A+ A-

Családi összetartás

Másfél éve jártam együtt a barátnőmmel, amikor az alábbi eset megtörtént. Barátnőm nagyszüleinek a házassági évfordulójára voltunk hivatalosak, és Nóri nagynénjénél voltunk elszállásolva azon a hétvégén. Már pénteken leutaztunk, hogy minél többet tudjunk együtt lenni a családdal. Szombaton megtartottuk az ünnepséget, mindenki jó hangulatban volt estére a nem csekély elfogyasztott alkohol hatására. Tizenegy felé elkezdtek hazaszállingózni az emberek. Éjfélkor úgy gondoltuk, hogy mi is hazaindulunk, Edit, Nóri nagynénje viszont még maradt egy kicsit.
Mikor hazaértünk Nóri elment fürdeni, én meg maradtam még egy picit tévét nézni. Rövid idő múlva cseréltünk. Gyorsan, de alaposan lefürödtem, és visszamentem megnézni Nóri mit csinál. Hát elkerekedett a szemem rendesen. Éppen kezdődött valami pornófilm az egyik éjszakai csatornán. Leültem Nóri mellé, összemosolyogtunk, és néztük a filmet.
Egy idő után láttam Nórin, hogy felizgult, és mi tagadás, és sem vagyok fából, nekem is már erősen meredezett a farkam. Odahajoltam hozzá, és hosszú, nyelves csókot adtam neki, amit ő viszonzott. Pillanatok alatt lekapkodtuk magunkról azt a kevés ruhát is, ami rajtunk volt, és vágytól feltüzelve egymásnak estünk. Bár kényelmetlen volt a kanapé, azért a legkedveltebb pozitúránkat, a 69 - est azért sikerült összehozni.
Így nyaltuk - faltuk egymást, amikor arra lettem figyelmes, mintha eggyel több nyelv kényeztetné ágaskodó szerszámomat. Mivel Nóri rajtam feküdt, ezért nem lehetettem egészen biztosa abban, hogy jól gondolom - e, amit érzek. De csakhamar megbizonyosodtam arról, hogy az érzékeim nem csaltak. Nóri felegyenesedett, majd le is szállt rólam, miközben a farkamon még mindig éreztem, hogy valaki nagyon dolgozik. Felpillantottam, és Edit szemével találkozott a pillantásom. Láttam, hogy mennyire be van gerjedve, és mi tagadás nekem sem esett rosszul a kényeztetése.
Eközben Nóri Edit mögé került, és elkezdte izgatni a nagynénjét. Erre Edit még hevesebben kezdte el szívni a farkam, de le kellett állítanom, mert hamar elmentem volna a ténykedésének hála.
Gyorsan helyet cseréltünk Nórival, és most ő hagyta, hogy Edit nyalja, miközben én Edit alá feküdtem, és heves nyelvcsapások közepette izgattam a drága nagynénit. Egy kis idő múlva, mikor már úgy éreztem, hogy eléggé feltüzeltem a vágyát, feltérdeltem mögé, és farkamat marokra fogva bevezettem a puncijába. Mennyei érzés volt. Aki még nem szeretkezett nála idősebb hölggyel, annak csak ajánlani tudom, próbálja ki. Hihetetlenül forró barlangja volt, és úgy cuppogtam benne, hogy a hangoktól csak még jobban begerjedtem.
Miközben én hátulról hevesen rohamoztam, Nóri már a csúcs felé száguldott, egyre jobban dobálta magát az ágyon, Edit pedig teljesen beletemette az arcát Nóri ölébe. Néhány pillanat múlva Nóri felsikoltott, teste megmerevedett, lábait összekulcsolta Edit nyaka körül, és folyamatosan rázták az orgazmus hullámai gyönyörű testét. Ezekben a pillanatokban én is lassabb tempóra váltottam, és hagytam, hogy az utóremegések ellazítsák Nóri testét, és így kiszabaduljon Edit feje.
Ezután gyors helycsere következett, én hanyatt feküdtem a földön, Edit pedig fölém térdelt, és farkamat bevezetve a puncijába meglovagolt. Nóri közben a kanapéról figyelt bennünket, és egy kis idő múlva elkezdett maszturbálni. Ez a látvány, és a szemeim előtt himbálózó mellek látványa annyira begerjesztettek, hogy megmarkoltam Edit fenekét, és egyre gyorsabb ütemet kezdtem diktálni. Néhány perc után meg is lett ennek az eredmény, mert éreztem, ahogy a gerincemben megindul a várva várt bizsergés, és Editet teljesen magamra rántva utat engedtem a kirobbanó nedveimnek. Néhány másodperc múlva éreztem, hogy Edit is elélvez, hüvelye ritmikusan összehúzódott, és mintha satuba szorították volna a farkamat, éreztem, ahogy meg - megrándul körülötte az izom. Ez eltartott néhány percig, majd Edit lecsúszott rólam, és az oldalamhoz simult.
Ekkor Nóri felkelt az ágyról, elém térdelt, és a maszatos farkamat lenyalogatta. Mire végzett, már félárbocra konyult a farkam, de éreztem, vagy lehet, hogy csak reméltem, az éjszakának ezzel még nem lehet vége.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.82 pont (95 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 cscsu50 2018. 04. 7. szombat 08:45
jó közepes
#11 vakon53 2016. 03. 2. szerda 13:28
10 Pont!
#10 A57L 2015. 03. 6. péntek 07:00
Gyenge lett.
#9 papi 2014. 05. 31. szombat 17:20
Elmegy
#8 sikamika 2014. 05. 30. péntek 15:30
nem rossz.
#7 listike 2014. 01. 29. szerda 06:13
Nagyon jó.
#6 sztbali 2013. 11. 13. szerda 14:04
Jobb mint az átlag.
#5 atti78 2012. 09. 10. hétfő 11:34
Egész jó
#4 sarmos 2009. 11. 19. csütörtök 03:54
jo
#3 sihupapa 2008. 11. 10. hétfő 00:45
a szeretkezés egész más.
#2 kopi 2008. 02. 1. péntek 13:52
Tetszett.
#1 Törté-Net 2006. 10. 15. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?