A+ A-

Ösztönös avagy a farok csóválja...

Ösztönös,
avagy a farok csóválja a kutyát?
Előszó:
Kedves Olvasó!
Ha megvetted ezt a könyvet az azért lehet, mert neked is mond, sugall valamit a cím, amiről már sokat hallottál. Ismered, mint tényt és meg akarod változtatni.
A következőkben arra keressük a választ, hogy a férfiak ki tudják-e iktatni az állati ösztöneiket vagy ezt nekünk nőknek meg kell szokni, hogy a farok csóválja a kutyát, ő az ész és ez az egy dolog nagyátlagban mindenek felett áll.
Ebben a könyvben sok apró történetet olvashatsz, ami végül egy egésszé alakul, az Én történetemé.
Most amikor elkezdem írni ezeket az emlék történeteket nem tudom, hogy mi lesz a vége de remélem mire befejezem teljes lesz.
Könyvemet elsősorban nőknek, 16-30 éves korosztálynak ajánlom. Remélem, tudok a fiataloknak újat mondani a tapasztaltabbaknak meg egy két általános igazságot felállítani, amit már ők is ismernek, csak még nem fogalmaztak meg vagy nem láttak így egybe szedve.
Első fejezet: A kezdet
Bizonyára mindenkinek megvolt a gyermekkora ki jobban élvezte ki kevésbé. Az én történetem 1985-ben kezdődött és egész sokáig nem volt számomra megfogható valóság. Akkor váltak a dolgok valóvá, amikor kezdett benőni a fejem lágya, de attól a pillanattól kezdve felgyorsultak az események. Gyermekkoromat öt hűséges barátnővel töltöttem. Minden napi program volt, hogy találkoztunk és játszottunk a házunk közelében lévő erdőben. Igazi rosszaságok voltunk estünk, keltünk, csibészségeket hajtottunk végre. A lányok közül a szívemhez legközelebb, gyermekkori barátnőm állt és áll a mai napig is Jenifer. Vele csecsemőkorunk óta együtt nevelkedünk igazi, jóban-rosszban barátnők vagyunk. Ha valami történik az életünkben mindig mindent megbeszélünk, olyan női pletykázás keretében részletekre is kitérve. Jól jegyezzétek meg a nevét, mert a későbbiekben fontos szereplője lesz a történetnek.
Mindenkinek meg vannak a gyermekkori szerelmei nekem is kijutott belőle elég rendesen.
Első szerelmem, amire emlékszem is általános iskolában volt Mattnek hívták. Nagyon helyes srácnak számított a lányok körében mindenki szerelmes volt belé, Ő volt az ügyeletes szépfiú és mellesleg a legjobb barátom. Akkoriban többet barátkoztam a fiúkkal, mint a lányokkal. Vele mindent megbeszélhettem és nagyon sok időt töltöttünk egymás társaságában. Egy ideig én is szerelmes voltam belé de ez átalakult barátsággá. Élveztem a helyzetet, hogy míg más lányok epekednek iránta én a barátja vagyok és meglehetősen sok időt töltöttünk együtt. Ez talán kicsit gonosz de jól esett nézni, hogy a lányokat elönti a pulykaméreg.
Második fejezet: Az első csók
Az tény, hogy a lányok gyorsabban fejlődnek, mint a fiúk, hamarabb érik el a pubertás kort, hamarabb vágynak a fiúk, később az idő előrehaladtával férfiak közelségére. Tudnotok kell, hogy az én életemben szerintem minden hamarabb következett be, mint a velem egykorúaknál. (De korántsem biztos, hogy ezzel egyedül vagyok sőt biztos, hogy nem. Akik hozzám hasonlóak azok külön fogják élvezni a leírtakat.)
Így volt ez akkor is mikor bátyámmal Alex-szal és az egyetemista barátaival elutaztam kirándulni 12 éves koromban. (Vicces volt.) A bátyám 13 évvel idősebb, mint én így sok időt töltöttem el a baráti körében.
Kialakult egy képességem, ami segít abban, hogy az idősebbekkel a nálam idősebbekkel is játszi könnyedséggel megtalálom a megfelelő hangot, és jól el tudok velük beszélgetni. Visszatérve arra a bizonyos kirándulásra nagy fordulópont volt az életemben ekkor kezdtem a tapasztalatgyűjtést, és ekkor kezdtem el felnőni.
Egy kulcsosházba szálltunk meg, ahol elkezdődött a fergeteges bulizás. Egyik éjjel esett az eső és egy csapat helyiekből összeverődött fiúbanda bekéredzkedett a teraszunkra. Itt kezdődtek a bonyodalmak. Egyértelmű volt, hogy a fiúk kimentek beszélgetni, de a lányok bent maradtak és be voltak parázva, hogy a számukra idegen srácok be ne tegyék a lábukat a házba. Ez a kirándulás tavasszal volt és miért is ne, az elemek összejátszottak. A lányok a házban egyre jobban fáztak, mi pedig nem tudtunk begyújtani és kézenfekvő volt, hogy engem, a legkisebbet küldték ki, hogy szóljon Alex-nak, hogy fázunk.
Amíg a lányok az ablakon keresztül kukucskáltak én erőt vettem magamon és kinyitottam az ajtót. Képzelhetitek egyszerre vagy harminc fiú rámszegezte a tekintetét. 12 évesen ez meglehetősen zavarba hozott és lemerevedtem. Pillanatokig meg se bírtam nyikkanni és utána is csak annyit mondtam: 'Bátyó gyere be és gyújts be, mert fázunk' aztán az ajtót gyorsan becsuktam és két érzés árasztott el a 'hu megtettem' és a 'hu végre vége' érzés. Biztos ti is voltatok már így. Nem tudtam hova tenni a történteket miért kellett mindenkinek a nyíló ajtó felé nézni és miért nekem kellett ott állni?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.88 pont (8 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#5 vakon53 2016. 04. 2. szombat 14:18
Nemrossz.
#4 A57L 2014. 09. 26. péntek 07:15
Többet ki lehetett volna hozni belőle.
#3 mikee 2007. 01. 5. péntek 12:43
háááát.... na jó. hejjessírráss edgyess. :)
#2 Teknõsbika 2006. 11. 20. hétfő 23:25
pocsék helyesírás, de jó sztori, csak a szexleírások lehetnének hosszabbak is
#1 Törté-Net 2006. 11. 20. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?