A+ A-

Pizzafutár

Esős és hideg őszi éjszaka volt, egy szép váltása egy hosszú forró nyárnak. Eléggé elfoglalt napom volt, így felhívtam egy pizza futárt, hogy valami meleg ételhez jussak. Eközben vettem egy meleg hosszú fürdőt pihenésképpen. A férjem ma nagyon sokáig dolgozik. Az egyik gyermekünk alszik, a másik pedig egy barátunknál van éjszakára.
Jó erősen dörzsöltem testemet a fürdőszivaccsal, hogy felpezsdüljön a vérkeringésem. Megszólalt a csengő, de nem tudtam, ki lehet az. Hirtelen eszembe jutott, hogy pizzát rendeltem. Tudtam, hogy a pizza futár kint áll az esőben, így gyorsam magamra kaptam egy rövid piros kis köntöst. Kissé fáztam, mivel nem egészen takarta testemet. Odarohantam az ajtóhoz, és kinyitottam, a lassan teljesen elázó pizzás fiúnak. Behívtam, hogy ne ázzon kint az esőben. Mikor belépett a megvilágított hallba, és megláttam nagyon megörültem neki. Úgy 180 cm magas lehetett, fekete hajjal, barna szemek, szimpatikus vonzó kinézet, hozzám fiatal, de nekem megfelelt.
Azonnal hozzá léptem. A bimbóim hirtelen megkeményedtek a lágy köntös alatt, látszott rajta, hogy azonnal észre vette. A köntös kissé szétnyílt amint hozzáléptem, hogy átvegyem tőle a pizzát. Amikor elmentem a pénzért, valószínűleg többet is látott a testemből, mivel a köntös hátul kevesebbet takart. Kicsit ringattam a testem, amikor visszatértem a konyhába a pénzzel. Elkövettem azt a trükköt, hogy egy kevés pénzt leejtettem. Segített nekem felvenni, nem álltam meg, hogy meg ne kérdezzem, hogy miért veszi ilyen szaporán a levegőt. Mikor felálltunk, megjegyeztem hogy milyen keményen áll. Erre ö gyorsan lepillantott, a nadrágjára, ekkor már tudtam, hogy nem fog ellenállni próbálkozásomnak. Most már csak néhány apró kedves mondatot kellett mondanom, hogy itt tartsam magamnál. Rám nézett, pillantásából mindketten tudtuk, hogy nincs szükség magyarázkodásra. Közelebb lépetem hozzá, olyan közel hogy testétől a kezem csak egy mozdulatra volt.
Megérintettem, mindkettőnket egy jóleső bizsergés járt át. Kezemmel addig nyújtózkodtam, amíg el nem értem a farkát. Nadrágon keresztül a kezemmel dörzsöltem. Mielőtt meg tudott volna szólalni, megcsókoltam az ajkait. Beszívtam ajkait, hevesen és mélyebben, amíg a szája nyitva volt a csodálkozástól. Éreztem szép formás és kemény fenekét és már meredező farkát a nadrágon keresztül. AKARTAM ŐT!!!!!! Gyorsan kutattam a nadrág cipzárja után, hogy minél előbb megkaparinthassam azt ami úgy felcsigázott. Ő végig a kezében tartott. Egyre gyorsabban lélegeztem, már vágytam rá. Levette rólam a köntöst, amitől szabadabbnak éreztem magam. Megkérdeztem, hogy most van - e először növel. Csak annyit mondott szerényen, hogy "IGEN". Meglepődtem, de gyengéden közöltem vele: "Bízz bennem nagyon jó lesz neked!!" Mikor levettem a nadrágját, megpillantottam hatalmas és gyönyörű farkát. Tudtam, hogy azonnal elélveznék, ahogy belém csúszna.
A puncim nedves és csúszós volt és csak azt várta, hogy kitöltse ez a hatalmas fasz. De sajnos punimnak még erre várnia kellett. Meztelenül még jobban látszott igen vonzó és kidolgozott teste, nagyon jó érzés volt megérinteni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 5.68 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#4 A57L 2014. 09. 28. vasárnap 15:39
Nem lett jó.
#3 v-ir-a 2010. 10. 31. vasárnap 20:53
hát az
#2 Andreas 2005. 12. 7. szerda 23:09
Gyenge.
#1 Törté-Net 2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről?