkit felszedhetett volna a latin külsejével, és lehengerlő modorával. Egy kérdést tesz fel hát az őt ölelő férfinak:
- Miért én? Miért?
A férfi lassan az ágyra fekteti a lányt, mert tebenned ott a gyermek, az érett nő, a tűz, a fény, a szenvedély, millió érzést keltesz bennem, ha csak rád gondolok. És gyönyörű is vagy. Tetszik a szád, - lassan a lány ajkához ér, nyelvével cirógatja - a szemed, - és ujjával végigsimít Anna szemöldökén - tökéletes a teste! - és elkezdi kigombolni a lány blúzát.
Anna hevesen csókolja, nyelvével a férfi nyakát cirógatja, leszaggatja az ingét, és magára húzza. A férfi kikapcsolja a lány melltartóját, leveszi, és a látványtól felnyög. Simogatni kezdi, majd a mellbimbóit szívja, Anna kigombolja a férfi nadrágját, és érzi a duzzadó férfiasságot. Teljesen felizgul.
Anna érezte, a vágy súlya rátelepszik. Mellbimbói hegyesek és kemények, élvezi, ahogy a férfi egyik keze a combján felkúszik, eléri a fenekét, majd folytatja útját egészen a feszes melléig. Most igazán nőnek érzi magát. Őrülten simogatja a férfit, ahol csak éri. Érzi, mindjárt megőrül a vágytól...
A férfi kiengedi a haját, vállig érő fekete... Anna most veszi észre mennyire izmos a teste a fiúnak:
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.08 pont (12 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 02. 13. szombat 08:20
A folytatás csak ígéret maradt.
#4 listike 2014. 03. 1. szombat 06:13
A folytatás csak ígéret maradt.
#3 v-ir-a 2013. 07. 21. vasárnap 22:58
ez egész kellemes smile
#2 papi 2013. 06. 30. vasárnap 10:03
Nem rossz
#1 Törté-Net 2006. 12. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?