A+ A-

A szomszéd lány

Más már tizenöt évesen átéli ezt az élményt. Én abba korba idősebbnek látszottam, de még nem voltam elég érett. Csendes és szűzies voltam, de minden egyes nap elképzeltem, milyen is lesz az első. Több lány is tetszett, ha rájuk gondoltam, elfogott az izgalom, de a félénk fiúkat nem igazán veszik észre.
Én pedig túlságosan is gátlásos voltam. Amikor egyedül voltam, akkor magamat simogattam miközben valamelyik "istennőmre" gondoltam. Rendszerint reggel nedves ágyneműre ébredtem. Soha életembe nem láttam meztelen nőt. Körülbelül 7 éves voltam, amikor a szomszéd kislánnyal orvososdit játszottunk. Arra emlékszem már csak, hogy nagyon jó érzés volt, amikor a péniszemet vizsgálgatta. A szomszédlány, Eszter időközben felnőtt, karcsú alakja volt, de már nem mentünk együtt sehova, már csak messziről figyeltem, s a legtöbbször róla álmodoztam.
Egy meleg nyári napon egyedül üldögéltem a kertünkbe, ő éppen hazafele tartott a fodrásztól. Nem tagadom, zavarba jöttem, amikor megállt a kapu előtt, s mosolyogva hozzám szólt.
- Mit csinálsz itt egyedül?
A szemeim a karcsú derekára tapadtak. Mialatt alaposan végigmértem kívánatos testét, addig ő bejött, s mellém telepedett. Hirtelen a szemembe nézett, s láthatta zavarodottságomat.
- Mi a baj? - kérdezett ismét.
Nem tudtam, mit is mondjak neki, de olyan érdeklődve figyelt, hogy azonnal belekezdtem régóta megfogalmazott mondandómba. Azt hittem, nagyon megharagszik rám, de ez nem történt meg. Mosolyogva az arcomra lehelt egy csókot. Erre én átöleltem a derekát, s az ölembe húztam. Ő rögtön szembe fordult velem, a fantáziám, pedig ismét beindult. Már az is felemelő érzés volt, hogy ilyen közel került a testünk egymáshoz. A formás combjai kivillantak a szoknyája alól, hosszú barna haját a szellő cirógatta. Barna szemei pedig csábítóan fúródtak a tekintetembe. Az ösztöneim cselekedetre késztetettek, közben finoman úgy fészkelődött, hogy egyre keményedő dorongomra üljön. Túl félénknek éreztem magam, láttam rajta, hogy mélyen gondolkozik. Egyszer csak felállt az ölemből, mellém ült, a fejét a térdeire hajtotta, néhány percig szótlanul ültünk egymás mellett. A kínálkozó alkalmat nem akartam elszalasztani, hiszen az ő szülei csak késő este érnek haza, az én szüleim pedig elmentek nyaralni, egy kis szabadságot hagyva nekem. Az udvarra senki sem láthatott be, a nagy fa, ami alatt ültünk, mindent eltakart. Így nyugodtan átadhattuk volna egymásnak azt az ismeretlen élményt, de ehhez persze kellett Eszter is.
Finoman átöleltem a vállát, s magamhoz húztam, éreztem, megrémült. Ekkor a fejét magam felé fordítottam, a szemébe néztem, majd pedig gyengén megcsókoltam. Nem ellenkezett, valamilyen mértékben feloldódott. Egyre szenvedélyesebben csókolóztunk. A számmal a nyakáig araszoltam, ott apró csókokkal borítottam el, éreztem bőre lüktetését. Finoman magam mellé fektettem. A nyakától minden egyes csóknál lejjebb csúsztam. A blúzát finoman gomboltam, s minden gomb helyét a nyelvemmel jelöltem meg. Amikor a blúzát szétnyitottam, a nyelvemmel a csipke melltartó vonalát fedeztem fel, majd felkutattam a mellbimbóját. Eszter felnyögött, az apró kéjes hangtól még nagyobb izgalomba jöttem. Lefejtettem róla a melltartót, mozdulatlanul feküdt, miközben simogattam, néztem a meztelen mellét. Finoman csókolgatni kezdtem, néha gyengén harapdáltam is. Ekkor ő vette át a kezdeményezést, levette a pólómat, majd felült, s a nyakamtól a hasamig végig csókolta a testem. Ismeretlen bizsergés futott át rajtam. Az ajkai szinte égették a bőrömet. Megkért, hogy segítsek neki, felfedezni a testemet, ezért a kezét a nadrágomhoz vezettem. Először csak pihentette a péniszemen a kezét, majd finoman simogatni kezdte. Felfedezte férfiasságom minden centijét, és simogatásra való reakcióját. Előbb finoman cirógatta a "fejét", majd lejjebb valamivel erősebben, legutoljára a golyóim következtek. Hihetetlen élményt nyújtott, látta a csodálkozást a szemembe, ezért közölte, hogy sokat olvasott erről.
Már alig bírtam magammal. Megszabadítottam a maradék ruhadarabjaitól, és csókokkal borítottam el az eddig elhanyagolt testrészeit. A combját gyengéden cirógatták a fűszálak.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.5 pont (26 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 Andreas6 2017. 12. 13. szerda 07:03
Igazad van, Anonymus!
#7 vakon53 2016. 02. 24. szerda 17:28
Nagyon szép!
#6 zsuzsika 2014. 11. 2. vasárnap 08:41
Közepes.
#5 feherfabia 2014. 11. 2. vasárnap 07:41
Nagyon szép!
#4 papi 2014. 03. 13. csütörtök 05:36
Aranyos
#3 A57L 2013. 09. 21. szombat 04:49
Elmegy.
#2 Anonymus 2006. 12. 11. hétfő 21:26
kicsit gagyi tipikusan az a történet mait gyorsan összedobnak,hogy ingyen olvashasson...
#1 Törté-Net 2006. 12. 9. szombat 00:00
Mi a véleményed a történetről?