A+ A-

Csak olvasd el...!

Nos, a történet egy megtörtént eset...nem kitalált, semmilyen formában nem teszek, vagy veszek el belőle... csak a színtiszta igazság... vagy az erotika...
Nyár volt. Augusztus 20-a. Ünnep. Nem csak az országnak nekem is... hogy miért? Később megtudjátok!
Tehát, a legjobb barátnőm Dóri kitalálta, hogy menjünk ki a tűzijátékra, mert gyerekkorában látta utoljára élőben. Oké menjünk felettem és valahogy egy villámcsapásként belém hasított egy gondolat, hogy ma valami történni fog...nos történt is.
Megérkeztünk az egyik híd pesti oldalának lábához. Mivel ketten voltunk megbeszéltük, hogyha esetleg valami ok folytán elveszítjük egymást, otthon találkozunk. Elkezdődött a tűzijáték, Dóri nagyon élvezte, teljesen odáig volt tőle... de engem valahogy nem tudott lekötni. Tudtam, hogy valami nagy dolog vár rám aznap este... nem tudtam mi... de nem kellett sok, hogy rájöjjek!
Körülbelül a tűzijáték a felénél tarhatott, amikor egyszercsak nem láttam Dórit... nem estem kétségbe, hisz nagy lány már nem kell félteni! Végignéztem a tűzijátékot és elindultam haza... mármint Dóriékhoz. Felszálltam a buszra, ami természetesen tömve volt. Alig fértem fel, de volt egy kedves bácsika, egy jó nagyot kiabált, hogy engedjenek fel engem. Na valahogy csak sikerült... gondoltam. Felnéztem és abban a pillanatban tudtam, mi az ami velem ma történni fog... szex... de nem akármilyen! Ugyanis miután felpillantottam megláttam egy férfit gyönyörű szép kék szemekkel, barna hajjal, és gyönyörű mosollyal... azt hittem ilyen tényleg csak a filmekben van... egyszerűen nem bírtam levenni a tekintetem róla... ilyen még nem volt... és ez tudatosult is bennem. Tehát úgy döntöttem, ha most nem próbálom meg megismerni ezt a férfit, akkor életem végéig bánni fogom! Nos, léptem! De szó szerint! A lábára... igazi ősi ismerkedős taktika!
"úh bocsi, ne haragudj, nem direkt volt! "
"semmi baj!"
Nem történt semmi. Vártam 2 saroknyi megállót és közben reménykedtem, hogy nem száll még le! Jött a következő nagyobb fékezés...megint léptem...
"úristen tényleg bocsi"
"semmi gond"
És ezt egy akkora mosoly kísérte, egy olyan gyönyörű szempárral, hogy majdnem hangosan mondtam ki a gondolatomat... most, itt, azonnal!
Megint nem történt semmi. Már teljesen kétségbe voltam esve nem beszélve, arról, hogy a bugyim sem volt már éppen száraz...
Megállt a busz és ő elindult az ajtó felé... úristen ezt nem lehet, nem szállhat le! Szerencsére pont meglöktek hátulról, és pont elé dőltem (esni nem tudtam, mert annyian voltak), de természetesen kis rájátszással a dolognak sikerült addig szerencsétlenkednem, hogy a sofőr bezárja az ajtót és elinduljon. Ez volt az a pont ahol, mint utólag kiderült, mindketten tudtuk mi lesz ennek a folytatása...
A következő megállóig csak arról beszéltünk, hogy mennyien vannak a buszon és, hogy milyen kevés levegő van... de hiába hangzott így, akkor is tudtuk, hogy már mi ez alatt azt beszéltük meg, hogy inkább egymástól szívnánk el a levegőt...az ágyban...vagy bárhol máshol... Megállt a busz, ő felém nyújtotta a kezét, és megkérdezte, hogy leszállok-e vagy tovább megyek. Rámosolyogtam, megfogtam a kezét és ő lesegített a buszról. Elkezdtünk visszafelé sétálni... egyszercsak megállt és ezt mondta:
"Milyen bunkó vagyok! Még be sem mutatkoztam! Roland vagyok!"
Erre én: " Semmi gond! Én Betty vagyok!"
"Úristen milyen szép neved van..."
Már többször mondták nekem ezt de ez most valahogy egyedül sokkal jobban esett, mint az eddigieket összevéve!
Sétáltunk tovább, közben lefutottuk a kötelező körkérdéseket, hol laksz, mennyi idős vagy, van-e barátod, barátnőd...megérkeztünk. Azt nem tudom hova, de egyszercsak megállt és közölte, hogy megérkeztünk. Erre nem tudtam mit mondani csak annyit, hogy örülök. Valamiért olyan csalódottságot láttam a szemében, hogy ezt mondtam...valamivel gyorsan kompenzálnom kellett.
" És sietsz be vagy ráérsz még?"
Lesütötte a szemét és mondta, hogy siet. Na mondom ennyi volt, szépen elpuskáztam...
Elköszöntünk két puszival az arca. Ilyet még nem éreztem soha...mintha kihúzták volna a lábam alól a talajt...megéreztem az illatát, olyan volt, mintha most jött volna a zuhany alól, friss volt és kellemes...aztán a bőre...frissen borotválva, nagyon puha, selymes. Remegett kezem-lábam! Annyira nem tudtam mi történik velem, hogy miután ő bement nekem le kellett ülnöm, hogy megnyugodjak...úgy éreztem, mintha bemelegítés nélkül futottam volna 10 km-t!!! Hirtelen az egész testem izomláz-szerű jajveszékelésben tört fel... nem tudtam mit csinálni... nem tudtam a telefonszámát, ő sem az enyémet, nem tudtam a vezetéknevét, hogy felcsöngessek hozzá... így nem volt mit tenni, elindultam a buszmegállóba.
Éppen jött a busz, természetesen ez is tömve volt...várok, várok , hogy valaki felengedjen...az egyik lábam már fent van a lépcsőn, mikor...(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 6.57 pont (21 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 A57L
2019. 01. 6. vasárnap 04:25
Elolvastam,de nem sok. Válaszolok rá!
#10 Andreas6
2017. 12. 7. csütörtök 09:48
Kellemes kis kaland, aránylag kevés hibával, hangulatosan leírva. Válaszolok rá!
#9 zsuzsika
2015. 02. 11. szerda 15:56
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#8 genius33
2012. 12. 30. vasárnap 12:22
Jóóóóóféle nyes "elolvastam" nyes Válaszolok rá!
#7 Salazar
2010. 03. 23. kedd 23:59
Ezek a hozzászólások, mindent ütnek.

Craig nem lehetsz egy egyszerű gyerek, de jó a sztori.
Timon ez jó poén volt.
v-ir-a gratula

Aquarius ez elképesztően jó. Nagyon jó megfogalmazás, szinte már láttam magam előtt a hölgyet. S vége, valami eszméletlen jó lett. Válaszolok rá!
#6 puszicuni
2009. 10. 22. csütörtök 12:45
Ecce utasztam a buszon és felakartakhozni egy ojanszép keckét omontam dejolene demégsenemhozhaták fel kár Válaszolok rá!
#5 Aquarius
2009. 10. 19. hétfő 22:41
Nekem is volt egy kalandom a buszon.
18 éves voltam akkoriban. Utazok a tömött buszon, és látom, hogy valaki furakszik felém. Nagy nehezen átverekedte, magát, majd megállt előttem. Egy gyönyörű fiatal nő volt, lehetett vagy 25 éves. Hosszú barna haja volt, copfba fogta. Bódító illatot árasztott magából, Kis lapos hasa volt, amit a csípőnadrág és a top, láttatni engedett. Feszes ruganyos feneke volt és nem nagy de formás melle. Megindító látvány volt.
Kivert a veríték, zavarban voltam, nem tudtam mit csináljak, próbáljak elmenekülni, vagy maradjak. Egy istennő volt. Nem akartam magamra felhívni a figyelmet, mert féltem, hogy ez a varázslat megszűnik. Próbáltam összehúzni magam, hogy bár láthatatlanul, de szemtanúja legyek, minden mozdulatának. De nem sikerült. Felém fordult. Elmosolyodott, majd megszólalt:
- Hé maga ott! - nézett rám. - Jegyeket, bérleteket!
- Basszus! - gondoltam - Lebuktam. Válaszolok rá!
#4 Timon
2009. 10. 19. hétfő 22:30
Hááát, amikor Én 16 éves voltam, felszálltam a buszra, utaztam vele 5 megállót, majd leszálltam róla.
S nem történt semmi. Válaszolok rá!
#3 v-ir-a
2009. 06. 21. vasárnap 21:37
amikor 16 éves voltam, egy buszon utaztam többek közt egy katonával. Mikor leszálltam a buszról egymásra néztünk, és elmosolyodtunk. Később, Ő lett az életem párja immár 18 éve. Válaszolok rá!
#2 Craig
2006. 11. 8. szerda 21:46
Ehez hasonló majdenm történt velem. Hogy miért majdenm? Akkoriban pont rossz paszban voltam. Annyira, hogy bárkibe bele tudtam volna rúgni csak úgy. A buszon rám mosolygot egy 20 év körüli bombázó csaj és rám is köszönt.
Erre Én a sok eszemmel.
- Mi f***t köszöngetsz b***meg!
Na ez volt a kalandom.:) Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2006. 11. 8. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!