A+ A-

Mese

Egyszer volt, hol nem volt... Volt egyszer egy öreg király, aki nagyon szerette volna feleségül adni a lányait valakinek, ugyan is érezte, hogy tartalmas élete a végéhez közeledik...
Jöttek is kérők sorban, de a királylányok mindenkit sorra kikosaraztak. A három királylány gyönyörű volt. A legidősebb Barna hajú, nádszál vékony, kedves arcú és vidám természetű; a középső fekete hajú, kissé vad természetű, de ő is szépséges; a legkisebb szőke volt, bájos, de néha hisztis és makacs. Viszont abban az egyben egyetértettek, hogy a kiválasztott lovagnak különlegesnek kell lennie.
Eközben egy aprócska faluban, hogy három fiatal fiú betért egy kocsmába. Ahogy mulatoztak, és iszogattak, odalépett hozzájuk egy öregasszony, és beszélt nekik a királylányokról. A történet végén azonban intett a fogadósnak, hogy kísérje fel a legényeket az emeleti szobákba. Mikor a fiúk rádőltek az ágyra, az öregasszony ráfordította a kulcsot a zárban. A legények kicsit meglepődtek, de már annyira részegek voltak, hogy nem nagyon foglalkoztak a vénasszonnyal, egészen addig, míg az meg nem rázta magát, abban a pillanatban, nyoma sem volt a vénasszonynak.
Egy csodálatos teremtmény állt előttük. Tündér lehetett, mert hosszú ezüstös haja volt, smaragdzöld csíkokkal, a teste tökéletes volt, semmi hibát nem tudtak találni benne, és virágillata volt. Csak egy leheletnyi vékony selyemkendő takarta a testét. Ami a fiatalok legnagyobb ámulatára lassan hullott le a földre végigsimítva a csodás lény minden porcikáját. A legények rögtök kijózanodtak, és csak lesték, hogy mi történik. A tündér odahajolt hozzájuk, és forró csókot lehelt mindegyikük ajkára.
Lassan lekerültek a ruhák a legények formás testéről is. Magas, izmos és nagyon szép arcú ifjúk voltak. A tündér lefeküdt az ágyra, és hagyta, hogy a tökéletes férfiak kényeztessék. Az egyik a melleit a másik az arcát, a harmadik a puniját. A kezdeti simogatás vad szeretkezésbe torkollott. A tündér lassan elővette hatalmas lüktető férfiasságukat, és játszadozni kezdett velük, a játék végén pedig kegyetlenül eljuttatta a fiúkat a csúcsra. Az elsőt vadul szopni kezdte, gyúrta a heréit és varázslatos erővel, szinte kényszeríthette az orgazmusra. Aztán a másik két ifjú következett. Az egyiket bevezette tündéri punijának rejtelmeibe, míg a másikat a fenekébe erőltette bele. A fiúk ordítottak a kéjtől, és olyan hamar elmentek, mint még soha. A tündér pedig csak mosolygott, s mindezt rezzenéstelen arccal élte át, mintha nem élvezte volna... Ő tündér férfiakhoz szokott.
Mikor már mozdulni sem bírtak az egyébként erős, fiatal legények a tündér gúnyos kacajjal visszaváltozott az öregasszonnyá és elviharzott a szobából. A három ifjú pedig mély álomba merült.
Reggel a nap első sugarai fájdalmasan tűztek be a fogadó törött ablakain. Hőseink lassan útnak indultak az Óperencián is túlra a három királylányhoz. Már nem is érezték az előző éjszaka nyomását. Frissebbnek és erősebbnek érezték magukat, mint eddig valaha.
Hét nap és hét éjjel gyalogoltak, amikor elérkeztek az Óperenciás - tengerhez. A tenger partján pedig ott állt az öregasszony három sárkánnyal. "Ugye tudjátok, hogy mit kel tennetek, ha át akartok jutni?" kérdezte az öregasszony. Az ifjú kalandorok megörültek, hogy újra a tündérrel tölthetnek egy csodás éjszakát. A tündér azonban jó szórakozást kívánt, és ott hagyta a fiúkat a három hatalmas nősténysárkánnyal...
Törték a fejüket a fiatalok, hogy hogyan lehet kielégíteni három ilyen hatalmas tűzokádót. Majd úgy döntöttek, hogy gyorsabb, ha összefognak, és hárman esnek neki egy sárkánynak. Fárasztó és cseppet sem kellemes munka volt a hatalmas fenevadakat csúcsra juttatni, a legények csak ujjazták, és dugták vadul őket, majd másnap délre végeztek is a sárkányokkal. S mikor a kimerültségtől az utolsó sárkány - orgazmus után a földre roskadtak, a hálás nőstények gyengéden nyalogatni kezdték újdonsült gazdáik hímvesszejét. Mikor hőseink új erőre kaptak, a sárkányok gyengéden a hátukra ültették őket, és már szálltak is át velük az Óperenciás - tengeren túlra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 3.86 pont (22 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 listike 2014. 05. 4. vasárnap 06:27
Elkapkodtad.
#5 A57L 2013. 12. 22. vasárnap 09:11
Elmegy.
#4 papi 2013. 05. 7. kedd 08:28
Egész jó
#3 kelyhecske 2010. 05. 6. csütörtök 21:54
más aspektusból nézett mese:-) nekem tetszett
#2 Rebyc 2006. 10. 18. szerda 08:27
Érdekes... 7 pont
#1 Törté-Net 2006. 10. 12. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?